X. GEÇMİŞİN HAYALETİ

4K 438 163
                                    



İyi okumalar dilerim.
Lütfen satır arası yorumları unutmayalım.

X

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



X. GEÇMİŞİN HAYALETİ

Zayn - Pillowtalk
3 Doors Down - Here Without You
Eagles - Hotel California

♟️


Ruhumda büyük bir boşluk oluşmuştu.

Akan her gözyaşımda hüznüm toprağa karışmış ve yerine bir hırs yerleşmişti. Öfkemin boyutu öyle yoğundu ki nefesimi kesiyordu. İris'in sözleri aklımın bir köşesine neon ışıklar ile asılmıştı. O kelimeler beni derinden sarsacak, her daim benimle olacaktı fakat bütün yükümü üstümden attığımda bir şey fark etmiştim.

İstedikleri ve olmamı sağladıkları prenses isem, bu saatten sonra onlara asıl azap nasıl olurmuş gösterecektim. Beni sokmak istedikleri şekle girmek ile kalmayacak hepsine gerçek Alvina'nın nasıl biri olduğunu öğretecektim.

Bir daha ağlamayacaktım.

Gözyaşlarım bu gece, Karan'ın kollarında, son bulmuştu.

Artık geriye kalan katıksız bir intikam arzusuydu. Başıma gelen her şeyin hesabını soracak kadar güçlüydüm ve kimsenin beni aksine inandırmasına izin vermeyecektim. Buna kendimde dahildi.

Ne kadar uzun bir süre Karan ile bahçede oturmuştuk bilmiyordum ama eve geri döndüğümüzde buz kestiğimi fark ettim. Salondaki arkadaşlarım bakışlarını üzerimde gezdirirken herkesin gözünün içine baktım. Ağızlarını açmamaları gerektiklerini ifademden anlamış olmaları gerekiyorlardı ki kimse tek kelime etmedi. Öyle ki İris bile oturduğu yere sinerek başka bir şey ile ilgilenmişti.

Devrim çekingen bir tavır ile Karan'a döndüğünde Seren onun hemen yanında oturuyor ve çatık kaşlarla ekrana bakıyordu. "Binanın nerede olduğunu buldum." Diyen Devrim ile ona doğru ilerledim.

Karan ardımdan geldi.

Bilgisayarın başında duran en yakın arkadaşlarımın bakışları bizi bulduğunda Devrim konuşmaya devam etti. "Burası iki yıl önce kapatılmış bir ruh ve sinir hastalıkları merkezi. Anlaşılan Nalan adındaki öldürülen kız okuldan ayrıldıktan hemen sonra burada tedavi görmeye başlamış." Seren ekranı daha iyi görebilmemiz adına geri çekildi. Manzaramı süsleyen fotoğrafa baktım. Nalan diğer resimde gördüğümüz binanın önünde duran banklardan birine oturup fotoğraf çekilmişti. Üzerinde pijamaları vardı ve ifadesi oldukça mahurdu. "Hasta kayıtlarına erişmeye çalıştım ama merkez kapatıldığı için her şey sistemden silinmiş. Eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsak gidip bakmamız gerek."

KAYIP MELEKLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin