Mert'in Çıldırma Aşamaları

39.2K 1.5K 100
                                    

Yavaş yavaş amacıma ulaşıyorum. Mert beni her gördüğünde gözleri ışıldiyor. Sanırım çoktan aşık oldu bile bana. Ama planımı değiştirdim ne yazık ki Mertcim. Artık seninle sevgili olup terketmeyeceğim. Seninle hiç sevgili olmayacağım. Ama inan bana o kadar çok acı çekeceksin ki seni çıldıracağım. Gerek kıskandırarak gerekse sinirlendirmek. Bazen arkadaşmışız gibi davranacağım bazense en azılı düşmanım gibi. Eminim bu seni  daha çok çıldırtacak. İlk önce kısandirmalarla başlıyoruz plana. Bakalım Mert Bey neredeymiş. Kesin yemekhanede arkadaşlarıyla oturuyordur gidip bir bakalım. Yemekhanenin kapısına geldiğimde kafamı uzatıp orda olup olmadığına baktım. Tam tahmin ettiğim gibi arkadaşlarıyla birlikte oturuyor. Gerçi o kafasını masaya gömmüş ama olsun ben onu uyandırmasını bilirim. Zaten kendi kendine uyanacak birazdan. Yemekhaneye girerek boş masa aramaya başladım. Mert ve arkadaşlarının hemen yanındaki masa boş oraya gidebilirim. Yemekhaneden içeriye cool bir giriş yaptım. Kizlar da dahil herkes bana bakıyordu. Kızlar bana nefretle bakarken bütün erkekler ıslık çalmaya başladı. Mert ne oluyor diye başını kaldırdıgı an göz göze geldik. ben gözlerimi kaçırıp oturacağım masaya dogru ilerledim. Ben oturmadan önce bir tane çocuk yanıma gelip oturmam için sanalyeyi çekti.

"Teşekkür ederim"

"Rica ederim. Bu arada ben Arda "

Elini uzattı bende onun elini tuttum.

"Belki taniyorsundur bende Melis "

"Evet tanıyorum."

"Otursana"

"Olur "

"Sen kiloluyken de güzeldin şimdi daha güzel olmuşsun"

Güldürme beni lütfen. Neymiş efendim ben kiloluyken de güzelmiş de şimdi daha da güzel olmuşum  da. Bunlarin hepsi palavra. Madem öyle neden Mert Bey benimle alay ederken  takmayıp güldünüz? Sırf şu Mert'ten intikam alacağım diye konuşuyorum seninle gerizekalı yoksa işim olmaz benim senin gibi birisiyle.

"Teşekkür ederim"

"Hala aynı sitede mi oturuyorsun? "

"Evet hala oradayım"

" Demek hala aynı sitede oturuyoruz çok sevindim. "

" Ya ne demezsin bende çok sevindim"

" Sen buradan ayrılınca nereye gittin peki? "

"Amerika'ya "

"Vay Amerika ha "

"Evet "

"Özledik seni iyi ki gelmişsin"

dedi ve elimi tuttu. Bende gülümseyip cevap verdim.

"Bende özlemişim buraları"

"Şey yanlış anlamazsan telefon numaranı alabilir miyim? "

Birde utanmadan telefon numaramı istiyor. Ne hallere geldim senin yüzünden Mert. Normalde olsa şuna tırnağımı bile vermem. Telefon numaramı vermemin tek sebebi sensin. Arada konuşurken göz ucuyla da Mert'e bakıyordum. Ellerini yumruk yapmış çenesi de kalmıştı. Besbelli sinirlenmişti. Daha çok sinirleneceksin sen bekle.

" Sen bana mesaj atarsın bende senin numaranı kaydederim. "

"Tamam mesaj atarım. Şey acaba haftasonu müsaitsen bir yerlere gidelim mi? "

"Olur haftasonu için bir planım yoktu zaten."

Çocugun bir evlenme teklifi etmediği kaldı. Sonunda zil çaldı da kurtuldum şundan.

 "Zil çaldı ben gitsem iyi olur. Sohbet güzeldi teşekkür ederim"

dedim ve eğilip yanağından öptüm. Mert yerinden kalkmaya çalıştı ama arkadaşları onu tutup sakinleştirdi.

ŞİŞMAN (Yeniden Düzenleniyor) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin