BIKTIM ARTIK

72 3 4
                                    

Her zaman ki gibi huzursuzca gözlerimi açtım ve yanımda yatan Jungkooku görmemle tekrar kapadım . Ne işi var şimdi bunun burda . Bu yaptığı resmen tahrik etmek . Bunu yaptığım içi özür dilerim Jungkook ama Yapmassam dudaklarına kapanıcam . Ne kadar istemesemde kalbim daha fazla buna dayanamicaği için Jungkooku itmek zorunda kaldım . Ne kadar sert ittiysem o an ki heycanla , düşmesiyle sanki deprem oluyomuş gibi ses çıktı . Eee adam taş gibi , keşke huyuda suyuda aynı olsaydı yani dışı taş ki öyle , içide melek gibi olsaydı da bu istediğim imkansız gibi bir şey . Adam bilidiğin öküz ya ama benim öküzüm tabi bunu o bilmesede yada biliyoda ben onu şu anda kararsız bıraksamda bu böye . Yerden bir hışımla kalktı ve beklemediğim bir hamle yapıp beni öptü . Tüm gücümle onu itmeye çalışıyodum ama Yok , bir tık bile oynamıyo . Onun o tatlı dudakları Çok hoşuma gitse de bu aşkın büyüsüne kapılamam . Canının yanmasını istemesemde erkekliğine bir tane tekme geçirmek zorunda kaldım . Kıyamam canı yandı bu belliydi , ağzından küçük çaplı bir inleme çıkardı ve odadan bir hışımla çıktı . Üzgünüm Jungkook ama eğer seni affedersem , sana teslim olursam haytımın en büyük hatasını yapmış olurum , gerçi yaptım sana aşık olarak . Içımden bir ses güvenme diyo ama diyeride güven diyo . Jungkook sence sana güvenmelimiyim . Tekrar sana kalbimi açmalımıyım .

JUNGKOOK UN AĞZINDAN

Hwa artık bana güvenmiyo ama tekrar güvenini kazanmak zorundayım . Ondan hoşlanıp hoşlanmadığım konusunda karasızım ama arkadaşlıktan ötesini hissediyorum . Ona bir şey olucak diye çok korkuyorum . İntihar ettiğinde yaşadığım acıyı size tarif bile edemem , ama ona Aşık da olamam . Zarar görmesini istemiyorum , Jimin ve ben bir bataklıktayız ve sevdiğimiz kızları korumakta zorundayız . Jiminin babasının Şirketi batıyo ve ortağının kızıyla zorla evlendiriliyo . O gün Haneul onu gördüğünde , Çok korktu bu yüzünden belli oluyodu ve Hwa Kuzenini korumak için , Düğünü bastı , aslında haklıydıda abisinin ölümüne sebep olan kişinin ablasıyla evleniyo Jımın . Haneulun da zara görmesini istemiyo . Boni ve He Ran nın babası hem Jiminlerin hem de Hwa nın şirketiyle ortak yani anlicanız çok zenginler . Zaten Kız Jimini sevmiyo kardeşinin intikamını almak için Jiminle evleniyo Haneulu Üzmek için . Hwa He Ranı hapise attırınca , Boni çok üzüldü ve aynı acıyı Hwa ya da tattırmak istiyo , kuzenini üzerek , ve Jiminde çaresizce sevdiği kızın göz yaşlarını izlemek zorunda kalıyo . Bana gelirsek ben Jiminden biraz daha farklıyım , ama babam Hwayla çıkmamı istiyo ve bunu yapmassam Hwaya zarar vericek . Tabiki Hwayla çıkmayı bende isterdim ama , böyle bir neden olmasaydı . Hwa nın abisi Kwangın şirketiyle , bizim şirketimiz rakip ve babam hiç bir hakkı olmadığı halde hisseleri istiyo ve bunun içinde tek söz sahibi olan Hwa nın imzası gerekli ve bunun için de beni kullanıyo . Anlicanız ben de , Jiminde çıkmazdayız . ne kadar istemesek de sevdiğimiz kızlara bilerek zarar veriyoruz . Onları koruycaz derken bilerek tehlikenin göbeğine atıyoruz . Napıp edip bir çözüm bulmassam Hwa yı her zamankinden daha çok üzücem , benim tarafımdan en büyük yıkımı gerçekleri öğrendiği zaman yaşicak ve ben bunu istemiyorum . Onu seviyorum ama bu aşk mı , yoksa sadece bir hoşlantımı onu bilmiyorum . Sadece ona yakın olmak istiyorum , bu zamana kadar ona hep kötü davranarak benden gelicek yıkıma hazırlıklı olmasını sağladım ve güvenini kırdım ama artık ona kötü davranamıyorum bile.......

O anki sinirimle nereye gittiğimi bilmeden çıtım ama sinirlendiğim nokta canımın acıması diyil . Hwa nın artık bana güvenmemesi , ve benim ona zarar vermek için , tekrar güvenini kazanmak zorunda olduğum . Babam bir şeyi çok istediğinde , gözü kimseyi görmiyo ve istediğini alana kadar da peşini bırakmıyo . Hwa ya zarar verebilir . Ben den alıcağı yıkımdan daha büyük bir yıkım yaşayabilir ve ben bunu istemiyorum . Elimde olan seçeneklerin ikiside berbat........

Kendimi toparladıktan sonra eve geri döndüm , Hwa aşağıda yoktu bende odasına çıktım , kapı arasından baktığımda her yer cam olmuştu ve , Hwa nın eli kanıyodu , yüzüne baktığımda ağlamaktan yüzü kızarmıştı . Naptım ona ben böyle .

