part 2 "kusursuz plan"

19 2 5
                                    

perşembe, akşam 7:15

Jasmine ile okuldan sonra bizim eve geçtik. Annemin toplantısı olduğundan rahat davranabilirdik ve planımız hakkında konuşabilirdik. "pekala, şimdi gidip içeri sıvışabiliriz" dedim elimdeki cips tabağını masaya koyarak. Jasmine kaşlarını çattı. "daha kusursuz olmalı Nina. O kadar güvenliği geçebilecek miyiz bilmiyorum" dedi. Telefonumu elime alıp Twitter'a girdim. Belki bazı fangirl/boylar bizim gibi törene girme yöntemi buluyor olabilirdi. 10 kişiden fazla oluşan bir grubumuz vardı. Oraya baktığımda ise hiç ses yoktu. Destiny'nin mesajı haricinde. Dikkatlice mesajı okudum.

@fcklovejstn : millet, sanırım ben bugün törene gideceğim. Nasıl diye sormayın gelecek olan bana ulaşsın! *Destiny's email*

heyecanla Jasmine'e döndüm. "Hey, Desty törene gidecekmiş" deyip telefonu Jasmine'e verdim mesajı okuması için. Jasmine sprite'ından içerken mesajı okuyordu. "Ne diyorsun? Mail atalım mı?" diye sorduğumda başını evet anlamında salladı. "bundan daha kusursuz bir plan olamazdı zaten" dedi yarım ağız gülerek. Törene gitme ihtimalimiz yükseltiyordu. Harika! Jasmine bilgisayarı kucağına alıp Destiny'nin email adresini girdi. Ve yazmaya başladı. Başka şansımız yoktu. Ya Desty ya da hiç.

Sarhoştum Bilmem Ne?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum