İşbirliği Part-1

9.7K 315 178
                                    

***Multimedia icin @aylinctkl ye teşekkür ediyorum. Ayrıca ecrin2087 'nin senden bana kalanlar isimli hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum***

***Mert'in bakış açısı***
Her şey benim yüzümden oldu. Melis'in yanından hiç ayrılmamalıydım. Bütün suç bende ne diye Sedat'a sinirleniyorum ki. Çocuğun başımızdaki beladan haberi bile yok ki. Olsa tedbir alırdı zaten ama biz de söyleyemezdik kimseye. Onların güvenliği için gerekliydi bu. Allah kahretsin kimsenin haberi olmadan, kimseden yardım almadan nasıl bulacağım Melis'i. Her ne kadar para teklif etsem bile kamera kayıtlarina baktırmazlar ki. Belki bir umut paragöz biri varsa başında bakabilirim. Hem baksak bile kaçıran gizli numara ise yüzü kapalıdır hiçbir şey elde edemeyiz yerini adresini hiçbir şeyini bilmiyoruz offf. Başka bir seçenek düşünecek olursak Arda kaçırmış olabilir ya da Merve de yapmış olabilir. O kızın istediğini almak için neler yapabileceğini neleri göze alabileceğini kimse tahmin edemez psikopatın önde gideni o kızdan her şey beklenir bu yüzden ikinci şüpheli Merve çünkü birincisi gizli numaranın sahibi . Polise de gidemeyiz ki her an her şeyden haberi oluyor gizli numaranın sahibinin polise gittiğimizi öğrenirse Melis'e zarar verebilir. Peki ya Sevgi Teyzeye ve diğerlerine ne diyeceğim. Daha Damla'ya da söylemedim . Ne yapacağım ben ya nasıl bulacağım Melis'i. Şu görevlilere soralım bakalım bizden başka kimseyi görmüşler mi burada ? Bu kattaki danışma da bekleyen kızın yanına gittim soru sormak için.

'Merhaba bugün Melis Güzel' in odasını falan soran oldu mu hiç? '

" Şey evet bir kız sormuştu yanında iki kız daha vardı ama. "

" Buradan geçen şüpheli birilerini gördünüz mü? "

"Şüpheli derken neyi kastettiğinizi anlamadım ama iki takım elbiseli adam geçti onu biliyorum"

"Peki görev yerinizden ayrıldınız mı hiç?"

"Ne için soruyorsunuz bunu. sizi ilgilendirmeyen şeyleri sormayın"

Daha fazla dayanamadım ve ellerimi yumruk yapıp tahtaya sertçe vurdum. Kız korkusundan altına etti desem yeridir.

"Beni iyi dinle ya sorularıma düzgün  cevap verirsin ya da..... Ya da sı yok düzgün cevap vereceksin"

"T-tamam birkaç kez su içmeye,  kahve almaya ve lavaboya falan gittim"

"Aferin iyi bok yedin geri zekalı"

Dedim ve danışmadan uzaklaştım. Kesin bu salak kız yerinden ayrıldığında kaçırdılar Melis'i. Şu üç kızın kesin bir ilgisi var olay ile. Bu durumda  kamera kayıtlarına bakmak şart oldu. Ne yapıp edip bakmalıyım o kayıtlara. Kimin kaçırdığını bulduktan sonra haber veririm diğerlerine.

***Melis'in bakış açısı***

Gözlerim kapalı,açamıyorum,hareket edemiyorum ama duyabiliyorum,benimle konuştukları,bana söyledikleri her şeyi duyabiliyorum, hissedebiliyorum , beni öptüklerini,saçımı okşadıklarını, sarıldıklarını,bana dokunduklarını hissedebiliyorum ama hiçbir şey diyemiyorum. En son birisi beni kucağına aldı ve bir arabaya bindirdi.  Sanki sırf onları duymayayım diye konuşmuyorlardı. Daha sonra tekrar kucağına alıp yumuşak bir şeyin üstüne yatırıldığımı hissettim yatak yada koltuk gibi. Daha sonra hiç konuşma olmadı yada biri bana dokunmadı. Şuan korkmuyorum desem yalan olur çünkü yanımdakilerin bizimkiler olmadıklarını biliyorum. Bana doğru yaklaşan ayak sesleri duyunca tedirginliğim arttı. Adam elini saçlarıma koyduğunda birden irkildim. Adam diyorum çünkü beni kucağında taşıdığına göre erkek. Saçlarımı okşayıp konuşmaya başladı.
"Ben bir şey istersem onu alırım. Seni istedim ve aldım. Artık sen ve ben varız hayatım."

ŞİŞMAN (Yeniden Düzenleniyor) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin