7//VALDEMAR

208 1 0
                                    

Så alle begyndte at skrige fordi han kom

30 minutter efter

Så jeg stod bare og kiggede og så flyttede jeg mig lige og så stødte jeg ind in noget og det var JACK!!! Oh shit jeg havde glemt at om ham han kiggede på mig og så kiggede han bare væk igen altså hvad er der ned ham?!!

Hele koncerten gik og efter den skulle han jo skrive autografer og efter som jeg var på første række var jeg jo også en af de første der skulle have en autograf men køen var FUCKING lang og jeg var nok nr 23 i køen men der var nok omkring 2000 men det gik faktisk ok hurtigt fordi jeg har ventet i 22 minutter og er allerede nr 2 i køen OMG jeg skal møde postmalone om lidt wtf hvorfor er jeg så rolig vent er jeg trist er det begrund af Jack nej det må det ikke jeg har ikke noget at høre med ham jeg har noget med nogen så jeg skal ikke tænke på andre men jeg havde jo helt glemt at om Jack jeg skulle jo have snakket med ham "Hey what's your name?" Kom det fra POST MALONE jeg var sådan jeg Gik lidt i panik men jeg svarede selfølgelig bare "im Amanda and im a very Big fan" og vi talte lidt men ikke så meget fordi at der var jo ligesom 2000 andre som skulle have fotograf så jeg havde taget en hvis t-shirt med som jeg skulle have fotograf på så ja vi sluttede enlig bare af med "bye" og Jack havde bare fuldstændig ødelagt mit humør først var jeg bare Mega glad men så mødte jeg Jack altså jeg bliver jo nød til at snakke med ham fordi han bliver sikkert jaloux, nej altså han afviste mig jo det er hans egen skyld. Han kan bare fucke af og lade vær med at ødelægge mit humør sådan en spasser..... jeg er bare rigtig sur lige nu fordi han han har ødelagt min post malone koncert som har kostet spidsen af en jet jæger nå men anyways så holdte min mor da og ventede på mig jeg steg ind i bilen "hvordan gik det min skat?" "Det gik fint" sagde og og smed min taske om på bag sædet men jeg ramte min lillesøster i hovedet og hun begyndte at græde og det gjorde hun så resten at tiden altså de 10 minutter som det tog at køre hjem da vi var hjemme tog jeg surt min taske og trampede hen til døren mine øre gjorde fucking ondt efter at hun
havde grædt i 10 minutter omg. OMG Valdemar wtffffff hvorfår står han foran min dør med blomster!? omg Valdemar sagde jeg og kastede mig hen i hans arme omg hvor er han sød!!!! "Vil du gå ud med mig?" Sagde han nervøst, JAAAAAAAA skreg jeg jeg hoppede op på ham og vi begyndte at snave (ret meget) i de sekunder glæmte jeg alt om at min lillesøster og min mor var der. han satte mig ned og vi gik op på hans motorcykel og skulle til at køre jeg kiggede på min mor hun smilte måske var hun glad på mine vegne hun vinkede sødt farvel til mig og sagde klokken 10 husk det min skat! Mig og Valdemar kørte og kørte indtil at han sagde nu er vi her der var træer og et boble bad stearinlys en seng wtf men der var hjerter på den og der var et Mega fint dækket bord! Hvorfår lignede det et sted han havde tænkt sig at fri? Men whatever hvor var det bare Mega sødt han træk stolen ud til mig og vi spiste og hyggede os Mega meget s jeg grinte Mega meget og vi fik vidst også lidt af drikke så det blev endu sjovere!! Da vi havde spist tog vi vores tøj at og gik ned i boble badet vi var der ned i måske 3 timer og snavede Mega meget og vi var jo nøgne så vi blev ret meget tiltrukket af hinanden og ja så havde vi det kan i selv regne ud det var lidt svært under vandet men ja vi fandt måder efter vi havde haft i ved gik vi op af boble badet og op i sengen og tog dyne over os fordi det var lille smule koldt så da vi var færdig med at varme os så begyndte at tage tøj på igen. Og Så lagde vi os i sengen igen og nussede lidt vi begyndte at kysse bare lidt fordi vi mest lå at snakkede det var så Mega hyggeligt jeg fortryder ikke en eneste ting der skete her i aftes! Vi nussede hinanden og han gav mig massage i Mega lang tid mens vi snakkede jeg kan slet ikke beskrive hvor hyggeligt det var jeg følte mig så Mega tryg i hans arme! men jeg faldte i soeven (min computer har ikke noget oe)

Hej alle hvad syntes i om det her kapitel skal Valdemar og Amanda have noget seriøst?

Jack the playerWhere stories live. Discover now