Duyuru (Çok Kısa Okuyun Ayol)

8.5K 432 171
                                    

Öhöm öhöm...Merhaba okurcanlarım.

Şimdi biliyorsunuz ki önümüz final. Ama aralarındaki aşkın çok yoğun anlatıldığı sahneler olmadığını, biraz kısa sahneler olduğunu düşünenler varmış. Ben de finalden sonra hemen olmasa da mutlaka özel bölüm atacağımı bildirmek istiyorum. Yani 2000 kelime yazıyorsam özel bölümde hepsi İnci ve Aras olacak.

Bir de ben günde böyle 2 bölüm atıyorum iyi hoş da içlerinizden bazı minnoşlarım bazen o kadar çok yorum atıyor ki cevaplayamayınca çok utanıyorum. 'Kusura bakmayın kırılmayın' diyorum onlara ama onlar 'ya o kadar bölüm yazıyorsun, yorum cevaplayamaman normal' diye anlayış gösteriyorken, bazılarının da yazıyoz ama cevap yok demesi gerçekten üzücü. Bir okurum 'kaç yazardan cevap alıyorsunuz?" Diye direkt kabaca sorsa da öyle demek de istemiyorum. Her yazarın günlük yaşamı aynı değil. Yorucu günleri olabiliyor. Bazıları yorum okumaya bile fırsat bulamıyorken, bazıları başka hesaplardan reklamını yapacak zamanı buluyor.

Sadece gerçekten yoğunum ve mesajlardan soruları cevaplıyor, bölüm yazıyor, yorum okuyabiliyor, 'soru sorulan yorumları' cevaplayabiliyorum. Kaldı ki yorumların birini cevaplasam cevaplamadığım öbür okurum kırılır.

Hele bölümler atarken Tutkuyla Harmanlanmış Bedenler'i de yazıyor musun diyenler oluyor, yahu rumuzum terminatör mü diye bakıyorum.. Yooo 'redndyellow'

Bu konuda anlayışsız olanlar bölüm attığımda 'harikasın' diyip, atmadığımda ' yaa at artık, ne kadar beklicez daha' diyenlerle gözümde aynı. Bir de "at artık" da çok komik değil mi? Yahu yazınca atıyorum zaten. Bekletemiyorum ki elimde ben? Bekletsem yazar, 1 hafta keyif çatar sonra yayımlarım.

Yorum okumak istediğim doğru ama gerçekten bu konuda bölüm beklemeyecek olanlar, sürekli şikayet edecekler, anlayışsız olanlar okumayı tam şuan bırakabilir beni. Hiç sorun değil. Ben okuyan 20 kişiyle de devam ederim fark etmez bana. Bu konuda ciddiyim.

Hele bazen sen yaz bekleriz diyen oluyor ne bileyim, yorma kendini falan diyenler oluyor Allah'ım ya minnoşlar.. Koparacağım kafanızı, hevesle giriyorsam sizin için valla. O nasıl şirinlikler öyle? Alır ısırırım sizi Bade gibi görürsünüz o zaman. Artık tanıyorum da sizi yorumlarınızı okuya okuya. Profillerinizi stalklıyorum, hangi kitapları okuduğunuza bakıyorum, profil resimlerinizi inceliyorum. Bazılarınızın rumuzları da çok garip, akılda kalmaması mümkün değil.

Neyse öyle işte. Vallahi bazı kitaplara bakıyorum işte aksilik bende de oldu 1 ay yazamadığım dönem mesela, bir yazar da yazamamış diyorlar 'ay bekliyordum sonunda geldi' gerçekten o kadar sevilsek yeter yani. Şu beni darlayanlar bir gitse daha da mutlu olacağım.

Bana 'diğer yazarlar senin kadar sık bölüm atmıyor. Harikasınn.' Demeyin lütfen, evet hoş bir söz ama burada yazan herkes zaman ayırıp, emek veriyor. Bu demek değil ki o yazarlardan daha iyiyim veya gün içinde mutlaka bölüm atıyorum diye en iyi yazarım.

Bazen gerçekten yazacak hiçbir şey bulamıyorum, kaç kere 2000 kelimelik şeyler sildiğimi biliyorum. Ya da o kadar yoğun oluyorum ki wattpadi bırak telefonu elime alamıyorum, unutuyorum bir yerlerde. Kışın sık yaşadım bunu. Yani burada geç yazanlara, ara verenlere, ben de dahil asla kızmamak lazım. Sonuçta burası benim işim değil, yazar değilim, patronum yok ve kafama esince giriyorum. Emir verme hakkını nasıl buluyorlar hala bilmiyorum. Zaten siliyorum artık o tarz yorumları. Ya biri 'yazarı dövesim geldii;)" yazmış bu nedir yani pardon da. Neyse.

Yorumlarınızı okuduğumu mutlaka bilin. Mesajdan sorularınızı sorabilirsiniz. Hikaye gidişatına karışmayın rica ederim bana bırakın. Ha bana görsel de atabilirsiniz, ne bileyim karakterime yakıştırabileceğiniz kıyafet olur, ya da o bölüme uyan öneri bir fotoğraf. Bence etkileşim içinde olur ve sağlıklı bir ilişki kurarsak daha mutlu geçiririz.

Çünkü ben hiçbir yorumu okumadan sadece bölüm yazarak, sonrasında çıkıp giden bir yazan olmak istemiyorum. Buna mecbur bırakmayın.

Kendinize çok çok iyi bakın. Öpüyorum ballar.

Bir de İnci 'Evet' dicek demişsiniz de...Aras sormuyor, direkt yüzüğü geçiriyor. Bizim kız da o kadar ekşına bayıldı zaten. Haberiniz olsun:))





Sevin, sevilin. ❤️❤️❤️

Aşkın İncisiМесто, где живут истории. Откройте их для себя