Hoofdstuk 8

154 10 4
                                    

Stacey POV

'H-harry w-wat d-doe je hier?' stotter ik. Harry lacht schamper.

'Ik ben Liam's vriend weet je nog?' zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. Dit kan nooit goed zijn. Ik had Liam alles verteld over wat Harry bij mij had gedaan en hij gaat Harry nu echt niet meer binnen laten hoor. Zonder na te denken duw ik Harry op zij en ren Liam's huis in.

'LIAM!!' schreeuw ik. Ik ren naar de keuken en zie hem dan zitten op een stoel met zijn mobiel in zijn handen.

'Liam!' zeg ik opgelucht, terwijl ik hem een knuffel geef.

'Heey stacey!! Wat is er??' Zegt hij bezorgt als hij mijn gezicht ziet.

'I-ik leg het je zo wel uit. Zullen we gaan?' Zeg ik verward. Wat is hier aan de hand? Waarom is Liam zo rustig? Ik bedoel hallo hij is in hetzelfde huis als Harry. Is die dan vergeten wat Harry mij heeft aangedaan?

'Stacey aarde' Ik zie ineens een hand voor mijn gezicht en wordt uit mijn gedachten gehaald. Ik zie hoe Harry en Liam elkaar een mannenknuffel geven. Ik kijk ze met grote ogen aan. Dan loopt Harry naar me toe en wilt me een knuffel geven.

'Blijf met je gore poten van me af!' Schreeuw ik verontwaardigt en loop het huis uit. Hoe durft die gast! Gefrustreerd schop ik tegen een paaltje en ik voel een steek door mijn voet gaan.

'Au' mompel ik zacht en zie dan Liam het huis uit lopen.

'Oké jij hebt mij heel veel uit te leggen!' zeg ik terwijl ik naar hem toe loop.

'Ik weet het!! Het is weer goed tussen Harry en mij!!' Zegt hij vrolijk.

'Wat?!?!?! Ben je soms  vergeten wat hij mij heeft aangedaan?' Zeg ik boos.

'Nee, maar Stacey kom op zei je dat niet alleen voor de aandacht?' Zegt hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

'Nee Liam dat was het niet, ik dacht dat je me verdomme geloofde, maar nee jij gelooft Harry weer!' Zeg ik en ik voel de tranen in mijn ogen prikken, terwijl ik wegren. Ik heb geen idee waar ik naar toe ren. Ik ren gewoon in de hoop dat Liam niet achter me aan komt. Als ik uitgeput tegen een lantaarnpaal aan leun, zie ik ineens Jade voorbij rennen met een tas om haar schouder. Ik ren naar der toe, het maakt me niet uit of ze me niet wilt zien. Ik heb der gemist en ik hoop zij mij ook.

'JADE!!' Schreeuw ik, terwijl ik sneller ren. Ze draait zich om. En er komt een glimlach op der gezicht, terwijl ze naar me toe komt. Ze pakt mijn hand en sleurt me mee naar een zijstraatje. Verbaast kijk ik der aan. Dan barst ze ineens in huilen uit.

'Hè, stil maar. Wat is er??' Vraag ik vol medelijden.

'H-hij.. I-ik..' Snikt ze. Ik geef der knuffel tot ze wat  rustiger is.

'Nou vertel me even rustig wat er is en waar je in vredesnaam de hele tijd bent geweest' zeg ik.

'O-oké, nadat Harry mij verkering had gevraagd was het eerst heel gezellig enzo en toen begon hij ineens allemaal rare dingen van me te vragen. Hij wilde dat we gingen spijbelen en toen we op een dag ruzie kregen heeft hij mij in een kamer opgesloten, de gek! Daar heb ik alleen 's avonds een glas water. Ik probeerde elke keer te ontsnappen en vandaag lukte het eindelijk! Maar ik ben zo bang Stace, hij komt straks weer thuis en als hij ziet dat ik weg ben d-dan....' verder komt ze niet omdat ze weer moet huilen. Ik sla een arm om haar heen. Hoe kan dit, dit verdient ze echt niet. Ik besluit haar ook maar te vertellen wat er is gebeurt.

'Luister Jade, je bent niet de enige die Harry geloofde. Liam gelooft hem nu ook' zeg ik, terwijl ik de tranen in mijn ooghoeken probeer te bedwingen.

'Nee, dat meen je niet! Hij was wel de laatste waarvan ik dacht dat die Harry zou geloven' zegt ze verbaasd.

'Ja, ik weet het. Ik zou afspreken met Liam en toen deed Harry ineens de deur open. Dus ik rende naar binnen om te kijken waar Liam was, want ik dacht dat Harry Liam iets aan had gedaan ofzo.' Ik kijk even naar Jade en ze knikt begrijpend naar me, terwijl ze haar tranen afveegt. 'Dus toen zat die daar gewoon doodleuk en vertelde die dat Harry en hij weer vrienden waren..' Zeg ik, terwijl er weer tranen komen. God ik huil echt te snel.

'Hé het komt wel goed! Hij komt er nog wel achter dat Harry een klootzak is.' Zegt Jade vol medelijden.

'Ja, ik hoop het...'

//

Jade POV

Wanneer ik thuis kom nadat ik ben meegereden met de vader van Bo waar Stacey blijkbaar sinds kort woont loop ik de kamer in en plof ik op de bank.

'Jade! Eindelijk je bent er!' Zegt mijn moeder die gehaast binnen komt lopen 'Had je niet even kunnen zeggen dat je langer bij Harry bleef?'

'I-ik uhh ja sorry' stotter ik. Ik heb besloten het mijn ouders maar niet te vertellen. Want dan gaan ze weer helemaal overbezorgd doen enzo en daar heb ik echt geen zin in. Ik bedoel ja het was erg, het was verschrikkelijk maar mijn ouders kunnen me daar toch niet mee verder helpen of ze gaan naar de politie en dat is wel het laatste wat ik wil. Ik pak mijn tas en loop naar mijn kamer. Daar begin ik mijn tas maar eens uit te pakken, tenminste alles wat Harry niet nog heeft.

Stacey POV

We hebben net Jade bij haar huis afgezet en zitten nu in de auto naar Bo's huis. Bo's vader is aan één stuk door tegen me aan het praten over de zanger van het liedje wat op staat, maar ik hoor niks. Mijn gedachten zijn alleen maar bij Jade. Alles valt op zijn plek. Ik staar uit het raam en zie dat we er al zijn. De auto stopt op de oprit en ik doe de deur open en loop Bo's huis binnen. Ik moet echt met Bo praten nu. Ze weet nog van niks. Ik ren naar boven en open de deur van Bo's kamer.

'Bo ik moet je wat vertellen!' zeg ik en ik ga naast der op het bed zitten. Bo kijkt niet op en blijft naar haar voeten kijken.

'Bo wat is er?' vraag ik bezorgt.

'I-ik wist het v-van Jade'

Heeyy,

Ik wil misschien een nieuw verhaal gaan schrijven, maar ik heb jullie mening nodig. Dus dit is de beschrijving:

Chloë Stone woont in London. Jaja daar woont one direction ook. Het zijn zelfs haar buren, maar in plaats van dat ze ze leuk vindt haat ze de jongens. Elke dag krijgt ze wel kutopmerkingen van ze naar haar hoofd en dat is dus precies de reden waarom ze one direction haat. Maar op een dag komt ze Harry alleen tegen in de supermarkt en verteld hij haar dat hij spijt heeft. Moet ze het geloven?

Dus zouden jullie dit leuk vinden en moet ik het gaan uitwerken of niet??

xx

Bedreigd (liam payne fanfic) (ON HOLD)Where stories live. Discover now