BABA!!

5 0 0
                                    

O gün o dışarı çıktı. Bende dışarı çıktım. Sonra o bir iki saat içerisinde otele geldi. Bende dışarıda işlerimi hallediyordum.
Bir süre sonra beni aradı ve benden otele gelmemi rica etti. Bende hemen otele geldim. Bana babasını gördüğünü ve ona çok ağır laflar söylemiş olduğunu söyledi. Bende bunun üzerine ona nerede gördüğünü sordum. O da bana yolu tarif ettikten sonra ben hızla otelden ayrıldım. Tarif ettiği yere gittiğimde hiç kimse yoktu. Ben ani bir haraketle arkamı döndüm. Döner dönmez başımda bir silahın olduğunu fark ettim. Ben hemen elindeki silahı tutar tutmaz çevirip yere attım. O silahı almaya kalktı ben o an kafasına var gücümle tekme attım. Adam sanki şok geçirmiş gibi yere yığıldı. Ben bi an sadece bunun olmadığını düşündüm. Tahminlerim doğru çıkmıştı. Tek başına değildi. Yanında birkaç kişi vardı. Adamların üzerlerini hızlı bir lekilde süzdüm. Ellerinde bir silah,  ceplerinde ise birer bıçak vardı. Ani bir haraketimde ağzıma .....bilirlerdi. Bende yavaş bir şekilde hareket ederek telefonumla mesaj attım.
Şimdi diyorsunuzki sen nasıl bir malsın diyorsunuz. Nasıl mesaj atıyor diyorsunuz etrafında adamlar var. Hemen açıklıyım o adamlar beni tanıyor ve tabikide bende onları neyse sonraki bölümde size herşeyi anlatacağım.

YALANCIΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα