Capitolul 38

233 6 2
                                    

-Sa terminat totul iubito iar pentru ca sa terminat vreau sa iti pun o intrebare care conteaza foarte mult pentru mine.

Ma uit putin speriata si incerc sa ghicesc de ce e asa tensionat dar totul e fara speranta asa ca aprob si astept intrebarea care ma roade deja de cinci minute sa o aflu. De cinci minute nu am mai zis nimeni nimic asa ca acesta ofteaza si cand in sfarsit vede ca aprob isi deschide gura ca sa imi rosteasca intrebarea mult asteptata.

-Vreau sa devi logodnica mea, esti pregatita pentru viata mea?

-Nu!

-Nu? Inteleg.. Se uita putin socat la mine dar incearca sa stea serios.

-Nu, nu intelegi, vreau sa fiu logodnica ta, sa fiu a ta dar vreau putin antrenament pentru viata ta. E una super periculoasa si ma intriga asa ca nu vreau sa fiu un miel pe langa lupi. Vreau sa am toata practica care o aveam inainte sa mi se stearga memoria. Te iubesc Massi dar vreau sa asteptam putin pana sa facem pasul.

-Ma gandeam ca o sa accepti dar aparent am ramas surprins. Imi pun mana pe fata lui si ma uit atent in ochii lui.

-Iti ador ochii, asi putea sa ma uit la ei ore in sir. Ii zic eu iar acesta imi zambeste si isi baga mana in parul meu aducandu-ma mai aproape cu fata la el. Isi contopeste buzele cu mine dar atunci intrerupe sarutul brusc. Ma uit confuza la el iar acesta ma ia de mana ca sa coboram din avion.

-Avem o excursie de terminat plus niste ore speciale ca sa te pregatim pentru mafie.

-Mersi Massi!

Asa ca am inceput sa ne plimbam, sa mergem la film, festivaluri, in fiecare seara ne daruiam dragostea cat de senzual posibil si acu ma aflu de mana cu el intr-un parc de distractii.

-Massi, Massi, vreau sa incerc aia, aia, uita-te, aia! Arat eu catre un fel de simulator in care te impusti si ultimul ramas primeste un urs urias drept cadou.

-Pregateste-te sa fi infranta. Rade el si da bani pentru micul nostru joc.

-Niciodata!

Incepem jocul, sunt in echipa rosie si el in cea albastra. Zece oameni contra zece. A zis ca daca o sa ies din prima o sa faca tot posibilul ca sa castige ursul si o sa il dea la o fata la intamplare. Nesimtitul. Asta a durut putin dar trecem peste. Dar totusi nu am in plan sa pierd chiar daca el crede ca voi pierde.

10..9..8

Fiind bine ascunsa imi aleg un loc in care sa nu se observe atat de bine ca e cineva aici si astept in umbre cum ma invatat bunicul lui Massi.

7..6..5

Analizez fiecare loc care ar putea sa apara inamici si imi creez sanse mult mai mari de tragere.

4..3..2

Ma pun pe pozitii si ascult orice miscare care ar putea fi confundata cu pasi.

1..Start!

Jocul porneste si eu ascult fiecare cuvant, fiecare adiere de vant pana..bingo, pasi apasati indreptandu-se din  dreapta.

-Al meu esti!

Il impusc in zona pieptului cu munitia mea rosie el trebuind sa se prefaca ca e mort. Unul jos, mai sunt noua. Avem fiecare un ceas special care arata cati suntem in viata. Noua albastri, noua rosii. 001 la invins pe 024 din echipa mea. Dupa cum tin minte 001 e Massi. Desigur ca am si eu un numar, 004, asa ne recunoastem in ceas, ceea ce e ok e ca nu ne arata locatia, doar cine bate pe cine, eu l-am "omorat" pe 072.

Imi schimb repede locul de unde m-am ascuns deoarece prin ce ma invatat bunicul lui Massi e ca niciodata sa nu stau prea mult in acelasi loc. Voi fi doborata mult mai usor mai ales ca coechipierii pot comunica, desigur inafara de cei "morti"

002, 064, 003, 045, 146, 037, 099, 021, 014, 019, 055, 632, 033, 058, 029, 048 morti.

Singuri ramasi sunt eu si Massi. 001 si 004. Stau putin pe spate si ma uit in dreapta mea fiind desigur ascunsa dupa un perete. Nu vad pe nimeni dar tresar cand cineva se urca pe mine si incep sa tip.

-Asta e cea mai proasta ascunzatoare a ta Angelo. Nu e corect, nici nu l-am simtit, nici auzit, nimic.

-Impusca-ma si castiga! Zic eu ferm convinsa ca nu ma renunta atat de usor sa rada pe seama mea si vreînd sa ii pun capat incerc micile mele manevre.

-Si unde ar mai fi distractia? Apropo vreau un sarut pentru ca te-am gasit. Nici nu iti dai seama ca de la inceputul meciului am inceput sa te vanez. Cateva muste au intervenit in cautarea mea dar e ok, le-am strivit.

-Nu fa fata de inocent cand vorbesti asa malefic. Zic eu prefacandu-ma suparata.

-Am inteles, atunci vrei fata de pervers? Imi pune mana pe san si il maseaza usor.

-Massi nu aici! Stanjenita ca ar putea sa ne vada oameni "morti", doamne cum suna asta, incerc sa ii iau mana dar fara sperante.

-Asta o sa o continuam imediat dar nu aici. Spune el cu o voce al naibi de sexi si de ragusita. Dar inainte vreau sa te excit putin.

-Doamne, suntem intr-un joc, ai uitat?

-Normal ca nu, dar ca sunt un iubit extraordinar care va trebui sa imi impusc iubita ca sa ii iau cadoul mult dorit si sa ma mandresc ca l-am obtinut eu.

-Bai, ce rau esti!

-Vrei sa vezi si diseara in pat cat de rau pot fi?

-Ma intriga sa aflu. Uit ca sunt intr-un joc si incep sa vorbesc cat de natural pot, doamne ce imi poate face omul asta.

**
BOC
**

-Nu imi vine sa cred ca m-ai impuscat. Ai stricat tot momentul. Pasesc eu furioasa catre roata in care va urma sa ne dam. E seara si am auzit ca vor fi artificii asa ca toti se ingramadesc spre ea.

-Ti-am zis ca voi castiga!

-Esti un dobitoc! Macar daca ma impuscai altundeva, dar fix acolo?

-A fost mai interesant acolo, acum, hai urca. Imi ia mana să ma ajute sa urc si ne punem pe bancheta.

Roata incepe sa se miste si cand e pe la mijloc incep artificile si Massi ma saruta.

-Vreau sa fac dragoste cu tine, aici! Imi zice Massi aflat cu buzele pe gatul meu.

-Ce te opreste? Se uita la mine si rade. Incepe sa ma dezbrace, si cum a zis si la jocul cu armele, incepe sa ma excite.

-Iti place iubito?

-Te rog, acum, nu mai pot rezista! Ranjeste si se contopeste cu mine formand un intreg.

Amintire ce nu o sa o uit niciodata...

-Acum ar fi bine sa ne imbracam in scor record ca nu cumva vrei sa iesim goi din roata. Zic pentru ca imediat  ajungem la final.

-1, 2, 3, dezamagitor, ma gandeam ca te imbraci mai repede.

-Normal ca in 3 secunde reusesc Einstein. Rostesc sarcastic si ii mai dau un sarut inainte sa fiu gata imbracata. In vreo 3 minute minim. Scor record.

-Imi faci cravata?

-Cu mare placere! Si ii asez un sarut pe obraz.

-Ce mi-asi dori acum sa fi sotia mea.

-Mai asteapta Massimiliano Lorezo, nu fug nicaieri.

Bad Girl (In curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum