SENI YİNE KAYBETTİM

81 3 2
                                    

Biraz daha öyle kalsaydık heykelimizi yapıcaklardı . Jungkooku bilmem kaç kere dürttüm ama olduğu yere sabitlendi sanki , bende bağırmak zorunda kaldım.......

HWA : JUNGKOOOOOOOK ! YA ! Bir kendine gelsene

Neden duymuyor beni . Şu kızda öylece sırıtıyor iyice sinirimi bozdu . Daha fazla dayanamadım ve tokat attım Jungkook da tokatımın etkisiyle kendine geldi ve bana sarıldı ben onu itmeye çalışırken o daha çok yapışıyordu ama bu sefer çekip gitmeden önce onu dinlicektim...
Ben Jungkooku ne kadar itsemde tık oynamıyodu ve çıkıntı olan kız araya girdi ve bizi ayırdı .
Hiç bir şey umrumda diyilmiş gibi Jungkooka döndüm.....

HWA : Jungkook sadece açıklamanı istiyorum . Seni dinlicem . Doğru diyil dersen inanicam .

Jungkook un gözlerinden bir an bile ayırmıyordum gözlerimi . Beni kolumdan tuttu ve o evden çıktık. Ormanın en derinlerine gittik ve artık kaybolduğumuza emindim . Jungkook için aynı şeyi söyleyemem tabi . Beni büyük bir taşın üzerine oturttu .

JUNGKOOK : O benim üvey kardeşim benden büyük . Hwa söyledikleri doğrumu bilmiyorum .
Ben sen beni bıraktığında , babam yüzünden akşam bara gittim ve sabaha kadar içtim . O da oradaydı ve beni bir odaya çıkardı . Gerisini hatırlamıyorum . Nolur bana inan .

Ona inanıyordum ama gururuma yediremiyorum işte ne kadar kızsam da aynı şeyleri ona yaşatıcam bu yüzden onu affedicem.

HWA : Sana inanıyorum

Dedim ve sarıldım....
Kokusunu belkide uzun bir süre boyunca içime çekemicem. Çünkü gidicem . Başımı öpüşünü Özlicem...
Daha önce hiç yapmadığım bir şey yapıcam ve Jungkooku öpücem. Daha önce öpüştük ama gerçek diyildi , bu seferkinden de emin diyilim ama denicem . Jungkook dan ayrıldım ve ellerimi kafasına götürüp kendime çektim artık dudaklarımız buluşmıştu hızımız gitgide artıyordu ve ikimizde yere düştük hem gülüyor hemde öpüşüyoduk . Yağmurda başladı ve bizim gibi hızlandı . Gerçekten de yaz yağmuru çok güzel oluyormuş . Dudaklarımız ayrılınca göz göze geldik ve benim o an düşündüğüm tek şey deli gibi sevdiğim adamdan nasıl intikam alıcam oldu . Ona bunu nasıl yapıcam ?

JUNGKOOK : Çok güzelsin

Jungkook ilk defa bana ' çok güzelsin ' dedi . Offff kendime inanamıyorum. Tam gidicem diyorum olmuyo . Tekrar ona bağlanıyorum......

HWA : Teşekkür ederim sende çok yakışıklısın .

Dedim ve yanağına bir tane öpücük kondurdum . Sonsuza kadar burda kalmayı çok isterdim ama bu imkansız....

HWA : Jungkook gitmeliyiz

JUNGKOOK : Gitmesek olmaz mı ?

HWA : Olmaz . Ne olursa olsun ortada bir çocuk var .

JUNGKOOK : Ama emin değiliz ki

HWA : İşte bu yüzden gitmeliyiz ya Gerçek mi ? Değil mi ? Öğrenmek için .

Söylediğim en sonunda mantıklı geldi ki ayağa kalktı ve elimi tuttu. Dağ evine gittiğimiz de hala kız oradaydı ama tuhaf olan ağlamasıydı.
Jungkookla birbirimize baktık şimdi kolundan tutup hastaneye götürsek daha çok kötü olurdu . Ha ben benim merhametime tüküreyim....
Kızın yanına gittim...
Jungkook da bana ' Napıyo bu kız ' bakışı atıyordu .

Kızdan gelen ani hamleyle yere kapaklandım çünkü bana tokat atmıştı . Jungkooksa hiç bir şey yapmamış öylece duruyordu .

KIZ : Her şey senin yüzünden . Bebeğim babasız büyücek .

Dedi . Gözüm Jungkooka kaydığında onu görememiştim . Beni burda yalnız bırakıp gitti mi ? Bir an beni tam sevdiğine inanıyorum ve ortadan kayboluyor....
Kız Haklıydı eğer bu çocuk onunsa bebeğini babasız bırakmaya hakkım yok .

HWA : Böyle bir niyetim yok . Eğer bebek Jungkookunsa aradan çekilicem....

Göz yaşlarını sildi ve suratıma tahlil sonuçlarını fırlattı....

KIZ : Bak bunlar sonuçlar . Bebeğimin babası Jungkook .

Gerçekten de doğru söylüyordu bebeğin babası Jungkook . Biz ne yaşarsak yaşayalım bebeğin hiç bir suçu yok . Bu aşk ne kadar imkansızmış tam kavuştum derken ellerimin arasından uçup gidiyor . Koşarak ona giderken o daha çok uzaklaşmayı tercih ediyo ve yine benim çabalarım boşa çıkıyor . Hiç bir zaman gerçekleşmicek bir hayalin peşinden gidiyorum . Bedenimde tuttuğum göz yaşlarımı bırakırken aynı zamanda sonuçlara bakıyordum keşke biri çıksa ve yalan söylüyor dese . Gözüm kapalı inanırdım . Jungkook biliyordu o yüzden gitti . Buraya o yüzden gelmek istemedi . Ben yine seni kaybettim Jungkook .
Ayağa kalktım ve koşarak evden çıktım tekrar ormana gittim öpüştüğümüz yere . Artık kaybolmam umrumda bile değil ölüceksem en değerli anılarımla ölmek istiyordum . Abimi dinlemeye çalıştım aşkıma sahip çıkmaya ama olmuyo . Beni istemeyen bir aşk için çok uğraşsam da yapamadım onu elde edemedim .
Yere oturdum ve başımı güneşe kaldırdım . Neden bunları yaşıyorum ? Neden herkez tarafından terkediliyorum ? Neden kimse beni istemiyor ? 4 senedir aşık olduğum adam en sonunda beni sevdi diyorum ama yine bu aşkı imkansiz kılan bir şey çıkıyor ortaya . Çığlık atıyodum , ağlıyordum ama sesimi kimse duymuyor . Belkide burası benim mezarım olucak ama mutluyum çünkü burda ben Jungkook la öpüştüm hala dudağımda onun tadı var . Bir daha kimseye aşık olmicam , olamam ki zaten. Çünkü ben ona ölümüne bağlıyım . Kalbime onun ismini kazıdım ben . Döğmesini bile yaptırdım kimse görmesede göğsümde duruyor sadece Jungkook görsün istedim ama artık onun başka bir ailesi var .
Seni hep sevicem Jungkook ne kadar uzakta olursan ol . Çünkü ben alışığım seni uzaktan sevmeye sadece Gözlerimle sevmeye alışığım . Kafamı güneşten indirdim ve yere uzandım . Sana olan aşkım hayatımın son bulduğu yerde biticek......

SELAM GENÇLER . BU BÖLÜMÜ DE BİTİRDİM . MUTLU SONLA BİTİRMEMİ İSTEYENLER VAR SANIRIM MERAK ETMEYİN MUTLU SONLA BİTİRİCEM.. ASLINDA BU KİTAPI SİLİCEKTİM AMA BAZI ARKADAŞLAR İÇİN VAZGEÇTİM ONLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM KARARIMDAN VAZGEÇMEMİ SAĞLADIKLARI İÇİN.. HİÇ YORUM GELMESEYDİ GERÇEKTEN SİLİCEKTİM . TEŞEKKÜR EDERİM . KİTAPIMI OKUYANLARA DA BAKTIM BU KADAR KİŞİNİN OKUDUĞUNU BİLMİYORDUM ONLARA DA TEŞEKKÜR EDERİM . KİTAPIMA OY VERENLEREDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
NEYSE GENÇLER BEN KAÇIYIM . SİZİ SEVİYORUM . ÖPÜLDÜNÜZ.

BİR SONRAKİ BÖLÜM İÇİN ;

İYİ OKUMALAR

BTS Lİ GÜNLER 💖💖💖💖💖💖💖



Platonik Aşkım (JJK) Where stories live. Discover now