Different but same 9.

89 10 2
                                        

**Αλλά εκείνη την στιγμή η Κιμ τον σταμάτησε.**

-''Τώρα βλέπω περάσανε τα νεύρα.''του είπε και έφυγε μακριά του.

-''Που πας;''

-''Σπίτι μου.''

-''Γιατί;''

-''Έτσι!''

-''Κατα τ'άλλα εγώ είχα τα νεύρα!''

-''Ναι εσύ τα είχες και γι'αυτό...''

-''Και γι'αυτό τι;''

-''Και γι'αυτό τίποτα!''

-''Καλά οτι πείς.Απλά να ξέρεις δεν είναι ανάγκη να φύγεις.Τουλάχιστον εγώ δεν έχω νεύρα η κάτι τέτοιο...Εκτός κι αν εσύ θες να φύγεις.''

-''Δεν ξέρω.''

-''Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κάτσεις.Ούτως η άλλως τι καλύτερο θα έκανες στο σπίτι σου μόνη σου;''

-''Ναι ίσως να έχεις δίκιο.''

-''Εγώ πάντα έχω δίκιο.''

-''Πίστεψε με δεν θα ήθελες να το σχολιάσω.''

-''Ναι μάλλον.''

Η Κιμ του χαμογέλασε πλατιά με αποτέλεσμα ο Νικ να την καρφώσει για δεύτερη φορά με το βλέμμα του.Η Κιμ ανταποκρίθηκε κι αυτή.Δεν την ένοιαζε.Οτι ήταν να γίνει θα γινόταν.Ούτως η άλλως το φιλί της άρεσε.Ένοιωθε σχετικά ηλίθια που το σταμάτησε.Αλλά σε περίπτωση που ξαναγινόταν θα το έκανε ο Νικ.Όχι αυτή ξανά.

Όσο τα σκεφτόταν αυτά δεν είχε καταλάβει οτι ο Νικ είχε πλησιάσει ιδιαίτερα κοντά.Χωρίς η Κιμ να το καταλάβει ο Νικ την φίλησε.Η κοπέλα αν και το φιλί ήταν απότομο ανταποκρίθηκε γρήγορα.Για ακόμη μία φορά ο Νικ την πίεσε στον τοίχο και έτσι η Κιμ τύλιξε τα πόδια της γύρω από την μέση του.Ξαφνικά ο Νικ σταμάτησε το φιλί και κατέβηκε προς τον λαιμό της.Ένας αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της Κιμ πράγμα που έδωσε ώθηση στον Νικ να συνεχίσει.Ένα δάγκωμά του την έκανε να πεταχτεί αλλα ο άντρας μαλάκωσε τον πόνο με την άκρη της γλώσσας του.Την μετέφερε στον καναπέ και ξάπλωσε πάνω της.Της έβγαλε την μπλούζα και έπιασε στα χέρια του το στήθος της.Η Κιμ τον βοήθησε να βγάλει κι αυτός την μπλούζα του.Ο Νικ έπαιξε με το στήθος της και μερικοί βαθιοί αναστεναγμοί βγήκαν από το στόμα της κοπέλας.Ξαφνικά κατέβηκε προς την κοιλιά της και ξεκιίνησε να ξεκουμπώνει το τζιν της αφήνοντάς της να μείνει μόνο με τα εσώρουχα.Έβαλε το χέρι του πάνω στο επίμαχο σημείο της και έχωσε το ένα του δάχτυλο μέσα της.Η Κιμ πετάχτηκε και μερικοί αναστεναγμοί ξεκίνησαν να βγαίνουν από το στόμα της.Ο Νικ ξεκίνησε να το διασκεδάζει και έτσι έβαλε και ένα ακόμα δάχτυλο μέσα της.Η Κιμ εκείνη την στιγμή τον σταμάτησε και σηκώθηκε όρθια.Ανέβηκε πάνω στον κάβαλό του και ξεκίνησε να κατεβάζει το τζιν του.Ο Νικ ξάπλωσε στον καναπέ και περίμενε να δει τι θα κάνει.Η Κιμ έβγαλε το μποξεράκι του και πήρε το σημείο του στο στόμα της.Ο Νικ αν και δεν το περίμενε δεν τον πείραξε ιδιαίτερα.Ο Νικ ξεκίνησε να αναστενάζει και ετσι η Κιμ ξεκίνησε να επιταχύνει.''Κιμ σε λίγο θα τελειώσω.'' της είπε  με βαθιές αναπνοές.Έτσι η κοπέλα έβγαλε το εσώρουχό της και ο Νικ ξάπλωσε πάνω της.Η Κιμ ένιωσε τον κάβαλό του να φέρνει αντίσταση πάνω της και να μπαίνει απότομα μέσα της.Ξεκίνησε να τραβάει τα μαλλιά του καθώς αυτός φιλούσε τον λαιμό της.Ο Νικ ξεκίνησε να φωνάζει το όνομά της καθώς η Κιμ απλά φώναζε.Τελειώσανε και οι δύο ταυτόχρονα καθώς μοιραζόνταν ένα φιλί.Ο Νικ ξάπλωσε δίπλα της και της έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο.Τα βλέφαρα της Κιμ ξεκίνησαν να βαραίνουν και χωρίς να το καταλάβει κοιμήθηκε στην αγκαλιά του Νικ.

Different but same 1.Where stories live. Discover now