Hoofdstuk 10

196 13 1
                                    

POV Ethan

Als ik de woonkamer binnen loop zie ik dat Sophie op de bank ligt te slapen, ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht. Ze ziet er zo lief uit als ze slaapt. "Ethan wil jij haar even naar de logeer kamer brengen?" mijn moeder loopt weer terug naar de keuken. Ik loop naar haar toe en til haar op. Ik loop de trap op naar de logeerkamer, als ik daar ben leg ik haar op het bed en leg de dekens over haar heen. Ik doe het licht uit en loop de kamer uit. Ik besluit om ook naar bed te gaan, want ik ben best wel moe. Ik loop naar mijn kamer en trek mijn slaapshirt aan en loop naar de badkamer. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat ik een blauw oog heb. Het kan erger... Ik poets mijn tanden en ga dan in mijn bed liggen. Al snel val ik in slaap.

POV Sophie

Ik word wakker in een kamer, maar het is niet mijn slaapkamer. Ik schrik en ga recht op zitten, ik kijk om me heen en besef me dan dat ik in de logeerkamer bij Ethan thuis ben. Ik rek me uit. Hoe laat zal het zijn?  Ik loop door de hal naar de badkamer, voordat ik naar binnen ga klop ik eerst. Als niemand reageert ga ik naar binnen, ik doe de deur op slot en ga naar de wc. Als ik klaar ben was ik mijn handen en doe ik mijn haar goed. Het lijkt nog steeds op een vogelnest, maar goed... 

Ik loop naar beneden, als ik beneden ben zie ik dat Elinn en Lily op de bank aan het ontbijten zijn terwijl ze tv kijken. Ethan zit ernaast op zijn telefoon, als hij mij ziet lacht hij naar me. Ik zie dat zijn oog nu nog blauwer is dan gisteren. "Gaat het?" vraag ik. Hij kijkt me vragend aan. Ik wijs naar mijn oog als teken dat ik zijn oog bedoel. "Ow ja dat. Ja het gaat." zegt hij. 

Ik loop naar de keuken, daar zitten de ouders van Ethan (Thijs en Saar Cambell). "Goede morgen." zegt Thijs. "Goede morgen." zeg ik terug. "Ben je al een beetje bij gekomen van gisteren?" vraagt Saar. "Ja." zeg ik terwijl ik hagelslag op een broodje doe. "Oké gelukkig." zegt ze.  "Denk je niet dat we naar de politie moeten gaan?" vraagt Saar. Saar is altijd overbezorgd, maar dit keer heeft ze wel gelijk. Ze heeft net als Ethan en Elinn rood haar. Thijs heeft bruin-rossig haar en voelt als een tweede vader voor me. Saar is ook een soort van tweede moeder voor me. Ik kan altijd bij ze terecht, als mijn ouders er niet zijn. Wat nauwelijks gebeurd trouwens. Ik hou van mijn ouders, ze zijn echt de beste. 

"Nee, die gaan ons toch niet geloven. En ALS ze ons geloven dan hebben we geen bewijs." zegt Thijs. "We hebben dat pistool toch?" zegt Saar. "Ja maar onze vingerafdrukken staan daar ook op, dus dan zijn wij ook verdacht." zegt Thijs. "Ja, maar we moesten het pistool toch aanraken om het bij de politie te brengen. Dan is het toch logisch dat onze vingerafdrukken er op zitten." zegt Saar. "Nee dat is niet logisch." zegt Thijs kort af. "Maar-" "We gaan niet naar de politie punt uit. Ik heb het ook met Lewis besproken." (Lewis is mijn vader.) Thijs loopt geïrriteerd weg. Ik kijk Saar verward aan, ze haalt haar schouders op. 

Ik loop naar de woonkamer en ga naast Ethan op de bank zitten. Ik eet mijn boterham op en zeg dan tegen Ethan:  "Ik ga naar huis om me om te kleden. Zie ik je vanmiddag?" "Ja is goed." zegt hij. Ik bedank Saar voor dat ik hier mocht slapen en ga dan naar huis. Als ik thuis ben doe ik andere kleren aan, het wordt vandaag niet zo warm dus ik doe een lange broek aan (zie media). Ik loop naar de badkamer en poets mijn tanden. Ik loop weer terug naar mijn kamer en open mijn laptop. Ik klik Netfilx aan en zoek dan een film uit. 

POV Ethan

Ik zit op mijn kamer wanneer ik word gebeld. Ik zie dat het Sophie is, dus ik neem op. "Hey Sophie waarom bel je?" zeg ik. "Sophie kan even niet aan de telefoon komen." hoor ik een stem zeggen. "Wie ben je?! En waar is Sophie?!" vraag ik boos. "Ho rustig, ze zit gewoon op haar kamer, kijk zelf maar als je me niet gelooft." zegt hij, meteen loop ik naar mijn raam en kijk via Sophies raam haar slaapkamer in. "Ze zit gewoon rustig een film te kijken. Als je wilt dat dat zo blijft dan moet je wel iets voor me doen." zegt hij. "Wie ben je?" vraag ik weer.  Ik hoor hem zuchten. "Heb je dat dan nog steeds niet door? Ik ben het Jack! Hallo!" Ik rol met zijn ogen. "Wat wil je?" vraag ik geïrriteerd. "Vannacht één uur in het bos op de plek waar we al een keer eerder hebben ontmoet." Jack hangt op.


Hoofdstuk 10!! 


Btw. sorry dat het zo lang duurde ik was een beetje inspiratie loos


xxx Indy

Undercover (Voltooid)Where stories live. Discover now