1//WHAT A JERK

715 2 0
                                    

Husk at tjekke @kiwigirlgaming s profil❤️ dit hår dufter godt siger jeg akavet, jeg rejser mig fra sengen efter en omgang med en blondine, jeg tager en papirs flap som står på mit skrive bord og skriver mit nummer på det, jeg går hen til blondinen og klistre det i panden på hende og siger min sædvanlige sætning "ring til mig" og min efter sætning "smut så" hun rejser sig fra sengen og har ingen bh på hun tager sit tøj på. mens jeg tager mit på.

      
Dette er Jack will

jeg tager bare normale løse jeans på og en cowboy cardigan der er åben så man kan se min sixpac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



jeg tager bare normale løse jeans på og en cowboy cardigan der er åben så man kan se min sixpac. Jeg åbner døren ud til min altan og hopper over på Adams altså min bedste vens altan, Adam åbner døren og jeg går ind. Vi laver vores sædvanlige håndtegn hvem har du ordnet idag lyder det fra Adam "en eller anden blondine fra danmark haha jeg elsker at ordne danskere" (de taler selføglig engelsk)" sådan Jack skal vi smutte i skole ellerr?" ja okay kom siger jeg. Vi hopper over på min altan og kravler ned af trapperne jeg tager min motorcykel og Adam tager sin. Da vi er kommet hen på skolen hopper jeg af den og går ind på gangen og finder mit skab, jeg tager jeg skal til at tage min dansk bog da jeg høre et "host host" der smækker mit skab i,  jeg ser en mega lækker steg og giver hende elevator blikket hun har en mega stor røv og en alt for lille knap skjorte på fordi hendes bryster er så store at den ene knap springer "ehm hvad vil du" spørger jeg-- ja hvad tror du din idiot du har såret min veninde! Ja hahah det er sgu da klart jeg er Jack will hvis du har et problem?
"Ja selfølgelig har jeg et problem" hun prøver at Hive mig op af vægen men for bare hivet min trøje op hun kigger på min sixpack og jeg trækker bare på skuldrene. Jeg skubber hende væk fra mig og tager min dansk bog og går ned til time. Da jeg sætter mig på min stol siger læren et eller andet " ja nu skal i også huske at kevdbfbjjdllæwleb" sådan lød det for mig haha.. da vi endelig har fri fra dansk timen. Er der en eller anden pige der vælter ind i mig og taber alle hendes bøger  jeg kigger bare ned på hende og siger "Pas lige på hvor du går bogpige" hun kigger op på mig og nikker uskyldigt.. jeg går vidre hen til Adam og jeg fortæller ham om bogpigen "Haha hun var så klodset" var hun pæn? Spørger Adam spændt haha jeg kiggede ikke rigtig.. hvorfor? " fordi hun er min lillesøster" siger Adam wtf jeg har aldrig set hans lillesøster og jeg vidste ikke at han havde en wtf?? "Ehm wtf hvorfor har du aldrig fortalt mig du har en lillesøster?" Fordi hun har været i Spanien i 5 år siger Adam. Ej wtf hvorfor har du aldrig snakket om hende? "Fordi der ikke er nogen grund til at snakke om hende" nå Adam jeg vil godt  vide mere om din lillesøster men kan vi lige køre hjem først? "Ja så kom" da vi er landet hjemme hos Adam går vi op af trapperne og da jeg skal til at gå ind i Adams værelse løber bogpigen ud og støder ind i mig ...IGEN... "du er da godt nok mester til at støde ind i folk idag hva siger jeg koldt" " hehe ja undskyld forresten jeg hedder Amanda"
siger pigen" "okay?" Jeg går ind på Adams værelse og ligger mig i hans seng og kigger på min tellefon jeg modtager en snap fra Andsen og så en masse tal jeg åbner snapen og ser dette billede

Og der efter et billede hvor der stod "hov ikke til dig" DET VAR AMANDA, ADAMS LILLESØSTER! Jeg sender derefter en snap hvor der står " haha okay bogpige" jeg går ud af Adams værelse og går ind til Andrea hun har værelse lige ved siden af Adam det...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og der efter et billede hvor der stod "hov ikke til dig" DET VAR AMANDA, ADAMS LILLESØSTER! Jeg sender derefter en snap hvor der står " haha okay bogpige" jeg går ud af Adams værelse og går ind til Andrea hun har værelse lige ved siden af Adam det første jeg siger er "Hey bogpige forkert snap?" "Ahh ja ups jeg skulle have sendt den til en anden" "ja okay hahah har du botox i læberne eller hvad?" Ehh nej wtf"

Andreas synsvinkel:
Ehh wtf det kan han squ da ikke bare sige fucking spasser altså må jeg ikke hav lov til at sende forkert? What a jerk!! Og han brasede også bare ind på mit værelse altså hvad har han tænkt? " Ehm må jeg spørge hvorfor du gik her ind Jack? Nej ved du hvad jeg skal aligevel også Vidre" jeg går ud af mit gigantiske værelse og ud på altanen jeg hopper hen på Adams altan og tage trappen ned wtf hvorfor flygtede jeg bare men WHAT A JERK!

Jacks synsvinkel:
Haha hun løb sikkert fordi hun ikke kunne modstå min lækkerhed jeg går ud af hendes værelse og ind til Adam. "Hva så Jackiii hvad skulle du?" " Jeg skulle lige tisse" lyver jeg.
Okay men se lige den her lækre pige jeg lige har fundet på insta han viser mig et billede af en Mega lækker pige "okay skriv lige om hun kommer til festen på fredag" okay mens Adam skriver til den Mega lækre pige går jeg ud på hans altan og kigger lidt ud over den da jeg ser Amanda gå på vejen lige uden for altanen og vælger at råbe " Hey bogpige blev du skræmt af min lækkerhed?" Hun kigger op på mig og ruller bare øjne, jeg går ind til Adam igen og spørger "har hun svaret? " jep hun kommer hvem skal ordne hende?" Helle for mig siger jeg barnligt " hahah okay så finder jeg bare en anden siger Adam med krydsede arme " oh Adam jeg bliver nok nød til at gå jeg skal— jeg når ikke at sige mere før jeg er hoppet hen på min egen Altan og lukker mig selv ind da jeg kommer ind på min værelse står To piger jeg ikke kender ude foran min dør wtf efter de har stået der i et stykke tid spørger jeg " ja har i bare tænkt jer at stå her hele dagen? Hvad vil i?" " vi fik et opkald fra Jack will er det dig?" "Ja men jeg har ikke ringet til nogen? Siger jeg nervøst "hvem er i og hvad vil i?" "Altså du har hyret os som stripper"

Hvad mon der sker i næste kapitel?

Skrevet 2027 ord da jeg havde skrevet 4103 ord valgte wattpad så at slette det hele så jeg kunne ikke huske så meget af det men jeg skrev hvad jeg kunne huske

Jack the playerWhere stories live. Discover now