bölüm otuzüç : still loving you

1.7K 122 45
                                    

"Bir hafta oldu sadece, siz gerçekten çabuk anladınız." dedim ve telefonu karşıma koydum. Elimle saçlarımı geriye attım ve gözlerim gelen yorumlardaydı. 

'Bana şaka yapıyorum de'

'komik değil'

'hiç yakışmıyordunuz zaten.'

"Aslında size söylemeyi düşünmüyordum ama Suga'da olmayınca videolar eski düzenine çabucak oturdu. Sanırım bu yüzden kolayca anladınız." Derin bir nefes aldım ve sesimin titrememesi için çaba sarf ettim. "Nişanlıydık ama nişanı bozduk çünkü aniden öyle gelişiverdi. Sanırım sadece hoşlantıydı, geçiciydi Suga'nın hissettikleri ve ayrılmak istediğinde onayladım."

'ciddisiniz yani'

'suga canlı yayın açtı'

 Nefes alışverişimde titriyordum, kötü hissediyordum, bir haftadır da böylesine berbat hissettiğimde bir gerçekti. Ama elimden bir şey gelmezdi. Benden sadece hoşlanmıştı, öyleydi yani onun için. Ben gerçekten sevsem de, demek ki sadece platonik mişim, o beni sevmemiş. Şu anda hayatımda olmadığına göre, duygularımı ondan temizlemek için elimden geleni yapmalıyım. Daha gencim, kendimi bu kadar kötü bir yola sokamam...

'unni niye onayladın, itiraz etmeliydi'

'ebes*n*  s**t**imin Yoongi'si'

'onun ne kadar piç olduğunu gördük'

 "Kimseyi suçlamayın. Siz de birinden hoşlanabilirsiniz, siz de geçici şeyler hissedebilirsiniz; bunun için karşınızdaki sizi kötülese iyi hisseder miydiniz? Elbette ki istemezdiniz çünkü duygularınızı kontrol edemezsiniz. O da bir anlık gerçekten sevdiğini düşünmüş olabilir."

 Omuzlarımı kaldırıp indirdim. Bu eylem tamamen gereksizdi, sadece göz yaşlarımı tutmaya çalışıyordum. "Bundan çıkardığım ders, bana beni sevdiğini söyleyen herkese inanmamam gerektiği oldu. O bana beni sevdiğini söyledi, ben de inandım ve bakın şimdi ne haldeyim..."

'bir de duygusuzca canlı yayın açmış, hala müzik yapıyor'

'onu boğmak istiyorum'

'unni kendini üzme~~'

'yakışmayan, sözde ilişkiden fazlası değildiniz'

"Dedim ya kimse suçlu değil, onun da duyguları vardı ama daha geçiciydi. Lütfen anlayışla karşılayın~" Gerçekten de böyle düşünmüyordum, aslında bende içten içe nedenini sorguluyordum.      

Son yoruma dikkatlice baktım. "Yakışmayan, sözde ilişkiden fazlası mı? Yakışmamış olabiliriz ki bu yalnızca sizin gözünüzde, oysa ki ben çok mutlu anılar biriktirdim. Farklı görüşünüzü anlıyorum ancak bu kadar kaba olmanıza hiç gerek yoktu." Dedim ve nefes verdim. "Bugün TaeHyung'la birlikte bir video çekecektik ancak sizin yoğun tepkinizi görünce canlı yayın açmak zorunda kaldım. Birazdan burada olur ve videoyu çekeriz... Aslında ilk kez, TaeHyung'la böyle bir şey yapacağız."

 Kapının çalmasıyla telefonu elime aldım ve arka kamerayı ayarlayıp ilerledim. Kapının üstündeki merceğe kamerayı koydum ve ekrana baktım.

'taetaeeee~'

'aşkımağağa'

'çok şirinşirinşirin!'

"Bir dakika ekran görüntüsü alayım." dedim ve ekranı kaydettim. Merceğe gözünü yakınlaştırmış TaeHyung çok komikti.

 Kapıyı açtığımda kucağında uyuyan Tata ile TaeHyung içeri girdiğinde ona telefonu işaret ettim. "Canlı yayın."

youtube || min yoongiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن