-1- Erkekleri Etkileme Yolları

30K 454 296
                                    

 Hayatta sadece hayal edebilenler başarır.

♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟

 İlk olarak hayalet okuyucu olmayın lütfen. Yorumlarınız bir sonraki sayfanın gidişatını etkileyecek. Teşekkürler.

  Not: Kapağımız için @esmer_cikolata 'ya sevgilerimi yolluyorum. En sevdiğim müzikten daha değerlisin.  

 - Bir Erkeği Etkilemenin Yolları -

  Selam platonik aşıklar grubu. Tavsiyelerimiz başlasın ve şans sizinle olsun. -nerede benim alkışım-

  ♫ İlk olarak daha sevdiği çocukla tanışamamış hatta adını bile zor öğrenmiş üyelerimiz var. Cidden durum vahim ama sanırım birkaç şey yapabiliriz. Öncelikle utangaçlığından dolayı tanışamıyorsunuz, bunu biliyorum. Utangaçlık benim de başıma gelen en kötü şey. Biraz duvarlarını yıksan herkes etrafında pervana olur, bunu biliyorsun. Git ve o çocukla konuş. Veya olmaz diyorsan sosyal ağ diye bir şey var. Bir şekilde onunla tanışabilirsin. En kötüsü ne olabilir ki? Cidden egoist birisine aşık olmadıysan arkadaş bile olabilirsiniz. Ki sevgili olma konusu senin ellerinde. Burada devreye sen ve kalbin giriyor. Yapabilirsin, kimse sana inanmıyorsa bile ben inanıyorum.

  Bunlar yersiz tavsiyeler diyorsan ve sevdiğin çocuk egoistse dinle beni. Hemen o çocuktan vazgeç. Yok, olmaz diyorsan...

1- Gülümsemek çok önemli. Parlak dişler ve güzel dudaklardan etkilenmeyecek erkek tanımıyorum. Tabii gamzen varsa o işi olmuş bil.

 2- Bazı kızlar küfürü çok havalı buluyor. Sevdiğin çocuğun yanında kesinlikle küfür etme. Bu seni çekici değil itici yapar.

 3- Seni güzel bulması için çok açık kıyafetler giyme. Hoş lakaplar almazsın bunu bil. Onu masumluğunla etkile. -tabii ki erkeklerin tabiriyle kezban gibi ortalarda dolaşma-

  4- Her erkeğin hassas bir noktası vardır. Sevdiğin erkeği o zamanlardan birisinde yakaladığında ona sarıl. Ciddiyim. Senden kesinlikle etkilenecektir.

  5- Yukarıda ki 4 madde değiştirilemez. 

  ♫ Just friend olayına değinmek pek istemiyorum çünkü bu cidden kötü bir durum. Ben bile buna daha çare bulamamış durumdayım. Sadece arkadaşlığınız bozulacak diye bunu ona açıklamamazlık ediyorsunuz, biliyorum. Daha ne kadar böyle devam edecek? Ona açıklamadığınız süre uzadıkça sizin duygularınız da katlanacak. Ona söyleyin, sanırım tek verebileceğim tavsiye bu.

  Bundan sonraki sayfayı siz ve yorumlarınız belirleyecek. Ya da yine ben belirlerim, bilmiyorum. Sizi seviyorum :*

  Bir de multi'de ki şarkıyı çok seviyorum. Size de tavsiye ederim.

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin