November 5. - 6.

2.5K 58 16
                                    

November 5., szerda

A hónap első pár napjában is hozta formáját. Az eső egész este esett, és napközben sem állt meg, de már közel sem olyan erősen, mint az este folyamán. Azért remélem nem ez lesz jellemző a további napokban is, mert láthatóan rosszabb lett a hangulata mindenkinek. Köztük nekünk is. Ezen az sem segített, hogy a fűtés és a lámpák felkapcsolása miatt téli hangulat uralkodott, ez Dave már reggel szóvá is tette.

- Anyám, minek nem lehetne éreztetni velünk, hogy még rohadtul ősz van? Így tuti el fogok aludni valamelyik órán. - panaszkodott, és kicsit sem viccelt. Állva el tudott volna aludni. 

- Dave, most komolyan mennyit aludtál az este? Tán hosszú volt az éjszaka? - poénkodott Zsolti.

- Persze, egy egész bikinis divatbemutató volt a házunkban, csak számomra. Hidd el akkor te sem aludtál volna, - folytatta a poénkodást Dave, hiszen még félig aludva is tudták egymás agyát húzni.

- Ha nálatok tényleg divatbemutató lenne, képes lennél valamelyik sarokban elbújva végighallgatni az egészet. Egyébként meg milyen undorító dolog ennyire élvezni a lányok hiányos öltözetű felvonulását. - érkezett meg Kinga, és oltotta le egy pillanat alatt Dave-et. Ezután otthagytuk, hogy beszélje meg inkább magával, mi a véleménye a divatbemutatókról. Arra nem voltunk kíváncsiak. 

Tesi órán a szokásos tevékenységet csináltuk, amit mindenki csak focinak hív. Annyira élvezzük, hogy még mi minden órán rúgjuk a bőrt, addig a lányokat elég keményen megdolgoztatják. Mondjuk tegyük hozzá, hogy még ez Kingának és az a-s lányoknak meg sem kottyan, addig Reni és Virág elég keményen megdolgozik a ketteséért. Néha fáj, néha pedig elég vicces nézni a szenvedésüket. 

Eléggé lealáztuk az a-s fiúkat, szerintem azt sem tudták már merre nézzenek, úgy repültek a gólók. Egyébként a végeredmény 6-1 lett a javunkra, azt az egy gólt pedig akkor rúgták be, mikor a lányokat próbáltuk bíztatni, mielőtt meghalnak. 

Tesi után megkerestem Ricsit, ugyanis beszélni akartam vele. Tegnap valamelyik a-s lány felvett msn-n, azt hiszem Edinának hívják, és kívéncsi voltam véleményére, mert ő talán jobban ismeri az évfolyamtárs lányokat.

- Hallod Rics, ki ez az Edina? - kérdeztem tőle a teremhez menet. 

- Hmm... Ilyen gyorsan ráálltál egy friss példányra? - nézett felém, ám tudtam csak poénkodik, hiszen ha komolyan mondaná, nem ezt a hasonlatot használná a lányokra. Nem csoda, ha ezt Kinga hallotta volna, már a sírja is ki lenne készítve. 

- Hagyjad már! Tegnap felvett msn-n, jó lenne tudni melyik az a négy közül. - löktem meg. 

- Egyébként C., fogalmam sincs. Az a négy lány majdnem ugyanolyan. De nem hiszem, hogy érdekelne. Úgy hallottam, hogy elég ragadós típus. - válaszolta, és hallottam, hogy forognak a fogaskerekek az agyában, hogy eszébe jusson, melyikről is van szó.

Ezek után már csak végig kellett ülni pár végtelennek tűnő unalmas órát, és várni az utolsó csengőt. Amint ez megszólalt indultam is Virághoz, hogy az álomház projektet tökéletesítsük. Hát az ott töltött időm tuti nem lesz egy álom. 

Amint odaértem már hozzá is kezdtük volna a munkához, de valami kiszúrta a szemem. 

- Virág! Ugye csak képzelődöm, és nem áll egy Pete Wentz figura az ablakban? - kérdeztem döbbenten.

- Uu, hát észrevehető. - ujjongott.

- Ja, és éppen ez a baj! Biztos nem fogok egy olyan dologhoz a nevemet adni, aminek az ablakában egy Pete Wentz áll. - döbbentem le teljesen.

Cortez szemszöge 👀 - FÉLBEHAGYVA - Where stories live. Discover now