Cap. 1

34 1 2
                                    

Una din chestiile pe care le urăsc e că nu ştiu cum să încep anumite lucruri.Tocmai relizez că am folosit cuvântul "chestiile". Profa de religie îmi interzice să-l folosesc. Ea spune că aşa vorbesc doar maneliştii.

Revenind, când am vreun referat de făcut sau vreo compunere, îmi ia cam juma' de oră până găsesc începutul. La fel şi alte cazuri, de exemplu, când desenez , nu ştiu de unde să o iau mai întâi. Şi da, am talent la desen. Adică persoanele care îmi văd desenele asta consideră. Mie nu mi se pare cine ştie ce.

Probabil vă întrebaţi cine sunt , cum mă cheamă şi chestii de genu'. Ei bine, sunt o fată aproape normală de 18 ani şi ceva , merg pe 19. Locuiesc într-un oraş mare cu părinţii şi fratele meu enervamt de 15 ani , pe nume Dylan. Toată viaţa mi-am dorit un câine , dar mna , părinţilor mei le place viaţa , aşa că mi-au dat un frate în schimb. Dar eu tot îl consider un animal de companie. Urmează să mă mut cu cea mai bună prietenă a mea de-o viaţă într-o vilă mişto , că tot vine vacanţa de vară. Părinţii noştri consideră că suntem "femei" şi că trebuie să ne descurcăm pe cont propriu. Ceea ce e ciudat pentru că mama încă mă mai ţine de mână când traversez strada. Şi totuşi , la ora de bio am învăţat că o fată se transformă în "femeie" odată cu apariţia menstruaţiei , dar asta e altceva. Cea mai bună prietenă a mea se numeşte Thalia Prescott. Părinţii ei sunt nişte chirurgi renumiţi şi au o grămadă de bani.Chiar au relaţii bune cu anumite vedete din-astea cunoscute peste tot. Dar Maddie nu e genul de fată fiţoasă , cu nasul pe sus , cum sunt altele. Urăşte să i se spună că e "bogată" şi chestii de genul. E chiar bestială tipa.

Tocmai îmi dau seama că am omis cam cel mai important lucru din toată pălăvrăgeala asta : numele meu. Ei bine , mă cheamă Mărioara Gherghina.Nah , just kidding. Mă numesc Annabeth Chase , dar pentru că numele meu e cam lung , lumea se mulţumeşte spunându-mi Anna. De obicei când cineva îmi pronunţă tot numele , ori am dat de belea , ori sunt într-o situaţie naşpa.

Viaţa mea era destul de normală , pând într-o zi , care a început ca oricare alta...

- Anna ! Trezeşte-te odată copilă ! O să întârzii la liceu. Din nou !

Probabil că v-aţi dat seama că femeia care încearcă să mă trezească din hibernat zbierând , e mama mea.

- E mai important să-mi fac prezenţa la liceu decât să dorm ca să fiu odihnită şi sănătoasă ?

-Da.

Asta mi-a fost îndeajuns încât să mă dau jos din pat. M-am îmbrăcat cu primele haine pe care le-am văzut şi SLAVĂ DOMNULUI CĂ NU AVEM UNIFORMĂ LA ŞCOALĂ , apoi am plecat , sărind peste micul dejun.

După 15 minute ajung în faţa liceului şi intru cu aceeaşi senzaţie pe care o ai când intrii într-o groapă de gunoi : greaţă. Prima persoană peste care dau , când mă îndrept către dulapul meu , este evident , Maddie .

-Saluuuut fato . Yo-yo , care-i treaba ?

-Thalia , de câte ori să îţi mai spun că vocabularul de gangster nu se potriveşte cu faţa ta ?

După ce ne-am îmbrăţişat , mi-a spus , sau mai bine zis , zbierat :

-DECI NICI NU ŞTIU CU CE SĂ ÎNCEP. AM ATÂTEA SĂ ÎŢI SPUN. AOLEU SIMT CĂ EXPLODEZ.

-RESPIRĂ ! Despre ce e vorba , mă ?

-Deci , ştii că abia am venit din vacanţa din Londra cu ai mei şi...

Mda , probabil am uitat să menţionez că Thalia a sosit acum o zi dintr-o vacanţă şmecheră cu ai ei la Londra. Părinţii săi au fost invitaţi la o petrecere extravagantă cu nu ştiu ce oameni populari şi vedete , iar Thalia s-a milogit cam o oră să meargă cu ei.

-ŞI A FOT AWESOME ! Frate , deci era ditamai vila în care s-a ţinut petrecerea , avea pisicină şi tot tacâmul. În fine , ghici cine a cântat.

-Fuego ?

-Nu. One Direction.

-TU , DOMNIŞOARĂ-CARE-E-PE-CALE-SĂ-DEVINĂ-FEMEIE , CE-AI SPUS ?

-Fix ce ai auzit . Am stat cu ei la masă , o , Doamne. Sunt atât de geniali şi prietenoşi şi şmecheri şi talentaţi şi frumoşi şi...

-TRECI LA SUBIECT.

-Ok , ok . Practic am devenit prieteni buni , mai ales deoarece eu sunt o companie atât de plăcută . Toată săptămâna din timpul vacanţei am fost cazaţi la acelaşi hotel şi acelaşi etaj . Plus că am făcut expediţii , turul oraşului şi alte panarame împreună.

-TE URĂSC AŞA DE MULT !

-Stai aşa că mai am . În vacanţa de vară , vor veni aici pentru pauza de 3 luni dinainte de concert . Şi pentru că părinţii mei au văzut cât de bine ne înţelegem şi ca să nu mai cheltuie bani pe hotel , o să se mute cu noi .

-NU TE CRED . OK,  ÎMI VINE SĂ PLÂNG , SĂ ZBIER , SĂ SAR , SĂ ŢIP , NU ŞTIU CE SĂ MAI FAAAAAAAAAAAAAAC !

Amândouă eram cam înnebunite după One Direction. Am fost la vreo 7 concerte de-ale lor , am făcut poze cu ei şi tot tacâmul , dar tot nu cred că-şi vor aduce aminte de mine sau ceva. Oricum , mi se pare grozavă toată treaba.

Deja îmi făceam planuri cum să mă împrietenesc cu ei sau lucruri care ar face orice altă direcţioneră , când am văzut-o pe Thalia fluturându-şi mâna în faţa mea.

-Alooo , mai trăieşti ? S-a sunat clopoţelul de intrare . Hai să mergem , la ore.

-Avem mate , deci putem să mai vorbim în legătură cu toată nebunia asta . Frate , mie tot nu-mi vine să cred , i-am spus eu după ce mi-am închis dulapul. 

Apoi ne-am îndreptat către clasă.

------------------------------------

Deci , cam asta a fost prima parte , din prima mea poveste. Nu ştiu , cât de bine m-am descurcat , dar sper ca măcar să nu vă plictisiţi. Dacă o să existe vreun cititor , cel mai probabil voi continua fantezia asta cu One Direction. Enjoy !

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 04, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Unexpected ( A One Direction Fan Fiction ) .Where stories live. Discover now