Hoofdstuk 10

276 19 2
                                    

Hellow hier zijn we weer met een nieuw chappie! We weten dat het lang duurt en we doen echt ons best. Ook is onze inspiratie een beetje op ik heb wel een paar ideeën, maar toch! alléé geniet nog van dit hoofdstukje...

 Elliepov:

Ik en hannah lopen naar tekenen. Als we binnen zijn gaan we vanachter gaan zitten en beginnen te kletsen. Even later gaat de deur weer openen en komt Chantal en haar groepje binnen, ze gaan voor ons zitten en draaien zich om. "Hey Ellie, alles goed?" vraagt Chantal. Ik ben een beetje verbaast dat ze dat vraagt aan mij, maar het zal wel zeker? "Euhmm ja, en met jou?" zeg ik een beetje verbaasd. Ik kijk Hannah vreemd aan en ze kijkt vreemd terug. Ik moet mijn lach inhouden, want ze ziet er echt grappig uit. Chantal antwoordt: Ja, wil je bij ons komen zitten deze middag?" Huh wat?? vraagt Chantal nu of ik bij hoor wil zitten. "Best, als Hannah mee mag." zeg ik; "Ughh, oké!" antwoordt chantal een beetje geërgerd.Dan roept de leraar door de klas: "Stilte!" En de les begint. Eerst moeten we een portret maken van je buur. Ik begin eerst met Hannah te schetsen en daarna begin ik in houtskool. Als het klaar is laat ik het aan Hannah zien. Haar reactie is: "Wow mooi Ellie. Je hebt echt talent!" 

"Dank je!" antwoord ik. Een tijdje later is ook Hannah klaar met haar tekening en ze laat hem aan mij zien. Hij is werkelijk prachtig, mijn mond valt gewoon open. "Hij is prachtig Hannah en dat meen ik."

"Nou nee, maar toch danku!" zegt ze een beetje verlegen. "Mag ik hem houden please??" vraag ik. Ze antwoord "Jap" De leerkracht komt rond en geeft ons allebei een compliment. Dan gaat de bel en hebben we een korte pauze. Wij gaan al naar de kleedkamer om ons om te kleden voor gym. Terwijl we ons omkleden beginnen we te zingen en we zingen don't stop van 5 seconds of Summer:

You'relikeperfection, some kind of holiday

Yougot me thinkingthat we could run away

You want I'lltakeyouthere,

Youtell me whenandwhere,

Oh oh oh oh

Butthen I askedforyournumber,

Saidyoudon't have a phone

It'sgetting late now,

I gotta let youknow

Thateverybody wants totakeyou home tonight

But I'm gonnafind a wayto make you mine

Don't stop doin' whatyou'redoin'

Little mix is mijn allesWhere stories live. Discover now