Hemen yanına gittim.........

JUNGKOOK : Hwa güzelim iyimisin . Elin Kanıyo , gel pansuman yapalım .

Dedim ve kolundan tutup kaldırmaya çalıştım ama aniden beni ittiği için başarısız oldum

HWA : BIRAK ! Artık oyun oynamak zorunda diyilsin

JUNGKOOK : Ne ? Ne oyunu ?

Hwa : Biliyorum tamam mı . Her şeyi biliyorum . Neden beni seviyomuş gibi davrandığını , neden beni önemsediğini , her şeyi biliyorum .

Öğrenmişti , benim yüzümden böyle , kendimden nefret ediyorum . Ama kimden öğrendi ?

HWA NIN AĞZINDAN

Jungkook gidince , onun canını acıttığım için kendimden nefret etmiştim . Odama gittim ve biraz dinlenirsem belki bütün olanları unuturum diye yatağa yattım . Sanki evren benim rahat olmamı istemiyomuş gibi her kez beni rahatsız ediyo . Yatağa yatınca dakikasında telefonuma isimsiz birinden mesaj geldi . Istemeye ıstemeye rahat yatağımdan kalktım ve Odamdaki masanın üzerinde duran telefonu aldım ve mesaja baktım .

İSİMSİZ : jungkookun seni neden önemsediğini öğrenmek istiyomusun ?

HWA : Sende kimsin ?

İSİMSİZ : Sadece sana yardım etmek isteyen bir dost .

HWA : Eğer söyliceksen söyle .

İSİMSİZ : Pekala seni daha fazla sinirlendirmeyelim . Jungkook un babası sizin şirketinizin hisselerini istiyo , bunun içinde senin imzan gerekli .

HWA : Sana inanmıyorum , Jungkook yapmaz öyle şey . Beni , bunun için kullanmaz

İSİMSİZ : Eminmisin ?

Sinirlendim ve telefonu yere fırlattım , bunlar gerçek olamaz dimi . İnanmak istemiyorum . Jungkook bunu nasıl yaparsın , seni sevmiştim ben , sen beni sevmesende ben sevmiştim . Keşke hepte tek sevseydim ama asla inanmasaydım sana . Her güvendiğim insan beni hayal kırıklığına uğratıyo , bırakıp gidiyo . Sinirim son raddeye geldi ve masanın üzerinde duran bardağı , çığlık atarak yere fırlattım . BIKTIM ARTIK , yalanlar , dolandırıcılıklar üzerine yaşmakatan bıktım . Sevmekten ve bunun için savaşmaktan bıktım . Kapıya baktığımda Jungkook gelmişti , hala bana , beni önemsiyomuş gibi yapması sinirlerimi bozuyodu . Kolumdan tuttu ve beni kaldırmaya çalıştı , ama ben buna izin vermedim . Artık ondan iğreniyorum . Hala salak ayaklarına yatıyo . En sonunda her şeyi bildiğimi söyledim ve bakışlarından , bana mesaj atan kişinin tüm söylediklerinin doğru olduğu anlaşılıyodu....

JUNGKOOK : Kimden öğrendin ?

HWA : Doğru demek . Her şeyi beklerdim ama bu çok fazla anlıyomusun . Artık senden nefret ediyorum . BİR DAHA SAKIN KARŞIMA ÇIKMA . ÇIKMA !

Son cümlemi bağrarak söylemiştim . Var olan tüm hızımla o evden çıktım . Aşka güvenim kalmadı artık , belkide hayatta en berbat şey Aşık olmaktır . Nerde olduğumu bilmiyorum , cadde den bir tek araba bile geçmiyo . Yürümeye başladım en sonunda bir araba geçti , beni ana yola çıkarmalarını rica ettim ve onlarda kabul ettiler . Ana yola çıktığımda , teşekkür ettim ve arabadan indim , sonra bir taksiye binip teyzeme gittim . Teyzem kapıyı büyük bir özlemle açtı ve bana sarıldı , bende ona sarıldım . Sonra Haneulun yanına çıktım , oda benim gibiydi kanatları kırık Jungkook iyi olduğunu söylesede , ben inanmamıştım zaten . Onlar bizim çektiğimiz acıları anlayamazlar . Haneul yatakta yatıyodu bende yanına gittim ve ona sarıldım , oda bana döndü ve sarıldı , tek eksiğimiz Tae di ama bizim sevimli Tae miz hemen yanımıza geldi ve biz üç kuzen yarının daha iyi olmasını dileyerek , birbirimize sarıldık ve gözlerimizi karanlığa kapattık . Nede olsa rüyalarımızda mutluyuz .

NASIL OLMUŞ ? BENİM PEK İÇİME SİNMEDİ AMA YAYINLADIM İŞTE . DAHA FAZLA GİZEM YÜKLEYEMEDİM AKLIMA KONU GELMİYO . HER ZAMAN Kİ GİBİ YİNE SÖYLÜYORUM LÜTFEN BEYENİP , BEYENMEDİĞİNİZİ LÜTFEN SÖYLEYİN . YOKSA YAYINDAN KALDIRICAM . TEKRAR YAZMAYA BAŞLİCAM . SİZDEN YORUM BEKLİYORUM . KALDIRIYIM MI ? . DEVAM EDİYİM Mİ ? .

Platonik Aşkım (JJK) Where stories live. Discover now