14.

1.4K 117 19
                                    

„Vážne, ponožky?" Blondín si ešte raz plne obzrie Sasukeho hruď. Konkrétnejšie, jeho krajkovanú bielu podprsenku. A vytiahne mu z nej zmuchlaný pár ponožiek.

„Čakal som umele prsia."

„Chceš umrieť, idiot?" Sasuke unavene pretočí oči a oprie sa o stôl. Sú v knižnici. Presnejšie, v jeho už nie-tak-tajnom úkryte.

Naruto chytí čiernovláskove ruky do svojich, „Prepáč," jeho úškrn jasne dokazuje, že to nemyslí vážne.

Najmladší Uchiha si vzdychne.

Najťažšiu časť má za sebou. Teraz už len, „čo budeme robiť ďalej?"

Blondín si oprie hlavu o čiernovláska, „Hm, máš hneď niekoľko možností. Buď sa budeš stále prezliekať za Saki-chan, čo by mi mimochodom až tak nevadilo, ale neviem .... viac sa mi páčia tvoje kačacie vlasy," Sasuke si odfrkne.

„Nemám kačacie vlasy," zamumle potichu a kývne blondínovi hlavou aby pokračoval, „Alebo všetkým poviem že chodím so Sasukem Uchihom. Oh! Ale určite si ešte niekedy musíš obliecť dievčenské šaty. Vyzeráš v tom vážne sexi. Bez tej parochne samozrejme."

Čiernovlások neveriacky zavrtí hlavou. Blondín to fakt myslel vážne? „Si idiot, vieš to Naruto?"

„Hm," Uzumaki chytí chlapca za boky a znova ho vysadí na prázdnu lavicu. Miestnosťou sa okamžite roznesie škrípanie starého stola.

Blondín sa ticho uškrnie a bez zbytočných rečí sa prisaje k chlapcovmu krku. Do zubov zoberie pokožku a jemne ju stisne. Má to požadovaný účinok.

„Au!" Sasuke na chlapca neveriacky pozrie.

„Za čo to bolo?"

„Sasuke-chan si to zaslúžil. Bol zlý."

„Hmp. Ešte raz my povieš Sasuke-chan a kopnem ťa tam, kde slnko nesvieti."

Blondín sa humorne zasmeje a odfúkne. Svoju hlavu nechá odpočívať na Sasukeho pleci. Do nosa ho okamžite udrie čiernovláskova sladká vôňa. Čokoláda a jahody. Aj napriek tomu že chlapec nejedol sladkosti, voňal ako jedná z nich.

„A čo tvoji priatelia?"

„Čo s nimi?"

„Nebude im vadiť že si ... homosexual?"

„Niesom homosexual," keď uvidí Sasukeho neveriacky výraz, rýchlo sa opraví, „Čo? Neklamem. Nikdy sa mi iný chlapci nepáčili. Som Sasukesexual. To je iné."

„........ Vážne?"

„Čo? Snažím sa byť romantický."

„Idi-"

„Hai, hai, viem. Som idiot." Blondín chlapca stisne v náručí. „Ale vážne, sú to moji priatelia. Zoberú ma takého aký som. A keby to niekomu vadilo, môže sa ísť vypchať. Nenechám ťa odísť tak ľahko Uchiha."

A s tým sa znova prisaje na tie mäkké ružové vankúšiky. Sasuke nestráca čas a začne okamžite spolupracovať. Obaja sa vyžívajú v bozku. Ich jazyky blúdia v ústach toho druhého a snažia sa získať dominanciu.

To je až kým sa čiernovlasý Uchiha neodtiahne aby mohol chytiť dych. „V...v zásuvke je lubrikant a kondómy."

Blondín sa bez otáľania vyberie pre veci. „Chcem vedieť prečo máš také veci schované v školskej knižnici?"

„S-sklapni." Sasukeho tvár naberie nový odtieň červenej. Ako mal vysvetliť že to nieje jeho? „Deidara a môj brat tu už pár krát boli takže-," Oh. A oni robili presne to isté. Na rovnakom mieste ako Itachi. Jeho úžasný starší brat. Ew.

Uzumaki ho rozhodne chytí za ramená.

„....Sasuke ..... ideme ku mne." Čiernovlások rozhodne prikývne.

(time skip)

Keď sa obaja chlapci konečne dostanú do blondínovho domu, Naruto ticho poďakuje bohu za to, že Iruka-sensei nieje doma. Inak by asi žiadny sex nebol.

Bez otáľania chytí Sasukeho za pažu a vyšvihne si ho cez plece. Cieľ: Jeho izba.

„Idiot! Vážne ma musíš nosiť ako vrece zemiakov?" čiernovlások ho štipne do pleca. Ani si nestihol obzrieť blondínov dom.

Chlapec sa uškrnie: „Mám ťa radšej zobrať ako princeznú?"

„...Vrece zemiakov je v poriadku."

She is that teme?! ⚣/sk  ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat