Capitolul 36

357 14 0
                                    

-Inca un pic iubito! Ai grija la scari nu vreau sa te lovesti.

Massi ma legat cu o esarfa la ochi si ma duce in dormitor cred. Ce naiba vrea sa faca? Era cat pe ce sa ma impiedic dar Massi a observat si ma luat in brate stil mireasa.

-Asa o sa fi intreaga pana ajungem.

Astept cuminte sa ajungem odata la, unde ma duce el si sa vad ce vrea sa faca. Ma lasa jos si vine in spatele meu desfacandu-mi esarfa. Cum m-am si gandit, suntem in dormitor. Ma uit dupa obiectul care ar trebui sa fie surpriza si nu vad nimic neobijnuit. Vede ca ma uit pierduta in jur si in zambeste aratandu-mi spre micuta camera amenajata pentru hainele noastre.

-Serios? Haine? Cadoul tau sunt niste materiale care nu ma incanta? Doar sti ca nu vreau haine scumpe, de ce mi-ai lua?

Imi face semn sa intru si ma conformez. Dau de niste bagaje si ma uit confuza la el? Inca nu stiu care ar fi marea surpriza, daca sunt haine, i le arunc pe geam sau ei bine voi merge la oameni saraci sa i le dau, eu nu am nevoie. Sunt genul de fata care se multumeste cu haine decente si care nu se da in vant dupa cumparaturi. Cred ca sunt cele mai obositoare din viata fetelor, acum serios. Nu ma incanta deloc si el ar trebui sa stie asta! Fac o față de: iti bati joc de mine? Si arat spre bagaj.

-Iubito, nu ti-am cumparat haine, bagajul e pentru ca mergem intr-o vacanta.

Asta explica multe, sincer daca erau haine i le aruncam direct in cap, acum serios, vacanta, suna bine, am nevoie de una, toata faza cu mafia m-au dat peste cap sincer. Da, poate ca acum Damian lucreaza cot la cot cu Massi pentru a prinde pe unu de care nu prea imi pasa, stiu doar ca e periculos si ca ma luat ca o tinta de mult timp. Uneori ma intreb de cum am putut sa am norocul asta. Si uita-ne in avion, Massi e extrem de precaut, dar ce naiba, a amplasat niste gorile prin avion asa fel incat sa nu le vada nimeni dar a uitat cum am micutul dar de a observa totul in jurul meu. Totusi el e asa precaut din cauza la ala care ma are ca si tinta. Ei bine Massi cu fiinta aia sunt rivali si poate ca se cunosc, nu am idee, dar nu stiu care e treaba mea in ecuatia lor. Poate prin indermediul meu l-ar face pe Massi sa sufere, poate asta gandeste, dar nu stiu, de data asta o sa privesc si sa ma gandesc si din perspectiva lui si din a lui Massi.

-Iubito esti aici? Pasi foarte ingandurata.

Massi isi flutura mana prin fata mea si se uita ingrijorat la mine. Ii zambesc si imi pun capul pe umarul lui. Uneori ma intreb la ce vede la mine, doar nu sunt vreun model sau ceva care arata superb. Sunt doar o fata normala care arata normal care avea o viata plictisitoare inainte sa il intalnesc. Teorietic, pentru ca practic ne-am mai intalnit. Doi prieteni din copilarie, unul fiind un om de incredere si altul fiind urmatorul cap al familiei. Ei bine Massi e o fire asa de intimidanta. Uneori nici nu inteleg cum pot oamenii sa se teama de el, nu e infricosator, doar ca face super urat cand i se spune nu, daca se enerveaza esti mort si daca reusesti sa il enervezi mai tare poti sa te declari si chinuit inafara de a fi mort pe deasupra. Firea lui serioasa si ochii inespresivi in care doar eu am gasit emotiile in ei chiar pot intimida multa lume. El e mafiot dar e si un om de afaceri important. Are firme peste tot in lume si fiecare femeie ar visa sa il aiba odata in pat. Dar ei bine, dupa cum il cunosc e super rezervat la viata lui smoroasa, asa a fost tot timpul. A marait la un jurnalist pentru ca mi-a invadat intimitatea prea mult. Situatia e comica, e ceva gen, ziua om de afaceri care il stie tot globul, noaptea mafiot sau, ei bine gresesc, e amandoua in acelasi timp. Stie sa se impuna si sa se faca inteles.

-Mai avem mult?

Ma trezesc vorbind fara sa vreau. Vocea mea rosteste super ragusit cuvintele si incep sa tusesc ca sa mi se regleze si vocea.

-Si ce sexy pronunti cuvintele cand ai vocea ragusita?

Imi ridica capul cu doua degete fiind fata in fata cu el si ma saruta flamand. Contactul cu buzele lui ma fac sa tresar, atat de mult pot tanji pentru ele de nici nu isi da seama. De la un mic sarut ducem totul la extrem si ajungem sa ne contopim intr-un intreg. Zburam, la propriu, facem dragoste printre nori, unde sunem doar noi doi intr-un pat facand nebunii deasupra la o gramada de oameni, poate ca nu stiu deasupra cui oras sunt, tot ce conteaza e ca sunt in bratele lui si ma daruiesc lui. Persoanei pe care o iubesc atat de mult.

-Te iubesc atat de mult iubito, dragostea mea, viata mea, nu conteaza averea, statutul, fara tine sunt ca si mort iubito, un simplu om cu un trup ca si o carcasa goala, fara suflet si fara o inima sa mai fie cababila sa se indragosteasca, doar pe tine te iubesc si nu asi fi un un idiot ca sa te insel, niciodata iubito!

-De ce pe mine? Eu nu am ce au alte femei, eu nu sunt vreun model, nu sunt superba, sunt doar o fata normala care poate daca nu te reintalnea avea o viata normala, monotona care se tinea de curse si care muncea in fiecare zi pentru a aduna un ban si care tinea fiecare barbat la distanta pentru ca sa nu sufar pentru el si pentru prostiile lui, dar ei bine, te-am intalnit pe tine si nu am de ce sa ma plang pentru ca esti cel mai frumos dar dat de la viata, nu regret nici o secunda ca te-am intalnit, ca m-am indragostit de tine din prima clipa in care te-am vazut si ca te iubesc atat de mult.

-Poate ca eram prieteni din copilarie, poate ma iubesti de pe atunci, poate si eu te iubeam de pe atunci dar nu conteaza trecutul, conteaza prezentul si viitorul care vreau sa le traiesc alaturi de tine. Ii dezvalui ce gandesc si il sarut apasat pe buze

-Nici nu ai idee cat de mult te iubesc! Imi repeta el la ureche dupa ce terminam sarutul.

Bad Girl (In curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum