Capitolul 26

361 22 1
                                    

Atentie! Scene +18. Sunt sigura 99% ca veti citi si nu imi veti da importanta. Dar asta e! Lectura placuta.

Il urasc. De ce trebuia el sa se joace cu mine. Fac un dus, ducandumi-se toată vopseaua nepermanenta jos redevenind vechea bruneta. Dupa ce termin imi aranjez parul , ma imbrac si pornesc catre firma. Ziua trece foarte usor fara nici un Massimiliano.

Am mai zis ca il urasc. Profita de slabiciunile mele...numai daca a fost si el devastat. Poate de aceea nu a venit la firma. Prosti. Poate e la vreo curva si se tavaleste cu ea pe pat. Intru in masina si pornesc spre casa. Nici bine nu ajung la apartamentul meu ca niste constructori ies din el uzi leoarca. Nu, nu din nou.

-Imi pare rau sa va spun dar nu veti mai putea locui in acest apartament. Totul a fost distrus de o scurgere de apa si au stricat totul. Imi spune proprietarul blocului. Nu am mai putut salva nimic. Zice el cu parere de rau.

Singurul la care am numarul e Massimiliano asa ca il sun sa vina sa ma ia. Ajunge in cinci minute. Se de jos din masina si vine catre mine.

-Se pare ca nu prea ai noroc la apartamente. Zice el amuzant. Deschide portiera de la masina si asteapta sa intru. Ma conformez si urc pe scaunul din dreapta. Te voi duce la mine. Iti voi cumpara niste haine si iti voi da o camera. Cand incerc sa protestez el mi-o ia inainte si imi spune: si nu accept un nu.

Ajungem la el acasa si ma conduce intr-o camera. Presupun ca e a lui deoarece peste tot e un miros mentolat specific lui.

-Stai aici pana iti aduc ceva de mancare si schimbate in astea. Scoate din dulap un tricou si o pereche de boxeri si dupa aia dispare. Intru in baie, mai mare decat fosta mea camera. Fac un dus iar dupa ma schimb in hainele pe care mi le-a dat. Intru in camera si il vad pe pat cu o tava de mancare in mana.

-Iti voi da eu sa mananci, si sa nu aud nici un protest. Zice fix cand vream sa comentez eu. Imi da sa mananc ca unui bebelus si ma pun in pat el invalindu-ma. Cand vrea sa iasa pe usa eu il impiedic spunandu-i:

-Ramai! Se desbraca ramanand doar in boxeri si se pune langa mine luandu-ma protector in brate lipindu-ma de corpul lui simtind o elecrtricitate bine cunoscuta. Ajung sa adorm si de acolo, negru. Ma trezesc pe la vreo trei noaptea incercand sa ma invart. Ne stiind de ce nu pot imi deschid ochii si vad un Massimiliano somnoros care se misca si ma ia pe pieptul lui in somn.

-Massimiliano, nu ma am aer, Massimiliano! Ma tine asa de strans apucand sa-i miros parfumul prin toti pori.

-Hmm. Ce e ELizabeth? Zice si imi da un pupic pe nas. Ai chef de prosti? Intreaba cu un zambet pervers. Isi deschide ochii si intr-o secunda ajunge peste mine. Nu poti sa negi ca exista o atractie intre noi si stiu ca atat tu cat si eu o vrem acea noapte alba. Sincer e adevarat ce spune, foarte adevarat. La naiba.

Scene +18. Puteti sari peste scenele +18 cand vedeti 3 stelute, dar sunt sigura ca nu o sa sariti peste ele.
***

Ne sarutam ca doi orbi, carnal, limbile noastre formand un duet. Imi pun mainile in parul pui tragandu-l mai aproape. Ma saruta pe gat dandu-mi intr-o clipita tricoul jos, vazand o sclipire in ochii lui Massimiliano, deoarece nu am sutien.

Imi framanta sani cu mainile, iar dupa baga in gura un san lingandu-l si sarutandu-l. Face la fel si cu celalalt san, eu gemand de placere. Coboara cu saruturi pe abdomen pana la boxeri. Ii da jos si se apropie de feminitatea mea. Incepe sa ma rasfete, gemand cat pot eu de tare. Dupa ce crede el de cuviinta ca ma rasfatat destul feminitatea isi baga un deget in mine apoi inca unul.

-Esti asa de uda si de stramta. Isi da boxeri jos ridicandu-se si dandu-mi un sarut bland, un sarut complet diferit de care le aveam. Dar acest sarut bland sa transforma intr-un sarut carnal specific noua. Intra usor in mine si...intepenesc, pur si simplu intepenesc. Incep sa imi curga lacrimi pe obraz. Ma saruta pe obraz si incearca sa se retraga din mine.

-Nu, continua. Ii zic eu. Se pare ca el e primul, primul cu care am facut-o si el constientizeaza asta. Se misca cu miscari de du-te vino acomodandu-ma cu miscarile si nemai durand. Particip si eu la aceste miscari. Gem, cand mareste viteza, il zgariu pe spate, cred ca i-am lasat si urme. Ma saruta carnal printre gemetele noastre.

-Da-ți drumul iubito. Asa de dulce a spus-o, aww. Ajungem la orgasm si amandoi ne strigam numele. Ne ajezam mai bine in pat, eu in bratele lui, avand plapuma pana la gat si picioarele incolacite cu ale lui.

***

-Ti-am zis ca persista o atractie intre noi. Acum dormi iubito. Pentru ca maine ai liber de la firma. Si asa amandoi obositi durmim unul in bratele celuilalt si dupa negru.

Bad Girl (In curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum