30. Kapitola - Cucflek

2.9K 254 19
                                    

Vyšla som z kúpeľne, v ktorej sa to hemžilo parou a dusným vzduchom. Vlhké kvapôčky na kachličkách naďalej stekali dolu a zrkadlo bolo naďalej orosené v ktorom človek nevidel seba, ale hmlu. Zbystrila som na osobu sediacu na mojej posteli. Naďalej bol opretý o čelo postele s vyloženou nohou ako pán. Čo ak to bol on? On, ktorý si ma označil ako nejaký majetok, vďaka čomu sa s tým teraz bude chváliť? Bude na seba pyšný, že ma dostal.

Priložila som si dlaň k ústam a s rozšírenými zreničkami som sa mi otočila chrbtom. To nie. Čo ak?

Čo ak ma využil? Čo ak sa v noci niečo stalo. Niečo na čo si absolútne nepamätám. Bolestne som zovrela viečka a do dlani vypustila tlmený vzlyk. To nemôže byť pravda.

„Alex?“ šepla som a pomaly sa otáčala k jeho postave a očiach, ktoré sa ma snažili zobliecť pohľadom. Cítila som to.

„Uhm... stalo sa niečo v noci?“ opatrne sa ho spýtala a pripravovala sa na to najhoršie.

Jeho tvár polial škodoradostný úšklebok a nohu zosunul dole z matraca, aby sa postavil. Jeho mlčanie mi naháňalo husiu kožu a nepokoj, spolu so slzami v kanálikoch.

„Čo tým myslíš?“ zapriadol mi nebezpečne blízko mojej tváre. V jeho hnedých očiach žiarili plamene, ktoré ma nepríjemne oslepovali. Nedokázala som sa naň pozerať.

„Uhm...vys- vyspal si sa so mnou?“ opatrne som každé jedno slovo šepla so sklonenou hlavou. Prsty na rukách zvádzali nejaké preplietačky medzi sebou, pričom srdce mi vynechalo pár úderov, keď som začula Alexov hrdelný smiech, ktorý sa ozýval od každého kúta izby.

Pristúpil ku mne o čosi bližšie a svoje dlane priložil na moje boky, ktoré sa pod jeho dotykom zachveli. Odstúpila som od neho krok dozadu, lenže jeho ruky naďalej spočívali na mojich bokoch. Bolo to nepríjemne, ak si pomyslím, že jeho pokožka sa obtierala o tú moju. Chcelo sa mi plakať pri pomyslení, že ma..... znásilnil? Bránila som sa?

„Chcela by si, aby to bola pravda?“ povedal s pohľadom silno zaboreným do mňa. I keď môj zrak sledoval podlahu s huňatým kobercom, cítila som jeho prenikavý pohľad. Jeho ruka sa odlepila od pokožky na mojich bokoch. Prstom a ukazovákom sa dotkol mojej brady, čo ma prinútilo zodvihnúť tvár, k tej jeho.

„Nie,“ bolestne som šepla a odstúpila ďalší krok dozadu. Jeho ruky spadli pozdĺž jeho tela, i keď jeho tvár zdobil naďalej perverzný úsmev, vďaka ktorému som začala pociťovať nepokoj a nepohodlie.

„Tak spal si so mnou?“ opatrne som sa spýtala s rukami objímajúce moje telo, vďaka čomu som sa cítila aspoň trocha v bezpečí.

„Nie,“ uchechtal sa, „Ale nemôžem povedať, že by som nechcel,“ zapriadol a jeho chodidla sa odlepili od huňatého koberca, smerom ku mne. Moje kroky sa posúvali dozadu, čo najďalej od jeho tela, až kým nenarazili na prekážku, ktorá mi zatlačila na chrbát – stena.

Pristúpil ku mne a dlane si oprel vedľa mojej hlavy. Jeho svaly sa napli, vďaka čomu som sa bála, keďže moje telo bolo uväznené a trpiace pri pohľade do jeho očí.

„Pamätám sa, že som s tebou vypil pár drinkov. Bola si tak odviazaná, Aya,“ usmial sa a tvár pomaly skláňal k tej mojej, „Ale potom prišiel Styles,“ náhle vyprskol a chrbtom dlane prudko udrel do steny. Mykla som so sebou a zadržovala krik, ktorý sa mi dral spod jazyka.

„Ďalej si už iba pamätám ako som ležal na zemi,“ šepol s hlavou otočenou v bok a pohľadom skenujúcim jeho biele hánky.

Z mojich pootvorených pier unikali prudké nádychy a výdychy a krv v žilách mi bublala a burácala okolité steny. Jeho tvár sa naspäť otočila k tej mojej. Jeho zreničky boli úzke, vďaka čomu sa mi jeho oči zdali byť hnedšie ako inokedy.

PassionateWhere stories live. Discover now