hoofdstuk 5

540 25 7
                                    

Ellie pov:

Na dat ik Jade een beetje heb afgesnauwd zie ik dat ze gekwetst kijkt, maar ik kan geen sorry zeggen ofzoiets want het is de waarheid. Het is gewoon de harde waarheid en dat maakt mij zoo kwaad echt waar! Woedend word ik er van! Ik merk dat ik moe ben en val in slaap. Mijn droom gaat als volgende:

Ik loop door een weide. Zo groen, maar echt mooi groen dat groen dat je alleen in films ziet zo ziet het gras eruit. De lucht is het mooiste hemelsblauw dat je ooit hebt gezien en de bloemen zijn zo kleurig! Het is echt mooi. Inneens staat er een SUPER mooi meisje voor mij en zegt: "Hey Ellie, welkom in deze droom. Ik ben Jasmine je zus, maar ik ben dood dus heb ik je nooit gekend." 

"Maar hoe? Ik heb geen zus en waarom ben je nu hier?" stammel ik verbaasd.

Ze legt me alles uit: "Rustig ik zal je het hele verhaal uit leggen. Ik werd geboren en toen ik net kon lopen ging ik met mam en pap naar de stad. We liepen over straat en ik zag een ijsjeskar dus trok ik me los en liep erheen. Helaas had ik die ene auto niet gezien. Mam was toen al 5 maanden zwanger van jou. Ik lag een week iin coma en stierf dan. Mam en pap hebbben het nooit kunnen verwerken. Ze konden niet eens mijn naam uitspreken of ze begonnen te wenen. Daarom hebben ze besloten om je niets te vertellen. Nog altijd hebben ze verdriet, zusje!"

"Wow heftig! Ik ben wel blij dat ik een zus heb!" antwood ik.

"Ik ben blij dat je het goed opneemt. Wees niet boos op mam en pap want ze wouden, maar konden het niet vertellen." Zegt mijn zus tegen me.

ik vraag : "Maar waarom ben ik hier dan?" 

"Ik ben je beschermengel en ik hou van jou." antwoord ze: "Ik moest je spreken na je zelfmoord poging. Ik wou ook zeggen dat mam en pap zielsveel van je houden, maar als ze jou zagen moesten ze ook aan mij denken dus begonnen ze veel te werken. In poging om mij te vergeten, alleen lukt het niet. Ik denk dat je nu alles weet." 

"Oké dankje, maar kan ik nog contact met je opnemen?" vraag ik nog.

Haar antwoord luid: "Ja tuurlijk sis, je moet je ogen toe doen en aan mij denken en daarna Jasmine fluisteren. Ga je dat onthouden?" 

"Juup!" zeg ik

"Je gaat bijna wakker worden. Tot de volgende keer" zegt ze een beetje droevig

"Bye sista!" roep ik.

We geven elkaar een knuffel en ik word wakker.

Ik kijk om me heen en lig niet in mijn eigen bed. Dan weet ik het weer ik zat met Little Mix in de auto, maar waar ben ik nu dan? Ik ga naar beneden en hoor stemmen. Ik loop binnen en zie eerst Leigh-Anne zitten en daarnaast zit Jesy. Over Leigh-Anne zit Jade, maar waar is Perrie? Dus ik vraag: "Gurlzz, waar is Perrie?"

"Geen idee" antwoorden ze met een onschuldig lachje. Ik weet zeker dat ze er meer van weten, maar voor ik door kon vragen sprong iemand op mijn rug en riep heel luid: "BOE!!!!!!!"

"WHAAAAAAAAA" gil ik. Ik draai me om en zie een lachende Perrie op de grond rollen. Waardoor ik zeg: "Pez niet grappig!" maar ik begin dan zelf te lachen en gieren, ik wist niet wat me overkwam. Volgens mij kwam het deels doordat Perrie een aanstekelijke lach heeft. 

Leigh-Anne pov:

Perrie en Ellie liggen op de grond van het lachen eigenlijk is dat wel een grappig zicht. De meiden en ik grinniken een beetje. Dan bedenk ik me dat we moeten eten. "Genoeg gelachen! ETEN!" beveel ik ze. Ze gaan braaf op hun stoel zitten en ik knik tevreden. Op alle borden leg ik een omeletje en dan zet ik het brood en de choco op tafel en roep: "AANVALLEN!!" Waardoor iedereen begint te schrokken. Na het eten zeg ik tegen Ellie waar ze kleren kan vinden, voor de zekerheid loop ik even mee. Als we de kast inlopen vraagt ze: "Wil jij kleren voor me uitzoeken?"

Little mix is mijn allesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu