Part 10//

31 4 0
                                    

(Kort kapitel)
,,Så du siger altså at du så nogle snakke i skoven. Jeg har bare et spørgsmål: hvorfor fulgte du efter? Det et det dummeste man kan gøre" skændte Lilly. Maya var godt klar over at Lilly havde ret. Men hvad skulle hun ellers gøre? Hun måtte finde på noget.
,,Jeg ringer til de andre. Det kan være de ved noget" sagde Lily endelig.
,,Tror du selv på det?" Spurgte Maya ,,Tror du virkelig selv på at de kender til det" Lily rystede på hovedet.

En times tid senere sad Maya, Lily, Mark og Jacob ude i Mayas have og snakkede om det Maya havde set og hørt. Maya lagde mærke til at alle sagde noget, undtagen Jacob.
,,Hvad siger i til at undersøge det?" Spurgte Maya. De tre andre kiggede på hinanden. Lily og Mark nikkede. Maya kiggede over på Jacob som så helt opgivende ud.
,,Så gør vi det, vel?" Var hans svar.

Dagen efter gik de fire venner ud i skoven hvor Maya havde hørt det. Det var ingen, hvilke de heller ikke havde forventet. De gik rundt for at se om de fandt noget nyttigt.
Efter lang tid var de alle trætte undtagen Maya, som blev ved med at lede.
,,Maya vi finder intet" sagde Lily efter Maya havde sagt de ikke kunne give op.
,,Hvis vi bliver ved med at lede..."
,,Vi har ledt i tre timer" afbrød Mark ,,Lad os tage hjem"
Maya protesterede. Lily og Mark gik. Jacob blev. Maya ledte videre og det samme gjorde Jacob. Hvis der er noget Maya ved om Jacob, så er det at han ikke giver så let op.

,,Måske havde de andre ret" udbrød Maya efter en times tid ,,Vi finder intet og..."
,,Sshhh"
Jacob stod bag et træ og gemte sig. Han pegede længere ind i skoven og gjorde tegn til at hun skulle være stille. Maya gemte sig bag en busk tæt ved hende. Hun kiggede gennem grenene for at se hvad Jacob havde fået øje på. Det var ham drengen fra sidst Maya var i skoven. Ham med det lysebrune hår.

Livets drejningOn viuen les histories. Descobreix ara