Capitolul 19

2K 107 2
                                    

O sa scriu si din perspectiva autorului.

Massimiliano statea linistit la birou amintindu-si de Liza. Secretara la anunțat că trebuie să ajungă vechiul său prieten asa ca il așteaptă. Îi bate cineva la usa asa ca el rosteste un "Intra". De dupa usa apare vechiul său prieten.

-Ce mai faci Massimiliano? Prietenul lui intreaba ajezandu-se pe canapeaua de langa birou.

-Bine, tu omule! Nu ai mai venit pe aici! prietenul său semăna foarte bine cu Ember, era cu parul saten si ochii verzi, crede ca la ochi nu seamana cu Ember dar restul a leit ca ea. E înalt la înălțime ,aproape la fel de înalt ca Massimiliano si a bine făcut.

-Uite Massimiliano stiu că nu ti-am spus dar am o sora mai mica si de aceea am lipsit. Am mers sa o caut in tot acest timp, spune el cu tristețe in glas.

-Si ai venit la mine ca sa te ajut sa o cauți,asa e Willis?? Realizează Massimiliano intențiile prietenului lui,William.

-Ca intotdeauna, deci mă ajuți??? Zice el plin de speranță. In sfarsit o sa-si găsească sora.

-Si eu o caut pe Liza deci cand aflu te voi contacta. El ii zicea Willis in loc de William iar la el ei bine Lizza ia zis pentru prima data Massi in loc de Massimilian.

-Am vazut-o odată intr-un liceu din Italia iar a doua zi când am fost la liceu ea nu mai era. Nu am mai vorbit cu ea de când a dispărut, dar cu indicile pe care le am acum, e in orasul ăsta, a venit de o lună si jumate din Italia in New York. Cam atâta stiu. dand William toate amănuntele pe care pe stia despre sora sa.

-Stiu si eu ca este in orasul asta si suspectez o fata ca e ea. Doar ca fata are ochii negri nu verzi.

-O să te ajut!

Bad Girl (In curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum