-5- Flört Dönemi

3K 70 7
                                    

Her son bir başlangıçtır demişlerdi, değil mi? Yeniden yazmaya karar verdim! Ama aklımda hiçbir şey olmadığı için bugün böyle bir konuya değinmeğe karar verdim. Lütfen üzerinde konuşmak istediklerinizi yorum olarak paylaşın, ben de o konu hakkında bölüm ekleyeyim!

*Flört dönemi ilişkide ki en güzel dönemlerden biridir. Öyle ki flörtü abartıp 2-3 aya çıkaranlar bile oluyor. Ben ise bu dönemde nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve karşı cinse nasıl davranmanız gerektiğini anlatacağım!

~İlk olarak ilk günden duygularınızı pek belli etmemeniz gerektiği önerilir, zaten ilk günlerde daha yoğun bir duygu hissetmeyeceğimiz için bu kolaydır. Diyelim ki hissettiniz ve bunu belli ettiniz, herkese karşı tutumunuzun bu olduğunu düşünür ve konuşmayı keser. Sevgi, yavaşça yaşandıkça güzelleşir.

~İkinci olarak karşınızdaki insana hemen güvenip her şeyinizi anlatmamak gerekir. Hem bu karşınızdakini sıkar, hem de başkalarına anlatabilir. Birbirinizi zaman geçtikçe tanımanız en iyisidir. İlişkiyi ayakta tutmayı sağlar çünkü hala merak ettiğiniz şeyler vardır.

~Üçüncü olarak ilk buluşma çok önemlidir. Bunun için ayrı bir yazı yazacağım için çok üstünde durmuyorum ama ilk buluşmada kesinlikle telefona el sürülmez ve karşınızdakinden ilginizi başkasına çekemezsiniz. Bu sizi ondan iter.

~Dördüncü olarak flört döneminde karşınızdaki insanı çok sıkmamanız gerekir. Tabii ki onu merak ettirdiğinizi hissettireceksiniz ama yersiz kıskançlık krizleri de karşınızdakinin gözünü korkutur. Vah, şimdi böyleyse sevgili olduğumuzda neler olacak?

~Beşinci olarak asla karşınızdaki insan için değişmeyin ama ona uyum sağlamaya çalışın. Bilimsel araştırmalara göre karşınızdaki insanın hareketlerini taklit ederseniz sizden etkilenmesi o kadar kolay olur.

~Sonuncu olarak flört dönemini aylarca sürdürmeyin. Vakti gelince olacak veya olmayacak şeyleri konuşun, ona göre yolunuza devam edin.

Ve lütfen kendinizi sonuç ne olursa olsun üzmeyin.

See you later!!!

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin