Kapitola šestá: Vlak!

70 1 0
                                    

V minulé kapitole jste se dočetli:  Synda, Anča a Majkyto konečně vyrazily, Synda rapoval, Majkyto pouštěl Sovětskou hymnu místo Ukrajinské, a Syneček nepobíral co všchno je na Ukrajinské dálnici (přechody pro chodce, kombajn)  pak to přišlo: Želežniční přejezd a vlak na blízku. Nyní: 

1. den výletu, random ukrajinská dálnice, 19:57 : ,,Wtf, zdálo se mi to nebo jsem právě viděl značku Železniční přejezd se závorami?!'' diví se Syneček. ,,Přejezd na dálnici, co hulíš?'' říká Anča. ,,A trochu potišejc, nevidíš že Michal spí?''  ,,Hezky si tam vzadu spinká a, a sakra...'' říkal Syneček a zarazil se. ,,Co je?'' nechápe Anča. ,,Čččččuuum! Ttttten přejezd tam fakt je!'' vykoktal Syneček.  ,,Tak zastav!'' křičí Anča. ,,Chrrrr'' chrápe Majkyto. ,,Brzdím, ale to nedobrzdíme!'' ječí Syneček.  ,,Já ti říkala zpomal, né, on ještě zrychlí!'' ,,Brzdím co to jde, ale asi to do něj vrazíme!'' křičí Syneček. ,,Chrrrrrrrrrrrrrr'' ještě víc chrápe Majkyto. ,,Tak nebrzdi, ale přidej, můžeme to zkusit střihnout před ním, hold RIP závory.'' urychleně navrhuje Anča. ,,Challenge accepted'' frajersky říká Syneček a sešlápnul pedál až na podlahu a automat samozřejmě zařadil.  ,,Ne to nejde, musím to strhnout doprava!'' křičí Syneček a hned to strhnul mezi závory a kamión co zastavoval před závorama.  Mercedes nadskočil, lidi z vlaku čuměly co to vedle nich jede za blázna a Syneček se snažil zastavit. Zastavil. Vlak projel. ,,Eh, co se to děje?'' ospale říká Majkyto. ,,To nic, Tomáš nám právě  zachránil život.'' odpovídá Anča. ,,Cože?'' ,,Já ti to vysvětlím, Tome, proč piješ to pivo?!'' říká Anča. ,,Na uklidnění, neboj je to nealko.  odpovídá Syneček. ,,Ne je to alko, umím číst!'' říká Anča. ,,No jo dopr.... co  teď?! Já tím pádem nemohu řídit!'' vystrašeně říká Syneček. ,,Tak jdu řídit já.'' říká Anča. ,,Ne! říkají dvojhlasně Syneček a Majkyto. ,,Budu muset, Tom je opilý, Michal unavený, jediná já jsem fresh a ready.'' říká Anča. ,,Fajn' říká Syneček a vystupuje z místa řidiče. 

Vesnice poblíž Pripjati, random Penzion 21:01 : ,,Konečně jsme tady'' všichni se radují. ,,Trasa dlouhá 1000 kilometrů je za námi.'' raduje se Syneček. ,,Jo a teď to přijde, Domluvit se ukrajinsky na recepci, jelikož jediné co z Ukrajinštiny umíme je Cyka blyat.'' říká Anča. ,,Máme přeci tu kouzelnou hůlku, ta mně naučí ukrajinsky!'' říká Syneček. ,,Tak do toho, zív.'' říká a zívá Majkyto. ,,Challenge accepted'' říká Syneček. Pokračování příště. 

Co vás příště čeká?! Konečně se ti tři blázni vydají do zóny! Rozhodně to čtěte dál! Příští kapitola již brzy.  




Kterak se Synda, Anča a Majkyto rozhodli vyrazit do Černobylu.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum