KONU 2:"Dejavu nedir? Neye denir?"

216 56 3
                                    

Medya'da Güney var. Kendisi henüz aramıza katılmadı. Ama bir görün istedim. Bu yakışıklılıktan mahrum kalmak istemiyorsan aç medyayı axhbjlk.

Bu arada kitabın adını değiştirdim arkadaşlar. Bu isim daha uygun sanki. Neyse ben uzatmıyim. İyi Okumalar.

$$$$$$$$$$$$$$

           Önceki Bölümden

"Kime" dedim sanki bilmiyormuş gibi. Oysa benden bahsettiğini anlamıştım. Ama aldığım cevapla bin katlı binanın en üst katından düşüyormuş gibi hissettim.

"Bilgeye"

----------

Hani bilgeye demiştim ya 'Birinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamayacak kadar salak değilim' Unutun onu! Ben salağın tekiyim. Sevdiğimin kimi sevdiğini anlamayacak kadar salağım. Sevdiğimin, aslında benim en yakınımı sevdiğini anlamayacak kadar salağım.

"Şeyy...  Aslında senden bir şey isteyecektim." dedi çekinerek. Her an ağlayabilirdim. Daha kötü ne olabilirdi?

"Onun bana olan hislerini öğrenebilir misin?" Yüzüne baktım. Yüzüme baktı. Dudağına baktım. Dudağıma bakmadı.

"Tabi." dedim gülümsemeye çalışarak. Ama olmadı işte gülümseyemedim.

"Biliyordum lan! Birtanesin oğlum sen!" diyip omzumu sıktı. Dokunuşu karşısında yüz parçaya bölünmüştüm. Ama onun haberi bile yoktu. Ayağa kalktı.

"O zaman senden haber bekliyorum." Göz kırpıp uzaklaştı. Arkasından sadece gidişini izleyebildim. Beni, benimle bırakıp gitti.

Nasıl olur da Bilgeden hoşlanırdı? Oysa bütün dönem bana bakmış, benimle konuşmaya çalışmış, ve bana göz kırpmıştı. Tabi sonradan anladım. Yanımda Bilge vardı o zamanlar. Bana değil, ona bakıyordu; ona gülüyordu. Ve ona daha yakın olmak için benimle konuşuyordu. Ben bunların hiçbirini anlamayacak kadar salaktım.

Oturduğum banktan kalktım ve okula girdim. Lavaboya girip yüzüme su çarptım. Gözyaşlarımı serbest bıraktım. Sevdiğim, kankamdan hoşlanıyordu. Tam bir K-dram.. 


Aynadan son kez kendime baktım. Gözlerim kızarmıştı. Lavaboda çıkıp sınıfa girdim. 12-A.

Bilge, öğretmen masasında oturmuş, sınıftaki kızlarla konuşuyordu. Arkası bana dönüktü. Cam kenarındaki en arkanın bir önündeki sırayı gözüme kestirdim ve oraya oturdum. Bilge beni fark edip yanıma geldi.

"Ne oldu?"

"Yok bir şey."

"Var işte. Ne oldu? Anlatsana." diye ısrar etti. Ama cevap vermedim.

"Kuzeyle mi ilgili?" dedi. Bakışlarım hemen yanıma kaydı.

"Yoo. Nerden çıkardın?"

"Ne biliyim onunla konuştuktan sonra böyle oldun. Hem siz ne konuştunuz?" Hemen bir bahane uydurmalıydım. Gerçeği açıklayamazdım. En azından şimdilik.

"Resmini çizmemi istedi." dedim.

"O zaman sen neden bu haldesin? Gözlerin kızarmış." dedi. O sırada sınıf dolmaya başladı.

"Sonra anlatırım." dedim. Gerçi anlatabileceğimi pek sanmıyorum ama. Yine de anlatmalıydım. En yakınımdı sonuçta. Ondan saklayamazdım. Ayrıca Bilge, Kuzeyden hoşlanmazdı ki..

Aşkın KARMAŞIK Hâli [Gay]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin