Part 1. | en historie..

424 12 3
                                    

(Selma)^^

•••

Nu skal høre en historie. En historie som omhandler mit liv i et helt år. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ville skrive om denne her periode?
Måske fordi der skete en masse gode og dårlige ting? Måske fordi jeg mødte nogle helt fantastiske mennesker?
Jeg ved det ikke. Men jeg har brug for at komme ud med den, så må i lytte eller ej.

Mit navn er selma. Jeg er en helt almindelig pige fra Trondheim på 16 år. Jeg bor med min mor og storebror William. Min far døde af kræft for mange år siden, men tror du jeg er kommet over det endnu? Svaret er nej.
Min far betød rigtig meget for mig. Det var altid han jeg snakkede med om problemer og hvordan jeg havde det. Også døde han, og jeg kunne intet gøre. Lortesygdom.

William:

Min bedste veninde hedder Clara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Min bedste veninde hedder Clara. Hun betyder alt for mig. Virkelig. Hun tog ligesom lidt min fars plads med hensyn til at snakke om problemer og gode ting selvfølgelig.
Hun bor 100 meter nede ad vejen, hvilket er fantastisk. Vi er næsten altid sammen efter skole og i weekenderne.
Men selvfølgelig skal alting ikke være godt ved hende. Clara har det ikke så godt psykisk. Hun har haft en spiseforstyrrelse og har nu mange efterfølgere af den. Jeg passer på hende hele tiden og vil altid være der for hende, selvom det er ret hårdt engang imellem.

Og når ja, i har nok også hørt om de to helt fantastiske tvillinger som vandt MGPjr her i Norge engang, som i dag laver musik til hele Europa, ik?
Hvis i har det er i nok ikke helt galt på den. Det er Marcus og Martinus jeg snakker om. Jeg mener det er det de hedder hmm..

Jeg bor sådan okay tæt på dem og alle vores venner kender hinanden osv.
Det er vist noget med, at min bror har et rigtig godt forhold til den ene af tvillingerne. De er vist ret gode venner, men jeg har faktisk aldrig mødt dem, men det behøves skam heller ikke. Jeg kan faktisk ikke rigtig lide dem. Jeg ved ikke om det bare er en fordom eller et rygte, men alle siger Marcus er den største fuckboy på jorden. De siger han aldrig er ked af det eller har været forelsket eller noget. Jeg ved ikke om jeg skal tro på det, men jeg har jo så heller ikke mødt ham endnu..

•••

Det var så første kapitel i "Badboy". Håber i kunne lide det.
Jeg ved ikke hvor ofte jeg kommer til at opdatere for har ikke så god tid i øjeblikket (og er heller ikke specielt kreativ haha), men håber i vil følge med alligevel.

Stem, del & kommenter for mere <3 knus

Badboy - or not? | Marcus & Martinus Where stories live. Discover now