20

4.9K 404 107
                                    

"Hasiktir." Blaise aniden bağırarak Slytherin ortak salonunda oturan iki arkadaşının dikkatini çekti. Pansy şekerleme yapmak üzereydi, ve kafası Blaise'nin kucağındaydı. Ve her zamanki gibi onların çaprazında oturuyor, dişlerinde tüy kalemle ödevini yapmaya çalışıyordu.

"Ne oldu?" Pansy esneyerek sordu. Uyuya kalmaya baya yakındı.
"Az önce Seekr'da Potter'le eşleştim. Bekle, Potter erkeklerden mi hoşlanıyor?" Koyu tenli çocuk sorguladı, Draco'nun gözleri artık kocaman açıktı.

"Ama, ama.. senin telefonun ping! etmedi bile." Sarışın karşı çıktı, ödevini Zabini'ni telefonuna bakmak için kenara koyarken. Bildirim tehditkarca yukarı çıktı.

    Harry Potter ile eşleştiniz.

Titreşime kurdum, dur! Ama, bu çok garip bir şey... Potter'le eşleşmek yani." Blaise hala telefonuna bakarken açıkladı, ancak telefonunu oynattı ki Pansy görebilsin.

"Potter erkeklerden hoşlanıyorsa, o zaman peki sen Blaise? O senle eşleşti. Sen de mi erkeklerden hoşlanıyorsun?" Pug yüzlü kız sordu, ve Draco gergince ikisine baktı. Potter'in Hogwarts'ta kendisi dışında eşleşebileceği onca erkek varken, Blaise olmak zorunda mıydı? -Slytherin ve Draco'nun en yakın arkadaşı.

"Alakası bile yok Pans kızlardan hoşlandığımı biliyorsun," Pansy'nin alnından öpmek için hafifçe eğildi. "Özellikle senden." 

 Cevap olarak kıkırdadı, ve Draco gözlerini devirdi. Bir parçası Potter'e bu konuda mesaj atmak istedi, gerçi daha büyük bir parçası onu etkilemiyor gibi konuyu kapamak istedi. Cinsel yönelimi hakkında arkadaşlarına daha açılmamıştı, ve ailesi bile daha az biliyordu, sorguladığını bile bilmiyorlardı.  Babasının zihninde, Draco okul bittikten sonra bir safkan cadı ile evlenecek ve Malfoy soyuna bir varis verecekti.

"Kimlerle eşleştin Draco?" Blaise sarışını iç dünyasından çekerek sordu. Draco göz kırptı, kalbi göğüsünden çıkacakmış gibi atmaya başladı. Sadece üç kişiyle eşleşmişti: Astoria Greengrass, Harry Potter, Thedore Nott.

"Bildiğin gibi, Astoria." Havalıca cevap verdi. Arkadaşlarının hayatındaki erkekleri bilmesine gerek yoktu, daha doğrusu eksikliğinin.

"Yani, Daphne'nin seni kardeşinin yakınındaki herhangi bir yere gidersen seni öldüreceğini geçersek, çifti oluşturabiliyorum. Demek istediğim o safkan, ailesi zengin ve o da bir Slytherin. O senin mükemmel gelinin." Pansy açıkladı, ve Draco boğazında yükselen safrayı hissetti. Astoria ile olan ilk görüşmesinden beri, hiç birbiriyle konuşmamışlardı.

"Pans haklı, siz mükemmel çiftsiniz." Blaise açıkladı, ve telefonuna bir daha baktı.  Abartılmış tepkisi Draconun hala neden arkadaşlarına açılmamasının sebebiydi. "Bu uygulamanın bana, beni Potter'le eşleştirerek hakaret ettiğine inanamıyorum."

Draco'nun bir parçası Gryffindor'u savunmak istedi, ama daha büyük parçası onu onaylamak istedi. Harry Blaise ile eşleşmemeliydi; Draco onun bir tanesi olmalıydı. Çocuğa garip bir his besliyor değildi, çünkü homk değildi.

Harry Potter su götürmez, karşı çıkılamaz şekilde düzdü.

Seekr (Türkçe Çeviri)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon