Part 2/ skole

85 7 0
                                    


Maya og Mark er bedste venner. Det har de været siden børnehaveklassen. År efter år, har de gjort stort set alt sammen. Har altid stået hinanden nær. Og ikke nok med det, så er de også naboer.

Vækkeurets irriterende ringen vækkede Maya. Hun slog ud efter uret for at slukke det. Da hun endelig fik det slukket rejste hun sig op, og gik over til sit skab for at tage tøj på. Hun gik over til sit spejl og satte sig hår op i en stram hestehale. Hun løb ned af trappen, som fulgte ud til mellemgangen. Hun løb ind i køkkenet. ,,Godmorgen" var der en munter stemme der sagde. Det var Hr. Lee, Mayas far. ,,Godmorgen" svarede Maya og løber over til køleskabet. ,,Jeg har allerede lagt mad frem til dig på bordet" sagde Hr. Lee. Maya lukkede køleskabet og gik over og satte sig ,,Tak"
,,Glæder du sig til din fødselsdag?" Spurgte Hr. Lee. Maya nikkede. ,,Så bliver du tretten år gammel, hva?" Hr. Lee så ikke så glad ud. Som om han holdte på et eller andet. Men Maya spurgte ikke.

Maya gjorde klar til at gå i skole. Hun tog tasken på ryggen og råbte til sin far at hun tog i skole. Mark stod ude foran trappen og ventede. Den lille lyshåret dreng, der var ved at få mørkere hår. Drengen var lidt højere end Maya. ,,Hey May" Sagde Mark da Maya kom hen til ham ,,Hej Marko"

Da de kom hen på skolen var der nogle oppe at slås. ,,SMADRE HAM!" Var der en masse der råbte. Vi løb over for at se hvem det var. Det var de to drenge, Jacob og Tyler. De fleste heppede på Tyler, eftersom han var populær. Tyler sad ovenpå Jacob og slog ham. Jacob prøvede at slå igen, men kunne ikke. Istedet sparkede han i alle retning. Han var lige ved at få revet sig løs, men så kom en lærer og skilte dem ad. ,,Hvad sker der her?" Råbte læreren af dem. Alle andre skyndte sig væk, også Maya og Mark. De løb hen til deres skabe, som de havde få meter fra hinanden. ,,Hvad tror du de kom op at slås over denne gang?" Spurgte Maya Mark. ,,Jeg ved det ikke. De kan komme op at slås over alting" klokken ringede, første time var matematik, næste time var valgfag. Og efter det ringede det. Maya og Mark sad i kantinen. ,,Næste time har vi engelsk" sagde Mark, og stikkede sin gaffel ned i en kartoffel. ,,Hvad skal vi lave i engelsk?" Spurgte Maya. Mark trak på skuldrene.

Engelsk timen startede. ,,Okay elever, i skal lave en stil til mig, i grupper. I får en makker at arbejde sammen med" læreren råbte en masse navne op i grupper. Grupper som Kevin og Gale, Tanja og Gabriel, Tim og Lydia, og mange flere navne. Maya skulle arbejde sammen med Jacob. Hun kunne ikke fordrage Jacob. Hun syntes han var forfærdelig. Og hvad lavede han overhovedet her, havde han ikke lige været oppe at slås.

,,Okay hvad skal vores stil handle om?" Spurgte Maya Jacob. Jacob trak på skuldrene. Maya åndede irriteret ud ,,Jeg forslår at vi kommer igang hurtigst muligt, så vi hurtigere kan slippe for hinanden"
,,Det syntes jeg lyder som en god ide" svarede Jacob. Han satte sig ned ved siden af Maya. De prøvede af finde id af hvad stilen skulle handle om. Da de havde gjort det, gik de igang. Og til Mayas store overraskelse så lavede Jacob faktisk noget, meget endda. Maya havde åbenbart taget fejl af Jacob , når det galt lektier. Hun var sikker på at der stadig var en grund til at hade ham. Han er sikkert en freak efter skoletid.

Livets drejningWhere stories live. Discover now