Labirintul lui Dedal

136 36 612
                                    

mersi de idee, Drew

-

În această dimineață a fost organizată o întrunire a întregii tabere, numită, în mod convenabil, senat (semizeii romani au fost încântați). Acolo, văzându-vă plicitisiți, Chiron propune ideea unei noi misiuni, care bătea mai mult într-o întrecere. Va trebui să intrați în faimosul labirint al lui Dedal, din Creta. Minotaurul închis acolo de către regele Minos s-a regenerat și e mai furios ca niciodată. Primul care îl va găsi și îl va captura va fi recompensat. După ce a dat al cincisprezecelea pahar cu vin pe gât, Dionysos a aprobat ideea. Tabăra nu își asumă nicio răspundere dacă muriți, chiar dacă v-a obligat să participați.

* În caz că vă răniți grav, adresați-vă lui Will (aveți grijă cum îl priviți, Nico e cu ochii pe voi). Încercați să nu vă răniți în așa fel încât nici ambrozia să nu vă poată ajuta.

&& the image got me crying. sper atât de mult să le vedeți întrucât le pun la fiecare capitol și sunt atât de drăguțe, dar wattpad mă tot lovește cu astea &&

 sper atât de mult să le vedeți întrucât le pun la fiecare capitol și sunt atât de drăguțe, dar wattpad mă tot lovește cu astea &&

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Rick Riordan World RoleplayUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum