-6- İlk Buluşma

2K 56 9
                                    

Hello guys! Çok uzun bir süre geçtiği için hepinizden çok özür dilerim, uzatmadan bölüme geçiyordum.

İlk buluşma çoğumuz için garip bir heyecan içindeki karın ağrısıdır. Diğer buluşmalar kadar rahat ve özensiz olamazsınız. Hele de buluşacağınız kişi gerçekten hoşunuza gitmişse ve önünüzü açık görüyorsanız heyecandan evde yuvarlanabilirsiniz bile. Bknz: ben.

İlk buluşmada fazla temas yok! Bilimsel araştırmalara göre karşınızdakiyle konuşurken onun omzuna veya eline dokunursanız sizi dikkate alma ihtimali artar, evet bunu yapın. Ama sakın fazla sırnaşmayın. Yoksa karşı tarafın sizinle ilgilenme amacı değişir.

•Heyecanlı olduğunuzu belli etmek yok! Evet, ona onun yanında mutlu olduğunuza hissettirmeniz gerek ama fazla telaş her iki tarafı da gerer ve ortaya samimiyetsiz sohbetler çıkar. Olabildiğiniz kadar rahat olun ama karşınızdaki en yakın dostunuzmuş gibi de konuşmayın.

•Çok fazla özel hayata dalmak yok! Ailesiyle ilgili o anlatmadıkça soru sormayın. İlk buluşmada bu abes kaçar.

•İlk buluşmada karşı taraflar kişiliklerden çok maalesef ki görünüşe önem verir. Özenli gidin, güzel kokmaya özen gösterin.

•Siyaset, ekonomi gibi konulara dalmayın. Daha çok karşınızdaki insanın kişiliğini tanımaya yönelik konuşun.

Kişisel görüşüme gelirsek bu tavsiyeler dışında insan kendisi olmalı, karşıdaki insanda onu öyle kabul etmeli. Ama maalesef ki bu taktik işe yaramıyor.

BU ARADAAAA 'KÖTÜ KIZLAR KAYBOLMAZ' ADLI KİTABIMA BAKARSANIZ ÇOKK SEVİNİRİM.

Paylaşmamı istediğiniz, tavsiye almak istediğiniz veya düzeltmemi istediğiniz konuları yoruma atmaktan çekinmeyin. Hepinizi çok öpüyorum.🙄🙄🙄

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin