Capitolul 35-Epilog

930 57 5
                                    

Perspectiva Becca:
-1,2,3 zâmbiți!!!!
   Radem toți la poza de familie și urmează încă o ședința foto cu restul invitaților.Ma uit fericita la soțul meu care se uita la mine cu dragoste,deși e prins in discuții cu ceilalți bărbați.In sfârșit,sunt mireasa lui!Nimic nu ne mai poate despărți de acum!
-Nașa!
  Micuțul Sebastian David ma trage de rochie și ma aplec să-l iau in brațe.La cei 4 ani ,e foarte deștept ceea ce ne-a mirat,dat fiind faptul ca e bucățică rupta din Daemon.
Asfințitul se lasa,iar petrecerea e in toi și toți se distreaza.Am avut grija sa nu stea nimeni pe scaun la nunta mea.
Erik îmi face semn din celălalt capat al restaurantului sa merg spre Recepția hotelului unde e restaurantul și îl urmez.
Ajungem in hol,unde muzica asurzitoare nu se mai aude și sunt asaltata de pupicii soțului meu.
-Mi-a fost dor de tine!murmura printre săruturi.
-Dar am fost aici toată ziua!
-Știu,dar am stat departe de tine,superba mea mireasa!
-Aww,lingusitorule!
-Shht,Vino sa îți arat ceva!
-Și invitații?
-I-am lăsat pe părinții noștri sa se ocupe,nu ne vor simți lipsa.
Ma las condusă spre una din camere hotelului si o deschide.
Rămân masca.
-Wow!!Cat ai plătit pentru asta??
Tip uimita de luxul din fața mea.
Un pat imensa cu baldachin,camera imensa luminata mov ,cu piscina de interior si Candy-barul cu fântâna de Șampanie îmi iau ochii.
-Hai,iubito,nu-ți face griji,avem de unde sa plătim lumina!rade el lângă urechea mea și începe sa îmi depună săruturi mici pe gat după care ma topesc.
-Îți iubesc rochia,dar o voi iubi mai mult când vei fi goală .
Îmi trage șnururile de la spate ,lăsându-mi cu degetele dare de foc pe spate
Ma întorc spre el,începem un sarut pasional și ne iubim.Asa cum m-a învățat el,ne explorăm reciproc și ne luptam pentru Supremație.Pasiunea explodează si sentimentele au intensitatea maxima .Pentru prima data,prima noapte in calitate de soț și soție.
Prima din miile care vor urma.
Perspectiva Elly:
Ma uit fericita la soțul meu care danseaza cu Sebastian.Micutul meu are caracterul tatălui sau și presimt ca va frânge multe inimi.
Daemon își întoarce privirea și se uita la mine cu dragoste,ca de fiecare data .Si la ghemotocul din brațele mele.Alissa are 7 luni și chiar dacă am ținut-o 9 luni in pântec,tot cu Dae seamănă...Merci mult!Ambii au doar câteva trăsături de la mine,in rest sunt Mini Daemon.
Dar sunt fericita!
Ma uit in jur și observ bucuria sincera care domina peste toți invitații din sala.Azaleea și Hachim dansează pe o melodie lenta și îi admir pentru ca,deși au trecut atâția ani,sunt la fel de îndrăgostiți unul de altul.Parintii mei stau îmbrățișați și discuta probabil despre nepotul lor pe care îl adora și Diana  danseaza cu noul ei iubit,care se pare ca a adus-o cu picioarele pe pământ și și-a cerut scuze ca a fost o scorpie.
  Știți?Acum îmi dau seama ca dacă nu aveam momentele rele prin care am trecut...noi nu mai zambeam atât de sincer acum.
***

Fericirea e sinonim cu liniștea sufleteasca.Atunci când simți ca in sfârșit ai atins apogeul,ca destinul s-a saturat sa te tot lovească și poți expira aerul pe care pana acum l-ai ținut in plămâni.Trebuie sa trăiești cu adevărat!Sa simți adânc fiecare lacrima pe care o verși,fiecare bucățică din inima ta sau din inimile pe care le-ai frânt și au fost suflate in Orizont.Ai nevoie sa simți fiecare culoare intens,fiecare strop de fericire,pentru ca nu știi când răul încearcă sa te prindă in fuga ta spre bunătatea.Traieste,razi ,plângi...dar simte totul!
  Pentru ca doar așa poți sa Zâmbești cu adevărat la final! Sa te uiți spre cer și sa mulțumești oricui se află acolo.
Pentru ca ori de câte ori te va lovi viața,la un moment dat se va satura!Si tot binele pe care l-ai ascuns adânc în inima va ieși la suprafața înzecit!
***

Va mulțumesc ca ați fost alături pana la final cu încurajările și comentariile voastre!
Poate nu e cea mai buna poveste,dar a contat mult pentru mine!❤️❤️❤️❤️

Ape tulburi(vol.II ,,Pentru totdeauna''!)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum