→23←

3.9K 375 70
                                    


▓▓▓▓

Baekhyun şuan eski bir filmin tekrarını izliyormuş gibi hissediyordu.

Her şey çok tanıdık hissettirirken bir o kadarda yabancıymış gibi hissettiriyordu.


Hangi ara kucağında oturduğunu bilmese de şuan Chanyeolun gözlerinin içine bakarken nedenler hiçte önemliymiş gibi gelmiyordu.



"Bana bu kadar yakın olman neler hissettiriyor anlatamam ."

Chanyeol koltukta kucağındaki adamın beline bir elini atmış diğer eliyle yüzünü gölgeleyen saçları geriye iterken devam etmişti.


"Gözlerinin yalnız benim gözlerime takılı kalmasını,dudaklarının yalnız benim tenimde yer edinmesini, tanrım seni nasıl özlediğimi hiç bir kelime ile ifade edemiyorum Baekhyun. Aklımı kaçırtacaksın."
Diyerek hafif bir gülümseme yüzüne konduğunda Baekhyun, istemsizce parmağını yanağındaki çukura bastırıp yavaşça okşamıştı.


Ne yaptığını fark ettiği de  kendini hızla  geri çekmek istese de Chanyeol parmağını tutup az önceki yere tekrar bastırmıştı.

"Alışkanlıklarından cidden vazgeçemiyorsun. "Diye gülümsemesi genişlediğinde bu Baekhyunu korkutuyordu. Böyle alışkanlıkları yoktu. Hwanın yüzüne dokunurken bile içinden bir şeyler kopmuyordu. Ama şimdi bu korktuğu adam o kadar tanıdık hissettiriyordu ki.Tüm duyguları hücuma geçmişti.


"Hatırlamamı istediğin gerçekten ne Chanyeol?"



"Ben Baekhyun. Artık bunlara katlanamıyorum. Geceleri kollarımda olmanı, boynuma  başını gömmeni istiyorum. Tüm bunlara yeterince katlandım.Son bulsun istiyorum."



"Anlamıyorum. Ben seni hiç ama hiç tanımadım Chanyeol. Yaptıkların tanıık gelse de yüzün, yüzün hiç tanıdık değil. "


"Biliyorum. Ama böyle olması gerekiyordu. Aşık olduğun yüz değilim ama her şey benim, sana söyledim ilaçları bıraktığında eninde sonunda hatırlayacaksın beni. Umarım yeni halim seni hayal kırıklığına uğratmaz. "Diye tekrar gülümsediğinde Baekhyun Chanyeolun kollarından sıyrılıp kucağından inmişti.


"Gitsem iyi olacak. "Diyerek panikle kapıya ilerleyip açmıştı ki Chanyeol tarafından durdurulmuş aynı anda kapının anahtarla açılmasıyla kaşları çatılmıştı.

"Chanyeol? "

"He Jin...ne işin var burada? "


Baekhyun bileğini Chanyeolden kurtarmaya çalışsa da Chanyeol daha da sıkı tutarak kapıyı He Jin'in yüzüne kapatmıştı.


"Delirdin mi sen? Karın o senin! "



"Evet, sadece kağıt üzerinde Baekhyun. Benim yalnızca birine ait olduğumu bile bile evlendi ve buraya gelememesi yasaklı kurallardandı. Şimdi yemek yiyelim, acıktım."

Diyerek onu mutfağa çekiştirirken Baekhyun gülümsemesini durduramamıştı.





"Tam bir kaçıksın Chanyeol.Ama her şeyi yerine oturmam için bugünden sonra seninle görüşmeyeceğim. "Diye sessizce mırıldanıp hasta diye yanına geldiği adam onun için bir şeyler hazırlarken sadece sessizce izlemekle yetinmişti.


Son yedi bölüm kaldııııı.
Bitmiyorrrrrr yaaa, sürekli bir sürü bölüm atmak istiyorum ama bir türlü o istikrarı sağlayamıyorum ,üzgünüm :(

Fuck Me "Stop!"Chanbaek TextingWhere stories live. Discover now