6. Bölüm: "Biz İzin Almayız."

12.7K 1K 301
                                    

Multi: Aras Kılıç Devran (Başta sevmeyenler şimdi çok sevdii... Boyu hariç her şeyi birebir kafamda kurduğum gibi ayool..)

3. GÖZ
Aras Kılıç, dudaklarında keyifli bir ıslıkla eve girdi. Anahtarını vestiyerin bir köşesine atarak ayakkabılarını çıkardı. Kahvaltıyı kaçırmazdı asla, bazen uykusundan uyanıp kahvaltı edip tekrar uyuduğu da olurdu. Elindeki simitler ve poğaçalarla salona girdiğinde kuzeni Tutku'yu gördü.

-Ooo minik kelebek!" Tutku gözlerini devirdi.

-Ya seneye reşit olacağım hala minik kelebek!!!" Aras kızın saçlarını karıştırırken elindeki poşeti Nesrin ablasına uzattı tabağa koyması için. Ve diğer elindeki pembe gül buketiyle beraber annesinin yanındaki sandalyeye oturdu.

Bade göz ucuyla dayanamayıp baksa da umrunda değilmiş gibi tabağındaki çekirdeksiz yeşil zeytini kesti. Zeytin kesti....Kahretsin, umrunda değilmiş gibi yapamıyordu!

-Şşş..Sarı papatya..." kadının saçına uzattığı eli boşta kaldı, Bade kafasını çekmişti. Bu aralar Aras'a soğuk davranıyordu. O eve atılan kadın meselesini halâ unutmamıştı. Aras'ı çok şımarttığını düşündüğünden mesafe koyuyordu şimdi. Savaş'ın dediği gibi.

Adam anne-oğul hallerini gülerek izliyordu. Bade'nin dayanamayacağına emindi. İçinden 10'a kadar saydı. Daha 4 olmamıştı ki buketi alıp kokladı Bade.

-Çiçekler güzel diye aldım." Diye de belirtti. Bu sırada telefonunda Kavin'in yüzünü görünce buketi Aras'ın suratına yapıştırdı ve telefonunu eline aldı.

-Oyyy kızımm!! Badem'im, sarı menekşem!!!" Bademle görüntülü konuşurken o telefon elden ele gezdi. Tutku'da, Aras'da en çok da Savaş'da kaldı. Kahvaltılarına devam ederlerken Bade hepsine Aras'a ballı kaymaklı, Savaş'a tereyağ ballı ve Tutku'ya da çikolatalı olmak üzere ekmekler hazırlamıştı. Kahvatıda en sevdiği kısım buydu.

Ve Aras, Bade'nin ellerini tutup ona İnci'yi söylemeye karar verdi.

-Anne...Ben birine aşık oldum." Tutkuyla Savaş birbirilerine omuz atarak güldüler. Bade'nin gözleri kocaman açılmıştı. Sanki Aras aşık oldum demiyordu da, ben aslında kızım ya da birazdan direk dansı yapacağım diyordu.

-İsmi Arden İnci...Anne, çok seviyorum ya. O kadar saf, o kadar güzel ki. Tıpkı senin gibi. Sarışın, zümrüt gözlü.." Bade'nin yüzünde hafif bir gülümseme oluşsa da hemen kendini toparlayıp boğazını temizledi.

Kılıç'tan anlattığı gibi saf bir kız beklemiyordu açıkçası. Beklediği daha çok Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde'nin, Game of Thrones'taki Cersei'nin sinsiliğindeydi.

-Tanışalım bakalım." Dedi kendini tutamayıp gülümserken. Ah, hep bunun hayalini kuruyordu! Geliniyle tanışmanın...

-İyi o zaman ben kalkayım, yanına gideceğim." Bade küskün bir şekilde hafif dudağını büzdü.

-Şimdiden satıldık..." Aras ayağa kalkıp kadını boynundan öptü.

-Sen benim ilk aşkımsın." Babasını ve Tutku'yu da sulu sulu öptü. Tam salondan çıkacaktı ki Bade'nin sesini işitti.

-Tutku haber vermeye gelmiş bu cumartesi bir davet var! İnci'yi de getir." Kılıç öpücük attı.

-Getiririm güzelim." Artık Halit Beyle konuşmanın vakti gelmişti.

Biri İnci'yi Gülizar Hanım'dan koruyacaksa bu kendisi olurdu. Babası veyahut terrier Yaman değil. Evet adamın yüzü köpeklerinkine benziyordu.

Aşkın İncisiWhere stories live. Discover now