Part 3. Malthe og jeg

276 7 4
                                    

Malthe^^

Efter en lang skole dag var vi endelig på vej ud af hovedindgangen og hjem. Vi havde aftalt at mødes med Malthe og de andre drenge og piger ved busstoppestedet kl. 17.00, hvor vi så alle ville tage bussen til mosjøen til det der hyggedruk.

"Iih jeg glæder mig" lød det ivrigt fra Clara. Jeg smilte og nikkede. Hvis jeg skulle være helt ærlig, var jeg faktisk lidt bekymret for hende. Som sagt så hun ikke speciel godt ud og hun blev tyndere og tyndere.
"Skal vi ikke bare gøre os klar hjemme ved mig? Vi har to timer" spurgte jeg hende. Hun nikkede og vi gik hjem til mig.

***

Jeg er egentlig okay populær på min skole. Jeg kender en masse og har ikke rigtig nogen fjender, eller ikke hvad jeg ved af i hvertfald haha.
Malthe og jeg var bedste venner. Vi havde vundet årets friendship til sidste skolefest. Det var vildt fedt!

Indimellem er det lidt svært for Clara at være sammen med mig tror jeg. Hun kender kun mig. Som den eneste på hele skolen også ser vi også ret forskellige ud. Clara er en udmagret syg pige, der trænger hjælp snart. Jeg er en sund og glad (for det meste) pige.
Men jeg er ligeglad med Hvad folk tænker om os eller om Clara. Jeg elsker hende for den hun er og hun betyder al verden for mig.

***

"Hey" min bror var på vej ud af huset, da vi gik ind. "Hvad skal du?" Spurgte jeg ham. Han smilede lumsk og trak på skuldrene. "Mødes med nogen" sagde han og gik.
Clara fniste. Hun havde altid haft et godt øje til min bror.

"Han er altså lækker" lød det opgivende fra hende da han var et stykke henne ad vejen. Jeg puffede til hende. "Styr dig" sagde jeg og grinte også gik vi ind og begyndte at gøre os klar.

•••

Endelig et nyt kapitel.
Stem & kmt for mere <33

Badboy - or not? | Marcus & Martinus Where stories live. Discover now