14. Bölüm: "Bir Devran Kızı"

12K 951 454
                                    

Multi: Aras Kılıç Devran
Şarkı: Mithat Can Özer- Ateş Böceği (bölüme uygun olduğundan değil, sahilde bir grubun söylediğini duyup çok beğendiğimden koydum.)

Yorum istiyorum azizim, dahaaa çok yorum. Satır içi yorum...

3.GÖZ
Herkes Elvin ve Acar'ın evinde toplanmıştı. Aras hariç. Beyefendi uykusundan uyanamamıştı. Kahvaltı ailecek saat 09.30'da yapılmış, şimdi de 10.30'da Aras'ın klibini izlemek için toplanılmıştı.

Koltukta Acar,Elvin,Bade,Savaş otururken, tekli koltuğa elinde Türk kahvesiyle Aden geçmişti. L koltukta da Tutku, Arden ve Eva oturuyordu. Tuna ve Rüzgar'ın payına da L koltuğun önü, kabaca 'zemini kaplayan halı' yani yer kalmıştı. Tutku, youtube'dan açtığı klibi televizyona bağladı. Ve klip başladı.

İlk başta herkesin tepkisi normaldi. İlk baş dediğim kısım 25 saniyeydi ve o sıra sadece sokak gösteriliyor, Aras da motor kullanıyordu.

Sonra klibin geri kalanında herkesin ağzı yer çekimine yenik düşerek açıldı... Aden kahveyi DVD'lerin dizildiği rafa püskürttü. Bade, güç almak istercesine Elvin'in bacağını sıkmaya başladı. Tuna 'biliyidim böyle olacaaağnı' bakışı attı, Rüzgar tepkisizliğini korudu. Tutku ve Eva, direkt ortalarında oturan İnci'ye baktı. Ve kızın iki gözünden yaş aynı anda aktı.

-OHAAAA! BİZ ŞARKI KLİBİ DİYE GÖNDERDİK ALTERNATİF PORNO LAN BU!!" Aden'in tepkisiyle herkes girdikleri transtan bir anda çıktı. "Ay pardon, sesli düşündüm yine...Of sus kızım ya, tut iki dakika şu çeneni yaa..."

-Pek hoş değil sanki." Dedi Savaş kumandanın ucuyla şakağını kaşırken. Bade, inanamaz gözlerle Savaş'a döndü.

-Pek hoş mu değil?" Elvin'e döndü. "Ben hani diyordum ya 'oğluşum' diye." İşaret parmağını bastıra bastıra göğsüne vurdu. "Hani ben, ben! Bade Devran! Dilimi eşşşşşşşşşek arıları soksun. Ya da beni niye sokuyor ya, o Aras'ı soksun. Evlat dedim yaptığına bak."

-Bade, sakin ol güzelim." Kadın yerinden kalkıp, öfkeyle Savaş'a döndü.

-Ne sakini ya? Ne sakini Savaş! Ya bu çocuk hiç düşünmüyor mu şu kızı..." gözü İnci'ye takıldı. İnci'nin elleriyle oynayıp ses etmediğini görünce derin bir nefes aldı. "Arasla senin konuşman iyi olur Savaş. Çünkü ben şuan çok çok çok sinirliyim hak verirsiniz ki." Bade hızla salondan çıkarken, Elvin de arkasından gitti.

-Aslında çok da kötü değil. Sonuçta öpüşme vesaire yo..." kendisine dönen ölümcül bakışları görünce kumandayı Savaş'tan alıp televizyonu açtı. "Alişan evleniyormuş."

-İnci..." Aden'in yanına gelip, ismini söylemesiyle yerinden yavaşça kalktı İnci.

-Ben eve gitmek istiyorum size ayıp olmazsa." Eva kızın elinden kavradı.

-Lütfen gitme, burada bizimle kal. Söz Aras yüzünü bile görmez!" Kızların hepsi kafasını sallarken İnci de tek tek hepsinin yüzüne baktı. Mecburen kabullendi ve onlarla beraber Aden'in yatak odasına çıktı.

Bu sırada Aras gözlerini ovuşturarak salona girdi.

-Herkes niye burada? Yalı bomboş.." Savaş, Tuna ve Rüzgar cevap vermeden sadece yüzüne bakınca, Acar cevap verdi.

-Klibini izledik de...O kadar bedduaya nasıl uyandın ya? Ben direkt uykunda ölürsün sanmıştım...Arada cam, yastık falan vardı de bence.." Şuan ortam o kadar garip bir haldeydi ki Acar bile düzeltemezdi.

Aşkın İncisiWhere stories live. Discover now