-7- Aşk Acısı

1.6K 54 22
                                    

''Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.''

-Sabahattin Ali

🌷🌷🌷

Merhabaaa! Bu bölümü birkaç kişinin isteği üzerine yazıyorum, pek bir fikrim yok ama yine de deneyeceğim. SİZİ DE ÇOK SEVİYORUM.

Aşk acısı çoğu insanın düşündüğünün tersine hafif bir duygu değildir, insanı çoğunlukla süründürür. En kötüsü de ilaçla tedavi edilememesidir. Mide ağrıları, ağlama krizleri, nerede ne yapacağını bilememe... İnsan bir süre kamyon çarpmışa döner ama bu bir süre eninde sonunda biter. Bittiğinde bile aklına düştüğü zaman sızladığını hissedersin, sızlasın zaten. Sızlamasa geriye ne kalır ki?

Falan dermişim.

Şimdi bunları bir kenara itelim. Evet ittik. Duygusuzluk son yıllarda yaygın bir hastalık, lütfen böyle hasta insanlara inanmayın kızlarım. Aşk acısı içinde bulunduğunuz dönemde asla geçmeyecek gibi gelebilir, her zaman onu sevecekmişsin gibi gelebilir.

HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR...

  Her şey geçici ama başta hep zor gelir. Kıvranabilirsiniz, duvara bakıp susabilirsiniz de ama delirmeyelim lütfen. Kimsenin bizi umursadığı yok, kendimize yaptığımızla kalıyoruz. Kendi ellerimizle hayatımızın bir bölümünü koparıp karşımızdakine veriyoruz, ama onun umrunda bile değil. Gidip çöpe atıyor, NE GEREK VAR?!!!! KENDİMİZDEN ÖDÜN VERMEYE NE GEREK VAR!!!

Neyse, başlayalım.

+AŞK ACISI NASIL TEDAVİ EDİLİR+

#Son derecede kolay bir cevabı var: Zaman. Belki doğru belki yanlıştır. Bir yerde "Zamanla o boşluğun dolduğunu sanırsınız ama o boşluğu dolduran sizin eksilmenizdir." diye bir yazı okumuştum. Ne kadar doğru tartışılır. Bana göre en etkili yöntem zamandır.

#Kabullenin, karşı koymayın. Hayatınıza tekrar girebileceği fikrini çabuk aklınızdan atın.

#Eve kendinizi tıkmayın, dışarıda vakit geçirip arkadaşlarınıza zaman ayırın.

#Başka şeylere odaklanın, ilk zamanlar sürekli bir şeylerle meşgul olun.

#Onun olabileceği yerlere bir süre gitmeyin, onu görmedikçe kalbinizdeki yerinin küçüldüğünü anlayacaksınız.

#Acınızı yaşayın. Yaşayın ama dozunda. Eğer yaşamazsanız ilerde birikir ve büyük yıkıma neden olur.

#Bir gün tekrar birine belki de daha fazla aşık olacağınızı aklınızdan çıkarmayın, dünyanın kanunu bu.

Benden bu kadar, siz siz olun sizi önemsemeyen biri için asla üzülmeyin.

Diğer bölümde görüşmek üzere, tartışmak istediğiniz konuları yoruma bırakırsanız çok mutlu olurum.👇🏻

Baaayyyy!!!

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin