ARAS&İNCİ: "Aşıklara Bir Buket..."

14.4K 841 197
                                    

3.GÖZ

-Aras..." karnına giren sancı dalgasıyla inleyerek yatakta kıvrandı İnci. Eliyle karnını tutarken, dişlerini sıkarak boynundaki damarları belirginleştirmişti. "Aras kalk..." Top patlasa bile uyanmayan genç adam, ağzını birkaç kez şaklatıp uykusuna devam etti. Karnına dördüncü sancı, bu sefer iki büklüm olmasına neden olacak şekilde saplanırken, kız tüm gücüyle bağırdı. "ARAS KILIÇ DEVRAN HEMEN KALKK!!!!!AHHHHH!!!!!!!! GELİYOR!!!!BEBEK GELİYOOOOOR!!!!" Kapı kırılır gibi açılırken, içeri Acar girip ışığı yakmıştı.

-İNCİ, N'OLUYO KIZIIM?!" Başta bu bağırmaları yanlış anlayıp, çalışma odasından villasına geçmek için yoluna devam edecekti ama "bebek" kelimesini duyunca içeri dalmıştı.

-Acar amca geliyor, bebe...Ahhhhh!!!!!" Koşarak yeğeninin başına geldi. Domuz herif, hala bağıran kıza rağmen mışıl mışıl uyuyordu! Komidinin üstündeki sürahiyi alıp, tek seferde gencin başına dökerken, anında sıçrayarak kalktı Aras.

-Noluyo lan?" Gözleri açılırken, bağıran İnciyle beraber kahveleri korkuyla kıza döndü. "İnci'm n'oldu?" Üzerindeki çarşafı atan kız, ıslak geceliğini gözler önüne sererken, Acar arabayı hazırlamak için hızla odadan çıktı.

-DOĞURUYORUM KILIÇ, BİR ŞEYLER YAPPP!!!!!" O an uyanan genç adam başta koşarak odadan çıktı, bu sırada İnci birkaç kez daha bağırırken Bade de odaya girmiş kızın doğum vaktinin geldiğini görmüştü.

-Hiii! Aras nerede?" Dedi kızın başına geçip, elini sıktığı anda. Tırnaklarını kadının eline batıran Arden, derin derin nefes alıyordu.

-GİT...Tİİİİ AHHHHHHHHH!!!!!" Bade, kızın alnını okşarken, odaya koşarak giren oğluna baktı. Kot ceketini giymiş, İnci'nin hamilelik için hazırladığı çantayı koluna takmıştı.

-Hazırım ben." Dedi salak salak hala uykudan ayılamamışken. Kız tekrar bağırdığında Bade, öfkeyle söylendi.

-Gelip kızımı taşısana ya, ne demeye doğurdum ben seni!! Yardım et İncim'e!" Kızla beraber nefes almaya başlayan annesinin kucağına çantayı atıp, İnci'yi kucakladı Aras.

-Yetişeceğiz güzelim." Adamın kollarında tekrar sancı girmesiyle bu sefer şakaklarından akan yaşları hissetti İnci. Vücudunda dehşet bir kasılma mevcuttu ve oğlu erkenci davranmıştı, daha doğuma tahmininen 1 hafta vardı.

-ARASSS GELİYOO!!!!!" Savaş da uyananlar kervanına katılmıştı. Ailenin ilk üçü, Bade'nin de elindeki çantayı bagaja yerleştirmesiyle, hazırlanan arabaya binerek gitti.

Arasla İnci arka koltuğa yan yana otururlarken, Acar da arabayı kullanıyordu. Hız konusunda limitleri aşmamaya dikkat etse de, kızı hastaneye yetiştirmek için hızlı olmasa da olmazdı.

Yanındaki araç ona hızlı olduğu için küfrederken, camı açıp bağırdı.

-HAMİLE VAR İBNE DÖLÜÜÜÜ!!!" Aras, adamın sakinleşmesi için omzuna dokunurken, bir yandan da derin derin nefeslenen karısının elini tutmuştu.

-Amca siktir et bas gaza, bas!!!!" Acar, yanında küfreden adamın plakasını beynine yazarak hızını arttırdı ve 5 dakika olmadan hastaneye geldikleri an Savaş'ın haber verdiği ekibin geldiğini gördü.

Kapı açılıp İnci sedyeye alındığında, Aras da koşarak yanında gidiyordu. Elini o kadar sıkı tutmuştu ki İnci, o an onu asla bırakamayacağı için doğuma girmeye karar verdi.

-Ben de giriyorum." Acar, içeri girecek genç adamın kolunu tuttu.

-Emin misin oğlum? Bak sen dayanamayabilirsin." Kendisi de girmişti doğuma ama Aras midesi çok kolay bulanan birisiydi, onun böyle bir şeyi kaldıramayacağını düşünüyordu.

Aşkın İncisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin