Part 2. | hyggedruk?

292 7 4
                                    


Fredag d. 22. Juni

Jeg slugte min sidste skefuld havregryn og rejste mig. Jeg ryttede maden op efter mig og tog min taske, der stod på gulvet, på ryggen.
"Jeg smutter!" Råbte jeg til min mor. Hun sov stadig. Jeg hørte hende mumle et eller andet, men hvad, det ved jeg ikke.

Clara stod og ventede udenfor min dør. Det gjorde hun altid for vi fulgtes altid til skole sammen.
Om en uge får vi sommerferie. Jeg glæder mig SÅ meget, seriøst jeg kan ikke magte mere skole lige nu.
"Godmorgen smukke" sagde jeg og smilte til hende. Hun grinte og trak mig ind i et kram.
Hun så virkelig ikke særlig godt ud. Hendes hår var uglet og hun havde rander under øjnene. Det eneste der ikke var mørkt ved hende, var hendes helt hvide ansigt.

Jeg slog tankerne væk om hende og vi begyndte at snakke, som normalt.

Vi kom over på skolen fem minutter i otte. Lige på et hængende hår. Da vi kom ind i klassen kiggede alle på mig. Clara og jeg gik over til min gode ven Malthe. "Hvad sker der?" Hviskede jeg i håb op det kun var ham det hørte det. "Når ikke noget, vi snakkede bare om om du ville med på noget" sagde han og smilede skævt til mig. "Til hvad?" Spurgte jeg nysgerrigt og grinte.
"Bare sådan lidt hyggedruk agtig i aften også sove i telt til i morgen" sagde han. Jeg lyste op. "Ja det vil jeg da gerne, men hvor er det henne?" Malthe kløede sig lidt i nakken.
"Øhm lidt uden for mosjøen, der kommer nogle forskellige unge derhen. Bare sådan en okay stor vennekreds" sagde Malthe og smilte. "Og Clara kan også tage med hvis hun vil?" Clara nikkede ivrigt. "Det skal vi da?" Sagde hun til mig og grinte. "Hmm.. okay så" jeg ville gerne, men jeg var lidt nervøs for hvem der kom. Jeg kan godt være vildt akavet hvilket ikke er det fedeste i et stort selvskab.

•••

Hvad tror i der kommer til at ske?

Badboy - or not? | Marcus & Martinus Where stories live. Discover now