4.Löytyminen

7 0 0
                                    

Tyttö osoitti eteen päin. Kaikki me kolme juoksimme. Ja Lara vähän hiljempaa, koska hänellä oli Chloe selässä. Näimme tajuttoman Lein roikkumassa seinällä. "Lei!" sanoin. "Ei hän kuule, hän on huurteen peittämä. "Voisiko prinsessa sitten sulattaa hänen kahleet"Lara sanoi hieman hermostuneesti. "Joo joo" Marie sanoi. Hän käveli Lein viereen ja alkoi sulattamaan jäätä. Kun hän oli saanut kahleet rikottua, hän alkoi pienellä lämmöllä sulattamaan huurretta pois hänestä. "Missä minä olen" Lei sanoi. "LEI!!" juoksin hänen viereensä ja halasin häntä. "Eikö Astridia ole löytynyt?" Lei sanoi. "Ja kuka sinä olen" hän sanoi vielä samalla osottaen Marieta. "Minä olen Marie" Marie sanoi ja kertoi myös sulattaneensa hänet. "Lei meidän täytyy löytää Astrid, että pääsemme takaisin" sanoin. Lähdimme takaisin kävelemään suuaukolle.

"RÄYH" kuului takaamme. Käännyimme kaikki varovaisesti katsomaan se oli joku nainen jolla oli iso lumihirviä. Jolla se ratsasti. Naisella oli kristalliset silmät ja täysin valkoiset hiukset. "JUOSKAA" Marie huusi vieressäni. Lähdimme kaikki juoksemaan henkemme edestä. Kuitenkaan Lei ei lähtenyt. "Lei tule nopeasti" huusin hänelle. Hän vain seisoi siinä. "Mä haluun vaan kotiin ja sä lumikuningatar et mua estä" Lei sanoi."Ei se estääkkään jos sä nyt tuut" huusin. Lei pomppasi varmaan 100metrin korkeuksiin. Ja potkaisi lumihirviötä suoraan nenään. "Mitäähh?" sanoin. Lei hyppäsi siitä lumihirviön päälaelle. Jää kuningatar otti jää kimpaleen hallintaansa ja tähtäsi sillä Leitä. Lei väisti salaman nopeasti ja tönäisi jääkuningattaren maahan 100metrin korkeudesta. Lei lensi alas. "Sinä löysit oman taikavoimasi!" sanoin. "Niin minä taisin"Lei vastasi. Muut olivat nähneet tapahtumat kauempaa. Lei nappasi minua paidasta ja lennätti minut muiden luokse.

Kaikki taputtivat Leille. Niin minäkin vaikka siinä ilmassa oli todella epämukavaa. "Enään Astrid ja sitten kotiin" Lara iloitsi. "Ette kai te nyt sentään vielä lähde?" Marie kysyi. "Meillä on koulua, mutta varmasti palaamme takaisin" sanoin. Lara, Chloe ja Lei olivat samaa mieltä. Vaikka no ei Chloen mielipiteestä ollut hajuakaan, koska hän oli tajuton. Lähdimme takaisin samaa reittiä. Oli kylmä, mutta emme antaneet sille aikaa. Mietimme vain Astridin löytämistä. Olimme jo sen oudon kiven luona. Lara selitti Leille, että kivet asettamalla pääsemme kotiin. Päätimme lähteä toiseen suuntaan. Siellä näytti olevan ainoastaan lunta.

Kukaan ei oikein puhunut, joten kylmyys hiipi meihin. Tuulen vire oli niin kylmä, että olin jäätymäisilläni. Kuitenkin tein mitä tahansa päästäkseni kotiin takaisin. Olimme kävelleet jo aika kauan polveen ylettyvässä lumessa. Kunnes "Huih!" astuin johonkin. Lumen alla oli jotain joka ei ollut jäätä eikä lunta. Potkaisin sitä uudelleen ja maahan aukeni pieni tunneli. "Tytöt katsokaa!" huusin ja samalla osotin aukkoa. Lara käveli sen viereen ja hyppäsi sinne. "Lara!" minä ja Lei huusimme kuorossa. Hän oli kadonnut pimeyteen. Lei otti vauhtia ja hyppäsi perään. "Marie jäädään me Chloen luokse" sanoin. Mutta hän oli jo hetkessä myös kuopassa. Otin Chloen selkääni se oli hieman vaikeaa, koska hän oli hieman pidempi kuin minä.

Ja päätin hypätä. "Ääk!!" kiljuin. Töms. Läsähdin Chloen alle maahan. Siellä oli pimeää. "Ai vihdoin sinäkin tulit" sanoi Lara vieressäni. "Lei ja Marie menivät tuonne päin. Mennään perään" Lara sanoi. Hän otti Chloen selkään ja lähdin seuraamaan häntä. Käytävällä oli soihtuja seinillä. Kuulin jostain kaukaa Lein ja Marien äänet. Kauhea tuulen puuska kaatoi meidät kolme maahan. Lei lensi meitä vastaan. "Nyt te sitten tulitte! Tulkaa katsomaan mitä Marie löysi!" Lei huusi ja lensi sitten pois. "Tietäisinpä mä mikä mun taika voima on" sanoin. "Sama" Lara sanoi.

Käytävän päässä oli ovi, jonka edessä seisoi Lei ja Marie. "En uskaltanut avata tätä ennenkin tulitte" Marie sanoi. Lara ryntäsi oven luo ja avasi sen. Huoneessa oli Astrid. "Tytöt?" Astrid sanoi. Hän ryntäsi halaamaan Laraa. "Kuka sinä olet?" Astrid sanoi osoittaen Marieta. "Marie tulen prinsessa" hän esittäytyi aivan normaalilla äänen sävyllä. "Mitä sinä täällä teet puheenjohtaja?" Lei sanoi. "Kävelin tähän huoneeseen ja joku lukitsi minut tänne" Astrid vastasi. "Mikä Chloella on?" Astrid sanoi. "Hän pökertyi sen jälkeen kun kaikki katositte" sanoin. "Voi Chloe parkaa" Astrid voihkaisi. "Miten pääsemme takaisin maanpinnalle?" Marie sanoi. Kukaan ei tiennyt varmaksi.

Toinen ulottuvuusUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum