3 - Te Rog, Nu Pleca

191 9 0
                                    

Media: CNCO - Mi Medicina

Aura

Ora 4 după-amiaza. Ce să faci atunci când stai acasă? Mă rog, nu în casa ta, evident. În casa unui străin și dorești să scapi odată de el. Cum faci?

- Tu nu ai ce face într-o zi de sâmbătă?

- Nu... probabil că acum aș fi undeva, unde trebuia să fiu, dar nu! Domnu' încăpățânare mă ține la el în apartament!

- Nu uita că tu urma să locuiești aici.

- Da, spun curgându-mi ușor niște lacrimi pe obraz.

Chiar mai aveam puțin și ne mutam împreună. Oricum, în ultimii doi ani ai relației noastre, mai mult aici stăteam eu. Îmi adusesem chiar și câteva haine, deoarece câteodată dormeam aici câte 4 nopți. Adoram să dorm cu el, decât în patul supraetajat. Ne distram de minune împreună.

Flashback
În urmă cu 1 an

- Iubitule? Unde ești?

- Aici! În bucătărie.

- Dragul meu, ce faci aici? Miroase delicios! spun sărindu-i în spate, prinzându-mă cu mâinile de jurul gâtului lui.

- Fac niște spaghete.

- Ura! Știi cât de mult iubesc spaghetele.

- Normal că știu, iubito. Plus că, spaghete am mâncat și la prima noastră întâlnire. Mai ți minte cum ai turnat farfuria de spaghete pe ospătar? râde el. S-a umplut tot de sos!

Râdem amândoi. Îmi place atât de mult zâmbetul lui. Fața lui brunetă și ochii căprui, părul lui șaten, totul iubesc la el. Absolut tot.

- Gata?

- Da. Hai să punem în farfurii.

- Yes!

***

- Iubi?

- Da?

- Te rog, pot să iau și eu un tricou de la tine, că eu am rămas fără și nu vreau să le mai trezesc pe fete ca să mă duc la mine în apartament.

- Bine. Vezi și tu ce găsești pe acolo.

Mă duc direct la dulapul lui ca să văd ce pot lua de la el. E seară și ar trebui să fie ceva pe post de pijama. Nu prea pot dormi în hainele în care am fost la școală.
Unul verde? Nah, e prea mare. Hei! E mare până și de Seba. Cred că e de la mama lui ca " să-i mai vină și la anul". Unul galben? Nu. A! Am găsit unul roșu, simplu cu mâneci scurte. E bun.
Îmi fac un duș repede, îmi iau un tricou și niște pantoloni scurți, albi, de data asta ai mei, cu tricoul și mă așez lângă Sebastian.

- Iubi?

- Da?

- Tu îți dai seama ce aș păți eu dacă ai tăi ar descoperi că dormi cu mine? rânjește. M-ar omorî!

- Da, dar până azi, de când dorm eu cu tine, nu am făcut nimic ce nu e pentru vâsta mea. Doar dormin îmbrățișați, așa că nu ar avea motive să te omoare dacă ar afla.

Ochi Albaștri Where stories live. Discover now