25.

549 40 4
                                    

HoSeok POV:

-Kim TaeHyung.-nézek a leader szemébe 

-T-Tae?

-Igen.-hajtom le a fejemet

-Xiumin....-szól az időközben kitévedt heckernek

-Igen?

-A leggyorsabb utat kérem az italoshoz,tök mindegy,hogy mivel. 

-Igenis!-szalad be a szobájába

-D.O.-néz az említett felé-Töltsd be a fegyveremet.-az bólint és elindul

-Tao,ChanYeol,Kris,Kai és HoSeok velem jönnek. A többiek maradnak.

-Leader!-szólal meg BaekHyun

-Mi van?

-Mehetek én is?

-Nem.

-De--

-Indulás!Xiumin,hol a szarban van már az az útvonal?

-Itt.-adja át a nyomtatott változatot-Főnök....Szerintem ön ne menjen.

-Miért ne mennék?Kik vannak ott?

Köztudott,ha van valami nagyobb baj,akkor a leader nem megy,hogy nehogy elveszítsük. Ilyenkor Xiu mindig szól. Bár szerintem most nem tartaná vissza semmi.

-A Herceg és a bandája.-mondja a szemébe nézve

-Akkor menjünk!

Megindul de a kis tűzfal megsemmisítő elkapja a kezét,mire a Főnök idegesen néz vissza rá.

-Jobb,ha nem megy oda. Kérem,ne kockáztasson egy életért.

-Az nem csak egy élet!-tépi ki kezét fogságából-Az az én életem. És bármibe is kerüljön én megvédem Őt.

A hecker semmitmondó szemekkel nézett bele leaderünk mérges és félénk szemeibe. Ha a kis srác nem engedi annak komoly okai vannak. És az nem olyan ritka,mint ahogyan az hangzik. Általában a leader le is szarja a területeit,ha nem olyan fontos és akkor csak minket küld ki. De ez a helyzet más. Most a főnök szerelméről van szó,akit ahogy értelmezem,ezentúl mindig meg kell védenünk.

-Te is tudod,hogy nem foghatsz vissza. Amíg V ott van,nem tágítok.

Xiumin csak kelletlenül bólintott és felém fordult,amint a Főnök kiment.

-Maradjatok szorosan rajta. Ne csináljon semmi hülyeséget!Különben bajban lesztek. Nem áldozhatja az életét egy civilért.-mondja a szemembe-Inkább ti kapjátok a golyót.

Kicsit azért megijedtem. Nem tudom,hogy most a hangjától,vagy attól,hogy a szemei alatt lévő lassan fekete karikák miatt ijesztőbb-e,de a mostani állapotában még haza sem kísérném. Simán elhinnéd róla,hogy meg tudja védeni magát és ölni is képes lenne. Vicces,hogy ezt pont én gondolom róla. Mert ezek mind igazak. Megvédi magát még ha egy életet is kell elvennie. Ezért sokak felnéznek rá. Köztük én is. Nem tudom,hogy hogyan tud szemrebbenés nélkül ölni. Olyan,mint a Főnök. Pedig belőle még egy is sok. A hecker pedig olyan,mintha az ikre lenne. A lényeg,hogy tőle is kiráz a hideg. Egy kibebaszott  gyilkológéppé tud változni,ha szükség van rá.

Nagyot nyeltem és bólintottam egyet,jelezve,hogy értettem. Intettem a fejemmel a srácoknak és elindultunk. Leellenőriztük,hogy minden rendben van-e. Tervünk nem volt de célunk igen. Mivel én vezettem az egyik kocsit(mert kettővel mentünk)és a Főnök mellettem ült,ezért láttam rajta,hogy tiszta ideg és már nem tud tisztán gondolkodni. Aggódtam érte,igen. De nem mondhatom neki,hogy nem jöhet,mert amilyen akaratos és veszélyes(csak tippelek de az AK a kezében eléggé árulkodó),nem merem neki mondani.

Mikor megérkeztünk az italos mellé parkoltunk le Tao-val(ő vezette a másik kocsit). Kiszálltunk és egyből segélykiáltásokat hallottunk. Odakaptuk a fejünket és két srác rángatta bele egy kocsiba(feltételezem)TaeHyungot. Félve pillantottam a leaderre,aki először elgyengülten figyelte párját,majd megmarkolta a 47-esét és megindult feléjük. ChanYeol-al a karja után kaptunk de nem értük el. Gyorsan utána mentünk és lefogtuk. Kiabálni akart de befogtuk a száját. Még csak az hiányzik,hogy meglássanak minket. Akkor mindennek vége lenne. Ugrana a nem létező tervünk,miszerint kimentjük a fiút. Tao-t előre küldtük,mivel ő egy remek kém. Tulajdonképpen lopakodó. Azért ment előre,hogy egy nyomkövetőt tegyen a kocsijukra. De arra nem számítottunk,hogy a Herceg emberei ennyire figyelmesek. Amikor Tao rá akarta tenni a nyomkövetőt a kocsira,a tarkójához fegyvert tartott az egyik. A másik a sírni kezdő Taehyung-ot belökte a kocsiba és rácsapta az ajtót. Tao-t leütötték és megkötözték,majd a csomagtartóba tették és beszálltak a kocsiba. Az egyik rám nézett és a hideg végigfutott a hátamon. Esküszöm,hogy rám nézett. Bele a szemembe. Még a Főnököt is elengedtem,mire ChanYeol eszeveszetten kapkodott a futó alak után. Bosszúsan rám nézett és mondott valamit de nem hallottam. Csak néztem a kocsi után. Teljesen lefagytam és remegtem. Minden bajom volt. Elrabolták a legjobb barátomat. Mert igen,akármennyire is úgy tűnt,hogy utáljuk egymást és egymástól lopjuk a cigit(khm....Ő lopta tőlem),ő attól a barátom volt. Mindig ugrattuk egymást és összetartottunk. Mindig együtt mentünk a küldetésekre,hogy a végén aztán együtt szívjunk el egy-egy cigit. És ha nem mentjük ki,akkor ennek örökre vége szakad. Azt meg nem akarom.

Beültem a kocsimba és semmivel sem törődve hajtottam utánuk. Egy ideig ment is de valamelyik kihajolt és lőni kezdett rám. Nem voltam bepánikolva,mert egy csomó ilyenen mentünk keresztül Tao-val. Viszont ugye ezek a Herceg emberei. És fáj beismerni de kibaszott jól céloznak. Eltalálták a kerekemet,így nekicsapódtam a falnak. Szerencsére csak az anyósülés oldala lett oda és megúsztam egy kisebb fejbeütéssel. Legalább is azt hiszem. Annyit láttam,hogy a kocsi lámpafénye halványul és minden elhomályosul a környezetemben.

YoonGi POV:

A szemem láttára rabolták el Tae-t. HoSeok valamiért elengedett de nem érdekelt. Futottam utánuk aztán elszálguldott mellettem a kocsival a sofőröm. Pislogtam párat és megálltam,amit szerintem ChanYeol várt is,hiszen utánam futott. Lefogott és az éppen mellénk érkező autó anyós ülésére pakolt. Nem tudom ki vezetett,nem is érdekelt. HoSeok után hajtottunk és egy kis idő múlva megláttuk a kocsit. Meg sem álltunk de már szálltam is ki,hogy megnézzem HoSeok-ot. Beszéltem hozzá,pofozgattam de semmi. Még lélegzett de gyorsan be kellett vinni a rejtekhelyre. Mikor bevittük BaekHyun egyből ugrott,hogy ellássa a sofőrünket. Bekötötte a lábát és ennyit mondott felénk fordulva:

-Eltört a lába.

Xiumin ebben a pillanatban rontott ki a szobájából és amint meglátott,szoros ölelésbe vont. Természetemhez híven ellöktem magamtól és csak HoSeok-ot néztem. Eltörte a lábát,mert utánuk ment. Miért volt ennyire indulatos?Miért nem várt meg minket?

-Szóval nem esett baja.-fúj ki egy nagyobb levegőt heckerünk

-De HoSeok igen.-biccentek az említett felé

-És?Ő nem számít. Az számít,hogy Ön jól van.

-BaekHyun,kérlek ápold ChanYeol-al a sofőrömet. Nekem most van egy kis dolgom.-motyogom

-Rendben.-bólint egyet és párja kezét megfogva ment be HoSeok-hoz

Neighbor Boy[NamJim F.F.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now