OTEL Mİ?

24 0 0
                                    

O gece ona otelde bir oda aldım. Sonraki gün odadan içeri girdim ve onu oteldeki odasında uyandırmaya çalıştım. Yorganı kaldırdığımda onu çıplak bir şekilde gördüm. O bana hemen bağırmaya başladı. Ben hemen gözlerimi kapadım. Sonra onun üstünü giymesini bekledim. Sonra hemen onu okula götürdüm. Sonra kimsenin bilmediği şekilde elimde tabanca

 dümdüz ara sokaklardaki piçleri öldürüp, ceplerinden tüm paraları alıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dümdüz ara sokaklardaki piçleri öldürüp, ceplerinden tüm paraları alıyordum. Akşam ise piçlerin paralarını yiyorduk. Yine bir gece otele döndük o uyuya kalmıştı. Onu kucağıma alıp odaya kadar taşımıştım. Yorgunluktan bende onun yanında uyuya kalmıştım. O gece onun yanında yattım. Sabah onu yanımda göremeyince dedimki sakın biyere gitmiş olmasın? O anda kapıdan içeri girdi. Hemen okuluna gittim ve onu okula bıraktım. Sonra kendi kendime dedim ki ben ona bir süpriz yapıyım. O akşam onu alışveriş merkezine götürdüm. O kadar mutlu oldu ki bilemezsiniz. O akşam bana "sen bu kadar parayı nereden buluyorsun?" diye sordu. Bende ona piçleri gebertip paralarını alıyorum. Diyemezdim. Ben de ona dedim ki bir işte çalışıyorum.

YALANCIWhere stories live. Discover now