40{} Indre Kat og Forklaringen

1.1K 25 2
                                    

Hvis jeg var en kat havde mine hår sikkert allerede rejst sig og mine klør var vist. En kat klar til forsvar og angreb. Jeg føler mig som en truet kat. En truet kat der kan mærke truslen komme som en kold bølge af vrede. Vrede der dog hurtigt bliver overtaget af væmmelse og forvirring.

Min indre kat fortæller mig at noget er truende. Noget er galt. Som min 120'årige lærer sagde engang: "Der er ugler i mosen."

Men lige nu er det ikke ugler der er i den såkaldte mose, som er vores baghave. Det er ikke ugler, men en dreng. En dreng med det flotteste mørkeblonde hår, en dreng med de blødeste, brune øjne. En dreng fuld af freaking perfekthed. En dreng jeg forlod.

Jeg kniber øjnene sammen og jeg siger jer mine usynlige klør er spidsede. Mine usynlige kattehår er rejst og hvis jeg var en kat ville jeg hvæse. Min indre kat hvæser.

Alt i mig tyder på farer og jeg kunne ikke være mere enig. Intet skulle have ødelagt dette her og nu gør han det. Det er typisk.

Med øjnene knebet helt sammen kigger jeg på ham. Hans stilling viser mig at han er nervøs, hans ansigtsudtryk viser mig at han er nervøs, hans vejrtrækning viser mig at han er nervøs og det fryder mig på en måde det ikke burde.

-" Hvad laver du her?" Spørger jeg. Mine øjne er faste. Mit mål er sat. Han skal ikke komme her. Jeg sagde jeg forventede de ville respektere det gjorde han åbenbart ikke.

"Jeg ville forklare."

"Du behøver ikke forklare, bare tag hjem."  Sukker jeg. Det sidste jeg har lyst til lige nu er at høre forklaringen. Jeg ved det. Jeg har jagtet den i dage. Uger. Og når jeg endelig kan få den gider jeg ikke, men det gik op for mig at uanset om jeg får forklaringen eller ej har vi bare brug for en pause.
De har deres kendisliv at passe og jeg mit fodbold.

Jeg vil ikke distahere dem, for jeg kan godt lide dem og så vil jeg ikke ødelægge deres chancer for at blive større verden over. Det vil jeg simpelthen ikke.

"Gå nu bare hjem." Siger jeg og bukker mig efter mit tæppe. Her er koldt. Han sukker og puster ud. Han forklarer alligevel. Han lytter ikke til mig.

"Jeg vil bare forklare og jeg beder bare om 3 minutter til at høre på mig. 3 minutter." Beder han. Jeg sukker, men nikker. Han er taget hertil for at forklare så jeg giver ham muligheden. Et lille taknemmeligt smil dukker op på hans læber.

Mine arme er krydsede. Han giver ikke op og det hader jeg ham for. Han lytter ikke og respektere ikke mine valg, men sådan er han. Sådan har han altid været og sådan vil han altid blive. Med mange minder i baglommen er han nok den mest stædige person jeg kender. Eller lige efter Mads. Den mest stædige tvillingebror på kloden.

"Jeg ved godt at jeg har været en større idiot en man kan forestille sig, og det må du gerne syntes for jeg er bestemt ikke uenig, men jeg beder dig om at høre på hvorfor. Det er ligemeget at du stadig syntes jeg er en idiot bagefter, men jeg vil bare have du skal vide det." Han knytter sin ene hånd og ser på mig med hans forbandede perfekte øjne.

Han sukker. Jeg kan mærke han er ærlig. Jeg kan se det på ham også.

"Jeg kunne komme med ti tusind undskyldninger, men jeg ved det bare vil være ord for dig, men jeg vil ikke bare undskylde jeg vil forklare."  Jeg vil bare have han kommer til sagen ellers fortryder jeg og det vil jeg ikke. Overhovedet ikke.

"Den dag hvor jeg faktisk kun sagde et ord til dig var skrækkelig. Ikke engang en ordentlig sætning kunne jeg sige og jeg hader mig selv for det. Du har altid været humørbomben og at skulle se dig sådan var forfærdeligt og så at vide, at det var ens egen skyld. Men pointen er. Den dag. Dagen inden havde far fortalt ,at du var dårlig indflydelse ,at vi havde mindre chance for at blive større med dig fordi du distraherede os og jeg HADER ham for det. Jeg har altid lyttet til min far, men det skulle jeg ikke have gjordt. Jeg var en kæmpe idiot."

Jeg ser ind i hans perfekte øjne. Jeg føler med ham.

Martinus har fået mig til at fortryde.


HEEEEY!

Jeg føler jeg har svigtet jer! Fordi jeg ikke har opdateret! Men jeg lover jeg bliver mere punktlig!

Gå da lige ind og følg min Instagram konto!!!❤️😁

Gå da lige ind og følg min Instagram konto!!!❤️😁

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


HUSK: b

Husk i stadig kan stemme inde på @xlesterrx profil inde på bogen Danish Fiktion Awards 2018!

girls can do everythingWhere stories live. Discover now