11

5.4K 423 132
                                    

Draco Malfoy, Slytherin ortak salonunda oturdu, deri koltukta bacakları kendi altında bir şekilde, onun çaprazında oturan Pansy ve Blaise'ye baktı. İkisi de biraz utangaç gözüküyordu, ve Draco şüpheci dışında her şeydi. İkisinin arasında ne olduğunu biliyordu.

"Siz ikiniz Seekr'da eşleştiniz, değil mi?" Koltuğun kendisine en yakın koluna parmaklarını vururken yavaşça sordu.

Pansy kızardı ve Blaise, Pansy ve Draco dışındaki her yere bakmayı seçti.

"Söyleyebiliyor musun?"

"Açıkça. İkiniz de okul dansında ağız kapalı öpüşürken yakalanmış ikinci sınıflar gibi gözüküyorsunuz." Sarışın fırtına grisi gözlerini devirdi.

"Bu baya ayrıntılı, Draco." Pansy katıldı. "Bu sana oldu mu?"

"Pans, hayatım. Gerçekten aptalsın. On bir yaşımızdan beri buraya geliyoruz, ve önceki zamana bakarsak, evde okuduğumu biliyorsun." Draco gözlerini devirdi.

"Ah, doğru... Ee hiç eşleşmen oldu mu Draco?" Pug yüzlü kız sordu, ve Dracon'nun yüz ifadesi anlık aksadı. Onlara Potter'den bahsedemezdi. Gryffindor'la konuştuğu her sefer, hemen ardından mesajları silmişti.

"Bir kere eşleştim." Hızlıca söyledi.

"Gerçekten mi? Kim?" Blaise ilgilenmeye başladı.

  "Slytherin miydi? Lütfen bana kızın Gryffindor olmadığını söyle." Pansy sorguladı.

"Slytherindi." Draco kolayca söyledi çünkü o gerçekten onun binasından biriydi, sadece bir yıl küçüktü.  "Astoria Greengrass'tı."

"Daphne'nin kardeşi?" Blaise'nin gözleri kocamandı. "Daphne'nin kardeşiyle mi eşleştin?"

"Oh, onlar en tatlı çift olmazlar mıydı!" Pansy bağırdı, kendisinin ve Blaise'nin koltuğundan Draco'yu ezmek için kalktı ve heyecanla yanağını öptü.

"Şişşşt Pansy, biliyorsun eğer duyarsa Daphne beni öldürür." Draco koyu saçlı kızı üstünden iterken yalvardı.

"Of, neyi umursar ki? Onun Nott'u yiyip bitirdiğini duydum." Kız gözlerini devirdi.

"Ne?" Draco bunu duyduğuna içten şaşırmıştı. Thedore Nott, onlarla yaşıttı, ve Draco onun hakkında kendisi kadar eşcinsel olduğu gerçeğini biliyordu, o onun farkında olmasını sağlayacak kadar öpmüştü.

"Evet, iki hafta gibi bir süre önce eşleştiler ve o zamandan beri ayrılmaz haldeler." Pansy açıkladı  ve Draco hoş karşılamadı. Theo'nun yokluğunu, Potter tarafından dikkati dağıtıldığından farketmemişti. Büyük bir şey olmadığını tahmin etti ama yine de canı acımıştı. Theo'nun eşcinsel olduğuna yemin edebilirdi.

Seekr (Türkçe Çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin