03 × Cizinci na prahu přijetí

135 14 8
                                    

Když Calla vyslovila tuto větu vlčice, Gamma, stáhla svůj ocas mezi nohy avšak neustoupila.

Hodnou chvíli bylo na louce kde Calla s Gammou stáli napjaté ticho a když už si Calla myslela že druhá vlčice nic neřekne najednou se hrubým hlasem ozvala: ,,Courtney, jméno mé. A co tady dělám, tedy spíše děláme? To je dobrá otázka."

Jakmile to vlčice dořekla z lesa který byl za ní vyšli dva vlci a každý z nich se kolem vlčice tedy spíše Courtney postavil na jednu stranu.

Calla sklopila uši a vycenila své perfektně lesklé zuby. Jediné co v ní převládalo byl strach a obrovská nervozita protože nevěděla s jakými vlky s jakou povahou má dočinění. Každopádně byla hned připravena na útěk protože tuto trojici by určitě nepřemohla.

Nyní se ale mírně soustředila na dvojici vlků který stáli vedle Courtney. Podle pachu zjistila že šedý vlk který stál nalevo od Courtney s jedním okem modrým a druhým hnědým je vlastně vlčice a plavý statný vlk s modrýma očima s nádechem fialové který stál od Courtney na pravo je samec.

,,A teď chci slyšet tvé jméno, vlčice." Ozvala se najednou Courtney a pokynutím hlavou směrem ke Calle se jasně dožadovala jména.

,,Calla, Beta místní společnosti." Řekla suše a tlumeně Calla. "

,,Takže společnosti ano? V tom případě mi dovol abych ti představila mé dva společníky. Toto je Talila, moje přítelkyně a věrná společnice na cestě," začala mluvit Courtney a při poslední větě hlavou pokynula k šedé vlčici na levo, vzápětí ale hlavu obrátila ke plavému vlku vpravo a představila i jeho, "a toto je Golden Feat, můj bratr."

Calla se na Courtney překvapeně podívala a s nevěřícným pohledem si změřila šedou vlčici kterou Courtney představila jako Talilu.
Teprve teď si všimla že je něčím jiná.

Ona nebyla normální vlk ale polovlk, něco mezi psem a vlkem!
Potichu zavrčela ale Talile dále nevěnovala mnoha pozornosti, takový polovlci nepředstavovaly nějakou velkou hrozbu. Často byly ve společnosti totiž kvůli jejich nepravé vlčí krvi pasováni za Omegy nebo nejnižší stopaře nebo ochránce takže Calla v klidu usoudila že Talila hrozbu rozhodně nepředstavuje.

,,Společnost, to je pro nás v této chvíli nadevše výhodné. Chceme vidět Alfu společnosti drahá Callo tedy spíše Beto. Žádné námitky, nechceme ublížit ani uškodit ale pokud dovedení k Alfovi odmítneš čekají tě pořádně problémy takže ti radím dovést nás k němu." Ozval se najednou starší vlk představen jako Golden Feat.

Calla hlasitě polkla od strachu který se v ní tvořil jako obrovské mračna před bouří ale brzy se vzpamatovala a vážně se Golden Featovy podívala do jeho očí a pohledem mu naznačila aby ji s Courtney a Talilou následoval.

Nervózně polkla když před sebou o několik minut vedení trojice k táboru spatřila jeho základy. Bála se toho co chce trojice ve společnosti dělat, doufala že Eiflier jejich příchod nějak zvládne...

 Bála se toho co chce trojice ve společnosti dělat, doufala že Eiflier jejich příchod nějak zvládne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Enigma: Válka slunovratu Where stories live. Discover now