Oyun mu istiyorsun? Oynayalim!!!

24.1K 950 47
                                    

Herkes okulun kapısına bakmaya başladı. Ne oluyor diye kapıya bakmamla şok geçirdim resmen. Mert ile Merve kapıdan içeriye el ele girdiler. Demek Mert Bey bana oyun oynamak istiyor. Oyun mu istiyorsun ?Oynayalim!!! Arda'nın elinden tutup kaldırdım. Mert ile Merve okula doğru yürürlerken  Arda'nin bana sarılmasını söyleyip birlikte  okula ilerledik. Ben neden sinirleniyorum ki? Ben yapıyorsam onun da yapmaya hakkı. Ya hiç yapmayacaktım ya da yaptığı zaman ona kizmayacagim. Ama elimde değil iste. Hayır yani ne bekliyordum deli gibi peşimden koyacağını falan mi? Arda ile el ele sınıfa girdik. En arka sıranın bir önüne oturduk. Bizden hemen sonra Mert ve Merve girdi sınıfa .Mert bana  göz kırpıp bizim bir arka sıraya oturdular. Bu kadar  boş sıra dururken neden bir arka sıraya oturdular ki. Sanki amacının ne olduğunu bilmiyorum Mert. Beni kıskandırmaya çalışıyor. Hoş bunu gayet başarıyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Adım gibi eminim o da beni kıskanıyor ama benim gibi gizleyemiyor kıskandığını yüzüne baktığım zaman hemen anlıyorum. Arda'nın kulağına eğilip

'arkamıza oturdular ne yapacağız'

'Bundan iyi fırsat mı olur? '

' Nasıl yani? '

' Bizim burda yaptığımız, konuştuğumuz herşeyi duyacaklar'

'O zaman şuan konuştuklarımızı da duymuyorlar mı'

Arda bana ciddi misin bakışı atıp kahkaha attı. Kulağıma eğilip

'Fısıldayarak konuşuyoruz farkındaysan, hem ben zor duyuyorum onlar nasıl duysun'

'Doğru ya unutmuşum'

Bende küçük bir kahkaha attım. Biz fısıldayıp konuşup kahkaha atınca göz ucuyla Mert'e baktım. Biraz öne eğilmiş sanki konuştuklarımızı duymaya çalışıyormuş gibiydi. Ben dalıp gitmişken Arda birden yanağımdan öptü. Ben neye uğradığımı şaşırmış biçimde şaşkın şaşkın Arda'ya baktım.

'Dalmıştın bende kendine getirdim aşkım'

Dedi Mert'in duyabileceği bir ses tonuyla. Bende Arda'ya gülümseyip elimi yanağına koydum. Mert'in ellerini yumruk yapıp kaşları çatık bizi izlediğini hissettim.Ve Merve bunu kanıtladı.

Merve:Aşkım iyi misin sinirli gibisin neye sıkıldı canın.

Mert: Kes sesini Merve sinirli falan değilim.

Kesinlikle beni kıskandırmak icin Merve ile sevgili rolü oynuyor yoksa insan sevdiğine böyle mi cevap verir. Ben bunla düşünürken hoca sınıfa girdi. Günaydın diyip yerimize oturduk. Ben dersi dinlemeye başladım ama Arda'nın elini de bırakmadım. Mert her zamanki gibi dersi dinlemeyip  kitabını okumaya başladı . Bu çocuk hem dersi dinleyip hemde sınavdan nası yüksek not alıyor. Kopya çekiyor desem, o asla kopya çekmez. Kendimi ona bakmamaya zorlasam da yine göz ucuyla onu izledim. Ayak  ayak üstüne atmış yayıla yayıla kitabını okuyordu. .Benim ona baktığımı anlayıp birden doğruldu. Doğrulurken ayağını sıramıza çarptı. Bende baktığını anlayınca birden telaşlanıp Arda'nın koluna girdim. O da bana ne oldu demek için dönmüştü. Tam o sırada Mert sıramıza çarpınca Arda'nın yüzüne yaklaşmıştım. Yüzlerimiz çok yakındı ve bir kaç saniye öyle kaldik. Mert'i tutan anı bir öksürükle ayrıldık.

'öhööö öhhöö'

yüzü sinirden kıpkırmızı olmuş resmen boynundaki damarlar belli oluyor.ellerini yumruk yapmis.baya sinirlendiği ve kiskandigi belli oluyor. Ama by sefer benim suçum değil valla. Çarpmasaydın sıraya böyle olmazdı. Iyi de öpmedim bir şey yapmadım niye sinirlendi ki bu kadar.

'bir sorun mu var'

'evet var'

dedi hafif bagirarak

ŞİŞMAN (Yeniden Düzenleniyor) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin